Egyéb toyoták (eladó/vásárolandó)
-
ati
- Gyakori látogató

valaki lefordíthatná hogy ez hol is van meg hogy mennyi is a celicaSlampixxx írta:Eladó Carina + Celica
a kocsiknak lelke van de csak egy hozzám hasonló autó mániás érezheti.....
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Elosszuk?ati írta:valaki lefordíthatná hogy ez hol is van meg hogy mennyi is a celicaSlampixxx írta:Eladó Carina + Celica
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
-
ati
- Gyakori látogató

nekem sok 1500 euro egy celicaért ami csak alkatrésznek kénemontoya írta:Elosszuk?ati írta:valaki lefordíthatná hogy ez hol is van meg hogy mennyi is a celicaSlampixxx írta:Eladó Carina + Celica
a kocsiknak lelke van de csak egy hozzám hasonló autó mániás érezheti.....
- Pepe
- Aktív fóruméletet élõ

A sógorom egyterû autót szeretne venni és szóba kerültek Previat is dieselt. Nem tudom ki ismeri õket. Meg akar nézni egyet, de kereskedésben van az autó. Én nem nagyon bízok egy kereskedésben álló autóban. Szóval ha valaki tud 2000 után megbízható jó állapotút, vagy csak azt tudja, hogy mire kell ezeknél odafigyelni az írja meg ha lehet.
Köszönöm!
Köszönöm!
MR2 - 2001
-
ksz315
- Aktív fóruméletet élõ

Anno néztük mi is, mikor apum aveII és ave verso és previa között vacillált.
Nekem nagyon tetszik, nagy, praktikus, csak az a dízelmotor ne lenne olyan rosszhírû. Én attól tartottam nagyon, hogy azzal belenyúlunk. (Aztán aveII facelift lett.) Mondanám, hogy érdemes vmi ismerõstõl venni, de ugye nem sok previa szaladgál az országban. Szerintem nehéz az általános dolgokon túl bármi tipusspecifikusat mondani. Korábban már kiveséztük több topicban is, hogy miért lutri a használt turboD.
Sok sikert a keresgéléshez.
Nekem nagyon tetszik, nagy, praktikus, csak az a dízelmotor ne lenne olyan rosszhírû. Én attól tartottam nagyon, hogy azzal belenyúlunk. (Aztán aveII facelift lett.) Mondanám, hogy érdemes vmi ismerõstõl venni, de ugye nem sok previa szaladgál az országban. Szerintem nehéz az általános dolgokon túl bármi tipusspecifikusat mondani. Korábban már kiveséztük több topicban is, hogy miért lutri a használt turboD.
Sok sikert a keresgéléshez.
E11 liftback 4E-FE 1998 JT.... Volt