Vélemény!
"Ne csak azt nézd hogy mit, deazt is nézd hogy KI mondja!"
Konfúciusz után szabadon. A "félreértések" elkerülése érdekében közlöm, hogy az elõzõeket az alkotókra és a szereplõkre értem.
Valószínûleg nem látta a Borat-ot, vagy nincs humorérzéke. Ez az egész ember a teljes világ lesarkított extrém paródiája, de éppen ez a jó benne. Én tegnap este töltöttem le, valamelyik nap sor kerítek rá, hogy megnézzem. A bemutató alapján tipikus Sasha Baron Cohan film..
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
bepi81 írta:Valószínûleg nem látta a Borat-ot, vagy nincs humorérzéke. Ez az egész ember a teljes világ lesarkított extrém paródiája, de éppen ez a jó benne. Én tegnap este töltöttem le, valamelyik nap sor kerítek rá, hogy megnézzem. A bemutató alapján tipikus Sasha Baron Cohan film..
A video from YouTube usually appears here. Please contact an administrator.
A video from YouTube usually appears here. Please contact an administrator.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ehhez kell már iszonyat sok Bar, vagy szálszakadt gumi. Nem álltam volna mellette....
Klubelnök