Szerintetek a felsõ -"Most vásároltam gépjármûvet, új biztosítást szeretnék kötni"- sort miért nem lehet átállítani?Allianznál vagyok, és szeretnék átmenni veterán kategóriába (persze nem minõsített), amit csak úgy tudok, ha díjnemfizetés jön létre.Holnap megkérdezem személyesen is, de nem várok túl sok sikert, mivel a pacák anno egy az egyben letagadta hogy egyáltalán létezne "veterán" bizti.Netrisk enged ilyet, de ott meg nincs veterán opció.Érdekes.
Várom az ötleteket.
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
Szerintetek a felsõ -"Most vásároltam gépjármûvet, új biztosítást szeretnék kötni"- sort miért nem lehet átállítani?Allianznál vagyok, és szeretnék átmenni veterán kategóriába (persze nem minõsített), amit csak úgy tudok, ha díjnemfizetés jön létre.Holnap megkérdezem személyesen is, de nem várok túl sok sikert, mivel a pacák anno egy az egyben letagadta hogy egyáltalán létezne "veterán" bizti.Netrisk enged ilyet, de ott meg nincs veterán opció.Érdekes.
Várom az ötleteket.
Szerintem az Allianznál a veterán/youngtimer biztosítások nem publikus csomagok, tehát nem köthet vagy köthet át "bárki".
Várom az ötleteket.
Szerintem az Allianznál a veterán/youngtimer biztosítások nem publikus csomagok, tehát nem köthet vagy köthet át "bárki".
Ez gyakorlatban mit jelent szerinted?Mást nem tudok csinálni.
Várom az ötleteket.
Ez gyakorlatban mit jelent szerinted?Mást nem tudok csinálni.
www.kedvezmenyesbiztositas.hu aka KKGF vagy mittudomén.
Allianz kedvezményeshez be kell lépni a Trabant/Wartburg oder Bogár klubba.
Bár nem értem, miért kell erõltetni az Allianzt...
A te kocsidra Uniqa-nal fillérekbõl kijön a bizti.
Évi 6500 + 6000 Ft-ért megkötjük a biztosítást a saját nevedre, és élvezheted, hogy 1 évig nincs problémád ezzel...
Persze ez mind szép és jó, eltekintve ez a nyomorult klubbos dolgot, de nem lesz más úgy látszik.
Már olvasgattam róluk, meg fogok is, de azért megkérdezném, hogy pontosan hogy ment ez neked?Pestre be kell menni személyesen, papírmunka aztán szevasz?
RWD írta:
Már olvasgattam róluk, meg fogok is, de azért megkérdezném, hogy pontosan hogy ment ez neked?Pestre be kell menni személyesen, papírmunka aztán szevasz?
Nem kell bemenni.
Én mindent e-mailen keresztül intéztem.
Elküldik levélbe a szerzõdést, azt kitöltöd, mellékelni kell pár szép fotót az autóról, elbírálják, befizeted a tagságit, aztán majd jön a biztosítótól a csekk.
RWD írta:
Nem kell bemenni.
Én mindent e-mailen keresztül intéztem.
Elküldik levélbe a szerzõdést, azt kitöltöd, mellékelni kell pár szép fotót az autóról, elbírálják, befizeted a tagságit, aztán majd jön a biztosítótól a csekk.
Köszi
És a mostanival mi legyen?Díjnemfizetéssel "bontassam" fel az aktuális szerzõdésem?
És a mostanival mi legyen?Díjnemfizetéssel "bontassam" fel az aktuális szerzõdésem?
Azt nemtudom. Ilyet nem kellett csinálnom.
Én annó csak fogtam, és megkötöttem. Bár asszem akkor volt a biztosító váltási idõszak.
Ezt meg kéne kérdezned. Írj mondjuk a TWK-nak (Trabant-Wartburg Klub), vagy hívd fel õket, majd megmondják.
Azt nemtudom. Ilyet nem kellett csinálnom.
Én annó csak fogtam, és megkötöttem. Bár asszem akkor volt a biztosító váltási idõszak.
Ezt meg kéne kérdezned. Írj mondjuk a TWK-nak (Trabant-Wartburg Klub), majd õk megmondják.
Az lesz