tény hogy elég érdekes válaszok voltak az elözö hsz-ekbenbubidisc írta:Hagyd már! Közösen feltaláltuk a polírozott alumínium hatású króm bevonatot.
nem is birtam ki nevetés nélkül
itt egy békéscsabai poliros srác munkái
Szpinya vibropolir
tény hogy elég érdekes válaszok voltak az elözö hsz-ekbenbubidisc írta:Hagyd már! Közösen feltaláltuk a polírozott alumínium hatású króm bevonatot.

Egy hatalmas hengerben fixen rögzítik a polirozni kivánt alufelnit, vagy bármi mást ami aluból van..... és körülötte apró kis bogyókat rezegtetnek, azt nem tudom milyen anyagból van, de különbözö finomságúak.
Téli felninek esetleg, de nem adnék érte annyit .... elavult , nem valami dizájnos felni ... kb mint egy disztárcsa.gasztroterrorista írta:
Kaptam egy ajánlatot 80%-os nyári gumikkal 50E-re egy ilyen szett felnire (jó állapotú, ütõdés, peremsérülés, karc nélküli), szintén E10 Lb-rõl.
Kb mennyit ér ez a felni (a gumi nem érdekes, nem fogom kérni)?

1980 - Toyota Corolla KE70 Liftback - 4AGE
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
XXR felninek is van retros jellegû felnije több is.... árban sokkal jobb,mint a rota és szerintem minõségben isTRD írta:Ha van pénz,akk én lehet,h vmi hasonlót tennék fel....
]

Onnan gondolom, hogy az elsõ kerekes Corollak kerékdobjának és futómûvének nincs sok köze a hátsósokhoz.lasi írta:ezt mibõl gondolod?Pacsker írta:95%, hogy beleérne elöl. Ráadásul idiótán nézne ki vele.
nem egy extra méret hogy ne férne el....
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)