Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy szükségem lenne pár alkatrészre japán e11 2001-es évjárat:
-első lökhárító+ vas
-homloklemez
-balos sárvédő
-balos index + fényszóró
-motorháztető + zár
-vízhűtő + ventilátor és keret / klímás/
-első övek
Tud e valaki ilyeneket, vagy ahol érdemes keresni? Köszönöm szépen a segítséget!
Slemmy írta:Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy szükségem lenne pár alkatrészre japán e11 2001-es évjárat:
-első lökhárító+ vas
-homloklemez
-balos sárvédő
-balos index + fényszóró
-motorháztető + zár
-vízhűtő + ventilátor és keret / klímás/
-első övek
Tud e valaki ilyeneket, vagy ahol érdemes keresni? Köszönöm szépen a segítséget!
Például: Toyota bontó, Bp., Késmárk u.4.
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
Sziasztok! 2 kérdésem lenne. Az egyik,hogy a 3 és az 5 ajtósoknak ugyanaz a vezetőoldali ajtókilincse? Én úgy tudom,hogy az 5ajtósé rövidebb. Erősítsetek vagy cáfoljatok meg benne. A másik az az lenne, hogy hogy néz ki a gyári akksilefogató? az én kocsimban nem volt, és sürgősen szeretnék hozzá keríteni.Mielőtt elkezdek telefonálgatni meg bontózni tudnom kéne hogy,hogy néz ki.
A műszerfali izzók pontos típusát nem tudja valaki (szellőzés tekerőinél, belső keringetés kapcsolónál, illetve fordulatszámmérőnél égett ki) ?
Nagyon sok féle fajta 1,2W-os izzó kapható, szétszedni pedig csak egyszer szeretném.
T5 es T10 foglalatuak. En 3w-ost tennek bele.
Nem draga vegyel mindkettobol kb 10db ot es meg tarcsiba is marad. Ha mar szetszeded csereld az osszeset.
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)