Én a hármas jegyen is gondolkozom!Pacsker írta:Jön még valaki többet aznap?
(már várom)
(ha már egyszer eljutok óda, hogy menjek... évek óta várok rá)
Pizzázásban benne vagyok!
Nekem jó az első etap is és a második is, mindegy.

Én a hármas jegyen is gondolkozom!Pacsker írta:Jön még valaki többet aznap?
(már várom)

És mitől volt versenybenzin? attól mert 102 volt az oktánszáma? Mert a németeknél az aral kúton van az utimate 102-es oktánszámú és 1.4-1.5 között adják.Bruce E9 írta:Én megszívtam azzal a versenybenzinnel. 780 Ft/liter áron adták, igaz az oktánszáma 102 volt.
Ki milyen gumikkal készül? Félek, hogy a 16" szettem odalesz. Wortex nem tudsz véletlenül egy szett 15" slicket jó áron?

Véletlenül lett a céges autóba tankolva, (igaz kérdezte a kutas, hogy tehet-e EVO-t bele), de semmi hatása nem volt. Csak a számla lett duplája a szokásosnak!TRD írta:És mitől volt versenybenzin? attól mert 102 volt az oktánszáma? Mert a németeknél az aral kúton van az utimate 102-es oktánszámú és 1.4-1.5 között adják.Bruce E9 írta:Én megszívtam azzal a versenybenzinnel. 780 Ft/liter áron adták, igaz az oktánszáma 102 volt.
Ki milyen gumikkal készül? Félek, hogy a 16" szettem odalesz. Wortex nem tudsz véletlenül egy szett 15" slicket jó áron?

Érdekelnének a részletek (mikor, hol, mennyire használt, mennyiért), értesíts kérlek.bubidisc írta:Én lehet, hogy tudok egyszer használt 195 / 50 R 15-ös semi-slicket.

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)