Nagy Toyota Tali - 06.30 Tököl

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

/Layosh/

Én még most hétfőn is remegek a történtek után. Egyszerűen nullára hajtottam magam. Tegnap kemyén 5 kanál kaját sikerült magamba gyömöszölnöm. A szívem még mindíg majd kiugrik a helyéről néha, ha az egészbe belegondolok. Én próbáltam mindenkihez odamenni, de sztem a népek felével sem beszéltem. Na jó persze me egyfolytába tapostam a gázt.
A kocsi kitűnően bírta a 8 ezres fordulatott, pedig akkor én legalább 16 on pöröghettem. Nekem a legnagyobb meglepetés Andi, volt én még ilyen nőcit nem láttam, hogy ennyire imádja az autókat és ráadásnak a corollákat. Ezer csók neki!!! Élvezet volt mellette ülni az autójában meg amikor velem jött és nem ijedt meg egy kis kerék visítástól.
Szóval nekem ez hatalmas élmény volt. KÖSZI ANDI!!!

Már amikor mentünk hazafele én csepelen elkanyarodtam, nekem arra sokkal rövidebb volt hazamenni. Viszont már ahogy elkanyarodtam kész, abszolút nullára mentem. Mire hazaértem már nem láttam, nem hallottam. Csak úgy voltam. Leültem a gép elé és bámultam a monitort, csak azt nem tom mi volt rajta. Ez egy nem mindennapi élmény volt. Ma hajnalba kaptam vissza Büntetőt. Kész a kuplung. Vacsi új AISIN cucc lett berakva. Gyorsul is mint állat. Zolival meg én sem bírok. Majd Tibcsit megkérjük nyomja már le a 20V Black TOP al Amúgy engem is kihívott egyszer Tibcsi, aztán mégis az Unokatestvérével (asszem Zoli-nak hívták) gyorsulta. Kis hatchback és 4A--GE motorral. A kuplungom miatt kettesben szépen ott is hagyott. A legjobb jelenet a gyorsulásnál volt. Amikor az Orbán Balázs éppen velem nyomta és a Start nál bemozdult. Mindenki síri csend meg ilyenek. Asszem mindenki izgult, nem csak a versenyzők. Áhh erről kell majd egy minitali megbeszélni. De mostanában nem akarok még egy ilyet csinálni mitn akkor mert szívroham nélkül tuti nem bírnám ki. Túlpörögtem magam ennyi.

Országúti Huligán - Fogom a gázt azt benyomom tövig, azé me az életem igen igen rövid...
Pacsker

/Ngabeee/

Sziasztok!
Zed Kristianz írta:
TEljesen elütött, ezért messziről sikított a klubmatrica a "kegyetlen kék" színű gépedről. Odab@sz!
Apropó, mivel ünnepeltetek?

Köszönöm a bókot, szerintem ez a legszebb autószín , és ezek a fehér matricák tényleg nagyon faszásan mutatnak. Otthon meg is leste mindenki, sőt, az úton is láttam Corollásokat, akik felfigyeltek az oldalmatricákra. Ingyenreklám rulez
Már korábban is terveztünk egy kis matricázást, hogy feldobja az összképet, de nem tudtuk, milyen szín menne a kocsihoz. Most már nem kérdés . Jó lenne majd valamilyen japán krixkrax a motorháztetőre meg egy jó nagy Corolla felirat a szélvédő tetejére

Sajnos nagyon fáradtak és punnyadtak voltunk, Anikóm főleg. Sok meló volt a héten, és az idő is nyomasztó volt, ezért is mentünk mi is korábban haza . Próbáltuk jól érezni magunkat, minél több taggal megismerkedni. A legjobb a konvojozás és a kis E11-es beszélgetés volt Gergővel, Misivel, Balázzsal , de tetszett a gumiégetés és a gyorsulás is .
Az őszinte beszéd híve vagyok, és bevallom, tényleg éreztük egy kicsit a klub széthúzását, ahogy Matyi is mondta, de ezt betudtuk a többféle rendezvénynek, a fáradtságnak és a punnyasztó időnek, bennünk cseppnyi harag sincs Majd a következő, tisztán CCH tali biztos más lesz. Nagyon tetszik a bakonyi kirándulás ötlete, nincs is messze Tatától , mellesleg nagyon szép helyek vannak arrafelé. Majd a megfelelő topicban úgyis kivesézzük .

Nekünk maga a tali volt az ünnep, megfejelve egy kis esti bográcsozással az otthoni haverokkal, ennyi tellet az erőnkből. Be is vágtuk a szunyát, mikor hazaértünk .

Béke mindenkinek!

'98 Toyota Corolla 1.4 Terra sedan kékmetál
Pacsker

/Biagio/

Ngabeee!

Utólag is gratula az évfordulóhoz!

Keserűség nincs bennem se, sőt! Szerintem ez egy nagyon király kis csapat! Szombaton egy-két kivétellel csak jó és pozitív élmény ért!
Jó fej emberek hihetetlen összetartás!
Az tuti, hogy aug. 11. ott leszünk ismételten!

/Pamacs/

Layosh végülis nem a te ftpdet használom, csináltam egy sajátot

Képeket itt lelitek meg http://cch.atw.hu/ (Design by CindR )

Videók pedig ha minden jól megy még este fent leszenek és adok majd linket

CCH tali? Hmm! Őszintén nem pont erre számítottam Kicsit viccesnek éreztem azt, hogy milyen "nagy" létszámban vettek részt a toyotások. Sztem a mi táborunk ha mondhatom így hogy "mi" (kicsit már otthon érzem magam köztetek) a háromnegyedét kitette a teljes létszámnak Mondjuk ezt már Matyi kifejtette, de én most még jóól rábólintok A 35-s létszám naon szééép!! Remélem még több és több lesz Az újaknak meg azt üzenem, hogy a saját talik nagyon jók szoktak lenni és mindenki jöjjön mert felejthetettlen élmény

Layosh a 2-es tiltás háát mit mondjak ott ültem melletted és vááá Naon élveztem!!! Egy simogatást tessék annak az óóótónak adni a nevemben is !

Matyi a kulcstartólopóóósokról készült ám kép A "wókitóki" naon jó 5 let volt, de elég hamar meghalt és pont mikor kellett volna nem működött A városi konvojról pedig annyit h nagyon is tetszetőős, de mielőtt elindulunk (ha megtörtént akkor sorry) beszéljük meg kb melyik utakon megyünk végig és akkor nincs kavarodás

Cimby "pláne azon szerencsésekre, akiket meg is "pörgettek" benne." Egyike voltam akiket "pörgettek" a 86-os anyósülésében és húú olyan élményekkel lettem gazdagabb !!! Nagyon köszönöm és reménykedek benne, hogy kapok méég íííly örömöt és "vááá" érzést az életbe kb olyan lehetett mint a Supra érzés Matyinak

Én nagyon jól éreztem magam és már várom a köv talit Mikor mikor mikor? [/b]
Pacsker

/Layosh/

Te szent ég! Pamacs te vagy csúcs. Barom jó képek lettek. Le a kalappal. Várom a videókat is

Országúti Huligán - Fogom a gázt azt benyomom tövig, azé me az életem igen igen rövid...

---

A simogatá az ótónak még ma este átadom. Legközelebb majd megtheted te is. Szerette az ótó is ne félj. Kellett már mind a kettőnknek az.

---

(OFF) Most ettem meg melóba a reggelimet és hááát egy olyan jó kis bográcsos csípős BOHI kocsiján evős MARHA PÖRI jujjj.(ON)

Pacsker

/Autos/

A toyota club oldalán is nézhetitek a képeket itt:

http://www.toyotaclub.hu/index.php?page=hir&hir=383

214db-ot tettek fel!
Pacsker

/Biagio/

Este feltöltésre kerülnek az én képeim is!

Van kis videó is, de sajna hang nélkül!

[/b]
Pacsker

/Andoriusz/

Zoli! Eloszor is koszonom Neked, hogy bemutattal, hogy altalad sikerult palastolnom lanyos zavaromat!

"Azt pedig külön siker, hogy egyik női klubtagunk (Andi -- mostmár fórumozni is fogsz, ugyee????) is velünk lehetett. Azt hiszem bepipálhatjuk őt a következő talikra is! " - igen, pipaljatok.

Koszonom mindenkinek, hogy ilyen gyorsan befogadtatok, koszonom a sok segitseget (a kicsike meg is gyogyult estere) es koszonom a szuleimnek, barataimnak, etc, etc.

Azert szivelyes elnezeseteket kerem, hogy a konvoly egy reszet Csepel helyett majdnem Soroksarra vezettem azota beszereztem egy terkepet.
Pacsker

/Bohi/

Sziasztok!
Nagyon élveztem én is, bár egy kicsit komolyabbra számítottam. Eléggé elfáradt már mindenki a vége felé meg elég sokan elmentek. Ha nem megy a corolla club akkor már 2kor hallott lett volna az egész...
Nagyon tetszettek a suprák na meghát az mr 2-esek!!! Meg gyorsulgatni is fasza volt... Kár, hogy nem jött Pampi, mi CindR?
De azzal én is egyet értek, hogy valóban sokkal élvezetesebbek a klubbos talik. De azért ilyen is kell néha...

/Pacsker/

Köszönöm mindenkinek a visszajelzéseket!

Örülök, hogy ilyen pozitívak!! Nagyon jól esnek. Köszönöm az új tagoknak is , hogy már most jelzik, hogy szeretnének jönni a következő talikra is! Boldog vagyok tényleg!

Örülök, hogy ilyen a mi kis csapatunk és bátran említhetem, hogy a magyarországi autós klubok közül nekünk van a legjobb klubéletünk, a legjobb összetartásunk és bennünk van a legtöbb emberiség és figyelmesség mások iránt. Ha nem is a leg, de biztos az elsők közt vagyunk!!!
Ezt nagyon sok dolog alátámasztja, hogy ki mikor miben segített a másiknak, akármilyen nagy szarban is volt, hogy ha baj van akkor is egymás mellett vagyunk, hogy senki nem kezdett el üvöltözni a bp-i konvojozásnál (pedig biztos sokan dühösek voltak), hogy nagyon sokminden anyagi dolgot szivesség, vagy anyagár alapon megcsináljukegymásnak.... had ne soroljam tovább. Szerintem érzitek!
KÖSZÖNÖM!

Várom én is a következő talit! Beiktatunk egy fürdőzést is feltétlen!

Még annyi, hogy látom nagyon sokatoknak van képe. Többen tudjátok, hogy az a megszokott, hogy a gmailes mail címre ha lehetséges mondjuk 1024es felbontásban átkülditek a legjobbakat, azt én összegzem és abból lesz a galéria. Biagio ezt neked is feltétlen mondom. Sőt a videóknak is örülnék, ha mpeg vagy wmv formátumba át tudnátok küldeni!
Had frissítsük a honlap ezen részét is!
Pacsker

/Layosh/

Nem baj Andi! Utánad bárhova megyek az autóval...
Egyébként mi köszönjük, hogy eljöttél mindenképpen!

Amúgy én is köszönöm Zolinak a bemutatást.
Mert, amikor Andi kiszáltt az autójából és mondta, látod mondtam, hogy jövök és itt vagyok. Hát picit lefagytam:oops:. Aztán zoli tett róla hogy haladjunk.
Így lett szép az a nap.

Pacsker

Mindent visszaraktunk ha jóltudom!

Ezt a fórumot lezárom, kérem a másikba folytassuk a kommenteket!
Lezárt