Komolyan kérdem! Ezek komoly hozzászólások? Iszonyatosan félreérted, vagy túlreagálod.
Senki nem rasszista és nincs faji megkülönböztetés. Kifejezetten csípem az Afrikai négereket, nagyon jó humorérzékük van és sokkal boldogabbak, mint mi. De könyörgöm! Mit vétkezünk azzal, hogy azt mondjuk az Afrikaiak viszik ki fülföldre? Ez egy rasszista kifejezés? Ha nem tudom a becses nevüket, hogy mondjam? Az egy dolog, hogy kicsit irígykedünk, hogy a sok kincset elcsaklizzák elõlünk, sõt egyszer már rossz érzés is töltött el, amikor ránk ígértek, de ezeknek szerintem még hangot sem adunk. Fõleg nem úgy, hogy szektásan kántálnánk a munkatáborba küldésüket.
Még a murray féle fekát se tartom kirívónak. Kicsit erõsebb kifejezés, de õ sem sértõnek gondolja. Simán mondom, hogy "burzsuj parasztok" egy rétegre a mi vérünkbõl. Ettõl se vagyok rasszista. És mondom komoly problémám még nincs is a négerekkel, de miért ne beszélnénk róluk, ha itt a használt Corolla-k kapcsán sajnos egyre hétköznapibb kérdés.
Ha arról lesz szó, hogy aláírást gyûjtünk a felkoncolásukra, ígérem moderálni fogom, de jelenleg egyátalán nem tartom vészesnek a helyzetet. Többi moderátor Úr, ha rosszul gondolkodom szóljatok és szavazunk!
Érdekességképpen írd már le mi a pontos bajod fekete bõrû autókereskedõkkel? Mert már többször felhoztad...
(halkan megjegyzem, egyszer beszélj velük telefonon, biztos leszel benne, hogy afrikai az úriember...

KE11 Sedan