Motorfajták
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

- paradoxx
- Gyakori látogató

Sziasztok!Pacsker írta:Segítsetek légyszi!
Gábor te mondtad, hogy AE92-ből ahogy gyártották, egyre erősebb lett a sima 16V-s is.
Na most van egy AE92 Listback, ami már biztos, h 90-es vagy azutáni. Na most neki nem a T-VIS injektora van, hanem valami más már. a Blokk is kicsit más. Keresgéltem neten, de nem nagyon találtam adatot, hogy melyik piacon mikortól volt váltás. És ez hány lovas lehet![]()
Nem tudsz segíteni? mondom 90-91-92 es lehet. Rakok be egy képet, bár nagyon árnyékos.
Még új vagyok a fórumon, ma találtam rátok
- anzsel
- Visszajáró

- Kapcsolat:
paradoxx írta:Sziasztok!Pacsker írta:Segítsetek légyszi!
Gábor te mondtad, hogy AE92-ből ahogy gyártották, egyre erősebb lett a sima 16V-s is.
Na most van egy AE92 Listback, ami már biztos, h 90-es vagy azutáni. Na most neki nem a T-VIS injektora van, hanem valami más már. a Blokk is kicsit más. Keresgéltem neten, de nem nagyon találtam adatot, hogy melyik piacon mikortól volt váltás. És ez hány lovas lehet![]()
Nem tudsz segíteni? mondom 90-91-92 es lehet. Rakok be egy képet, bár nagyon árnyékos.
Még új vagyok a fórumon, ma találtam rátokA fotó alapján ez a 136 (vagy 137) lovas, non-TVIS injektoros változat. Kb. 1 hónapig vadásztam mindenféle leírást, mire rájöttem, hogy milyen 4A-GE motor van az autómban
(GT-i Liftback, 1991, sváci import)
Szia paradoxx.
Remélem ez a te autod a képen?
Te vagy fent azt hiszem népitáleten is ugye?(Totalcar)
Amikor megláttam az autodat egyszerüen kirázott a hideg annyira jol nez ki. Mondtam magamnak hogy nekem is kell egy ilyen csak akkor meg sajnos kicsit bizonytalan voltam a gti-ben. Pont volt akkor is egy fehér elado gti. Persze annyira jo állapotba nem volt mint a tied de hasonlo volt.
Ha idaig meg nem regisztráltál kérlek mielöbb tedd meg hogy téged is a tagok között számolhassunk.
AE92 gti ( 4A-GE)
- paradoxx
- Gyakori látogató

Szia Anzsel!
Igen, van egy népítélet is róla, de már elég rég nem írtam bele, most éppen rosszabb időket élünk
Június 14-én lesz két éve, hogy megvettem, akkor készült a kép is. Eredetileg az 1.3-as sedanokat nézegettem, aztán a volt barátnőm mondta, hogy a liftback milyen jól néz ki. Na ezért hálás vagyok neki
Az enyém is eladó volt egy időben, de szerencsére az utolsó pillanatban meggondoltam magam
A következő hónap reményeim szerint arról fog szólni, hogy megszépül az autó, mert a korrózió sajnos jelen van (addig a regisztrációhoz nem is akartam több képet küldeni
). Most vagyok túl egy lambdaszonda cserén, de a légtömegmérő is valószínűleg bemondta az unalmast, ami azért szomorú, mert bontottan nincs, utángyártottan még kevésbé, a gyári Toyota 80e körül van... A másik ilyen alkatrész, ami erős hiánycikk, és ugyanennyibe kerül, az az elektromos tető, sajnos az is rohad. De a végleges megszüntetésén is gondolkodom, mert pont az a pár centi hiányzik a belmagasságból a biztonságérzetemhez
Nem szeretném tetőre rakni, de ha egyszer előfordul, akkor fog fájni a fejem
De az életet, hogy rövid időn belül tényleg Corolla GT-i-hez méltóan fog kinézni
Már csak a fényezés utáni matrcázással van gondom, mivel a "GT-i 16" felirathoz nem találok betűtípust vagy vektoros képet. Az MR2 betűtípusa kicsit típusidegen, de lehet, hogy le kéne faragni az igényeimből
Remélem hamarosan egy találkozóra is el tudok menni 
Igen, van egy népítélet is róla, de már elég rég nem írtam bele, most éppen rosszabb időket élünk
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

-
Pacsker
Sziaaaa!
Üdvözöllek én is! Nagyon örülünk, hogy regisztráltál!
Képet légyszi azért 1-2-t, ha csak régit is, de küldj magadról, mert a feltöltéshez kell. Hogy nézne ki, ha csak nálad nem lenne kép?!
Ha nem küldessz töltök fel én. Fanatikusok vagyunk, már ezek megvannak, vagy egy éve
Sőt szerintem még a használtautós eladós képeid is megvannak!
Köv tali 26-27. Jövő hét vége! Mindenképpen szeretnénk, ha velünkt artanál! Nagyon örülnénk neki! Gazdagítsd a corolla konvojt!
Üdvözöllek én is! Nagyon örülünk, hogy regisztráltál!
Képet légyszi azért 1-2-t, ha csak régit is, de küldj magadról, mert a feltöltéshez kell. Hogy nézne ki, ha csak nálad nem lenne kép?!
Ha nem küldessz töltök fel én. Fanatikusok vagyunk, már ezek megvannak, vagy egy éve
Köv tali 26-27. Jövő hét vége! Mindenképpen szeretnénk, ha velünkt artanál! Nagyon örülnénk neki! Gazdagítsd a corolla konvojt!
- paradoxx
- Gyakori látogató

Köszönöm a fogadtatást, nagyon jólesett
Sajnos a mostani tali nem fog összejönni, egyrészt mert a beosztásomon már nem tudok variálni, másrészt mert a hibás légtömegmérővel a napi Tiszaújváros-Miskolc-Tiszaújváros etap (2x35 km) is elég kalandos
Remélem hamarosan hibátlan lesz, és akkor irány a találkozó
A használtautós képek jók lesznek, köszönöm 
-
Pacsker
Raktam fel képet!
Ha kész a kocsi küldj majd sokat feltétlenül!!
Olvasom, hogy nem tudsz jönni a találkozóra
Remélem sikerül megoldani a fogyasztást és a júniusi találkozón már velünk leszel!!!
Vedd fel Leskó Gergővel és Nagy József Attival a kapcsolatot. Ők is Miskolc környékiek és a matricát meg tudjátok oldani, hogy odaadja neked Gergő!
Ha kész a kocsi küldj majd sokat feltétlenül!!
Olvasom, hogy nem tudsz jönni a találkozóra
Vedd fel Leskó Gergővel és Nagy József Attival a kapcsolatot. Ők is Miskolc környékiek és a matricát meg tudjátok oldani, hogy odaadja neked Gergő!
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Két twin cam 20V (silver top):
Egy ae82-be épített:
http://www.ae86drivingclub.com.au/forum ... opic=15038
Egy ea82 liftback-be épített: ( Pampi, Balázs nézzétek meg! )
http://new.photos.yahoo.com/jebat_derha ... 2326575602
NO COMMENT

Egy ae82-be épített:
http://www.ae86drivingclub.com.au/forum ... opic=15038
Egy ea82 liftback-be épített: ( Pampi, Balázs nézzétek meg! )
http://new.photos.yahoo.com/jebat_derha ... 2326575602
NO COMMENT
-
Pacsker