Ha valakinek van egy erõs Laptop-ja és a kormány csatija nem PS spec, akkor pár perc alatt fel össze lehet dobni egy LFS partit is Akááár két gép közt versennyel is. (két laptop)
Bubidisc! Remélem ilyenkor rájössz, hogy a személyes kapcsolat (találkozóra járás) jobb hatással van az emberre, mintha folyton csak a fórumon lógna. ...
És szerintem nem is fújoltak a többiek
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Van benne valami! Kövessétek minél többen a példámat és áldozatok be ti is egy kis benzint, egy kis pénzt, akár egy kis ajtó csapkodást és hisztit (ahogy én is)!
Ezért a közösségért megéri!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Hosszú ideje most jöttél elõször talira és ajtócsapkodást kaptál? Nincs ez így jól
Még ha azt mondod egy borítékot, amiben a pár ezer Ft benzinpénz van, azt mondom jó, de így...
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Leült a téma. Az egyik közösségi portálon írtam a Racing Club Cafe-nak de nem válaszoltak. Jó lenne pedig újra vérben forgó szemekkel küzdeni a másodpercek ellen.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Ez pedig jol hangzik! Sajna nekem valoszinu nem lesz jo munka miatt... (bnom kinyir ha elmegyek autovesenyt nezni ugy, hogy a honapban egy hetet vagyok itthon )
Jövõ hét Péntek vagy Szombat este egy minitali?
Olyan igazi autobuzulós, krúzolós és parkolóban beszélgetõs fajta?
Május 31 Péntek 18:00 Fóti "Cora" parkoló?
Aztán mondjuk a szemétégetõ érintésével M0 Megyeri híd, Szentendrei, Hungária, és egy pláza parkoló. Rossz idõ esetén Arena P2 P, jó idõ esetén mondjuuuk Árkád teteje?
Nyitott vagyok bármire.
Klubelnök