Én is néztem. Szerintem 500-at akart, de egy telót megér.
A gyári rádió ütõs, meg a toyoglide autómata (szerintem ilyen lehet toyoglide-nak is).
Egyébként nevetséges az ár. Vagy gurította volna egy garázs elé, meg mosta volna le... Kilakatolva
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Pacsker írta:Kár, hogy nem GT és nem zsír állapot ...
Meg,hogy nem ennyiért...:)de alapnak szerintem jó...kárpitok,ülések úgysem kellenek.. és mire elkészül,benne lesz ez is a millióban...abból meg lehet venni..
Pacsker írta:Kár, hogy nem GT és nem zsír állapot ...
és mire elkészül,benne lesz ez is a millióban...abból meg lehet venni..
Az utolsó mondatod, ha nem is teljesen tudatosan, de nagyon is logikus volt. 1 millióbol sem lesz kész, de akkor mondhatjuk, hogy nagyjából GT technika van benne és lehet vele járni. Ennyiért meg sokkal jobbak vannak fent a neten.
Klubelnök
Drága sport ez az autófenntertás..
Pacsker,tavaszi hungaroringes témáról tudni már valamit? készülök rá..a 3 perces kör a célom,szerinted?més soha nem vezettem ott,még szimulátoron sem..abszolút nem ismerem a pályát,viszont a lóerök hiányát bátorsággal pótolom..(tudom,közhelyes..)
Felhívtam, a tulaj szerint el fogják vinni ennyiért.Indok:
-ki van lakatolva
-veterán
Elmegyek hozzá az enyémmel, és megmondom neki én mennyiért vettem...
ÉS az enyém ritkább...
Tiéd ritkább?
Ott a 2 piros plusz a barna automata.
Ebbõl meg van ez a piros, illetve az én kékem:)
Állítólag van egy Pesten egy kereskedésben is, de én azt azért megnézném.
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86