Pacsker írta:95%, hogy beleérne elöl. Ráadásul idiótán nézne ki vele.
ezt mibõl gondolod?
nem egy extra méret hogy ne férne el....
Onnan gondolom, hogy az elsõ kerekes Corollak kerékdobjának és futómûvének nincs sok köze a hátsósokhoz.
Ha visszaolvasol nem az a kérdés, hogy az ívbe beleér-e, hanem, hogy a gátlóba.
Nekem elöl 7" széles felniben ET8 (vagy 12) van fent és vagy 1,5-2 centivel még így is bejjebb van a síknál. Ugyanez a kerék elsõkerekeseknél igencsak kilógna már.
7" széles ET40-es kerék, még ha elöl nem is reszeli a gátlót, szerintem iszonyatosan idétlenül állna E7-en. Vagy új tõcsavarok, óriáspogik..., de akkor inkább már egy normális kerék.
"..."
ilyen kicsi ET vel szerelték gyárilag õket, hogy az ET 40 nagyon bent lenne?
TRD írta:Ha van pénz,akk én lehet,h vmi hasonlót tennék fel....
]
XXR felninek is van retros jellegû felnije több is.... árban sokkal jobb,mint a rota és szerintem minõségben is
itthon nem forgalmazzák, de még USA bol is szállitással együtt kb 180-190 ezer ft / garnitura áron itthon van a 15" os méret
Ez sem kerül ennyibe csak a Devil tuning itthon 100% haszonnal akar dolgozni...USA-ba én is néztem és kb 150 körül volna,de még olcsóbban is láttam....minõségben nem tudok nyilatkozni,mert nem próbáltam egyiket sem,de veszek egy szett Rota RBX-et fehéret....Karottának is ez van a Hangyászon és nem gondolnám,h rossz minõségû felnit használna a Nissanján....majd mondok véleményt,ha meg lesz...;)Van XXR felnik közül is ami tetszik formára....
TRD írta:
Ez sem kerül ennyibe csak a Devil tuning itthon 100% haszonnal akar dolgozni...USA-ba én is néztem és kb 150 körül volna,de még olcsóbban is láttam....minõségben nem tudok nyilatkozni,mert nem próbáltam egyiket sem,de veszek egy szett Rota RBX-et fehéret....Karottának is ez van a Hangyászon és nem gondolnám,h rossz minõségû felnit használna a Nissanján....majd mondok véleményt,ha meg lesz...;)Van XXR felnik közül is ami tetszik formára....
Hangyászban még nem sok km-er van, de nekem ugy rémlik az nem rota felni alatta, hanem valami régi de igazi jdm kerék.... amit a rota lekoppincsolt
amugy sok hondás haver szidta a rotát, de nem lebeszélni akarlak róla
XXR nek meg közel 40 éves multja van felnigyártásban , és én is tudnék válogatni a listájukból....nagyon szép felnik
TRD írta:
Hangyászban még nem sok km-er van, de nekem ugy rémlik az nem rota felni alatta, hanem valami régi de igazi jdm kerék.... amit a rota lekoppincsolt
amugy sok hondás haver szidta a rotát, de nem lebeszélni akarlak róla
XXR nek meg közel 40 éves multja van felnigyártásban , és én is tudnék válogatni a listájukból....nagyon szép felnik
Nyitott vagyok minden jóra... Karottának Rota RBX van...a rota is japán egyébként...