Autoreszelgetes
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Szerintem kérd meg a lakatosod, hogy fúrkálja le azt, ami a tiedhez kell, vagy vákd ki jó nagy ráhagyásokkal flexxel, hogy majd a hasznos részeket fel tudja használni késõbb. Bár úgy mér nehéz lefúrkálni a pontheggesztéseket.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
bontasz?retro írta:Nincs új,ezt akarom kimenteni,mert semmi baja nincs,csak nem tudom hogy s mint csináljam..gecsa írta:mérd oda az újat...retro írta:Küszöböt hogy/hol vágjam ki pontosan az autóból?
Flex és fúró,az stimmel
akkor fúróval ponthegesztéseknél szépen le kell fúrkodni...a maradék helyen flex,minél hosszabbra hagyd..
- retro
- Visszajáró

Ettõl féltem..gecsa írta:bontasz?retro írta:Nincs új,ezt akarom kimenteni,mert semmi baja nincs,csak nem tudom hogy s mint csináljam..gecsa írta: mérd oda az újat...
Flex és fúró,az stimmel
akkor fúróval ponthegesztéseknél szépen le kell fúrkodni...a maradék helyen flex,minél hosszabbra hagyd..
Szerintem erre tuti nem lesz idõm,inkább ráhagyásokkal kivágom..
89' E9 Hatchback.
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
A második nagy csomagot élem fel.toytomi írta:Egyenesen a Toyota T-Max-bólDomeSL írta:És hol lehet venni?
Toytib írta: Mindegyik Toyota olajleeresztõ csavar tömítõ alátétes, sõt illik is cserélni olajcserénél.
NEM RÉZ TÖMÍTÕ ALÁTÉTET HASZNÁLNI!!!!
Érdemes venni a gyárit, ami alumínium és be van vonva valami grafitos cuccal.![]()
Csak ilyet rakok a leeresztõk alá, mert tényleg jól megroppan és tömít. Pár évvel ezelõtt még másfajta volt a Toyota, de ez az új kék egyáltalán nem rossz.
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

-
ksz315
- Aktív fóruméletet élõ

fék festés
Hamarosan cserélem a hátsó fékdobokat. Mielõtt felszerelem, szeretném lefesteni, hogy ne legyen olyan csúny rozsdás, mint a mostani. Valaki tudna ajánlani vmi konkrét festéket, ami bevált? Matt feketére szeretném, max ha más nincs, akkor fényes fekete is lehet, de minál szolídabb, annál jobb. Nem az optikai tuning a cél.
E11 liftback 4E-FE 1998 JT.... Volt