Bubi! Nekem még nagyon képlékeny a programom, jó ha jövõ hét vége felé válaszolok? Egyébként gondolom a nulláson jönnél, ott nekem .jó-nem kell
megállnod se ugrok matricának!
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Frool írta:Bubi! Nekem még nagyon képlékeny a programom, jó ha jövõ hét vége felé válaszolok? Egyébként gondolom a nulláson jönnél, ott nekem .jó-nem kell
megállnod se ugrok matricának!
Okés a 0-ás. Jövõ vasárnap szólj!
(csütörtök fele jó lenne tudni)
Kárpi, tibierdrol?
Hátti?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Nem tudom hogy kiscsaládom jön-e, ettõl függõen vagy Érdrõl, vagy Pestrõl indulok. Matricát nem veszek, az ötös úton szeretnék ledöcögni. Ha motorral megyünk Kakucsra akkor a nullástól kicsit befelé lévõ MOL kúton szoktunk találkozni, ITT. Ha jó nektek akkor onnantól mehetnénk együtt.
tibierdrol írta:Nem tudom hogy kiscsaládom jön-e, ettõl függõen vagy Érdrõl, vagy Pestrõl indulok. Matricát nem veszek, az ötös úton szeretnék ledöcögni. Ha motorral megyünk Kakucsra akkor a nullástól kicsit befelé lévõ MOL kúton szoktunk találkozni, ITT. Ha jó nektek akkor onnantól mehetnénk együtt.
Nekem jó!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Hát Bubi még nem tudok pontosat, ha holnap du./este megdumáljuk az még jó?
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
No, most már biztos, hogy Pestrõl fogok indulni. Mondjatok idõpontot, hogy mikor találkozzunk a MOL kúton, és ott leszek, vagy holnap nézek útvonaltervet és írok én, de most szundi.
Kb. negyven perc a kúttól a kakucsi pályáig az út az ötösön. Fél kilencre ott leszek a feljebb linkelt MOL kúton, háromnegyedkor indulok tovább.
Ki jön?