Régi Corollák (igazi ritkaságok)
én voltam a Celica Suprával, sajna én nem csináltam képeket de a Fanti szerintem csinált majd szólok neki hogy küldje be. A pécsi 2 db Corollárol beszélek, most nézem hogy ezek Liftbackek, ebbõl is volt GT? Én szerintem összeraknám mind2t ha nem nagyon gáz állapotuak, és aztán az egyiket eladnám. De a kupék jobban érdekelnek, megnézem azt az ezüstöt amit irtál. Te láttad amugy a találkozon azt a szürke TE71 kupét? Ahogy Gödöllõ felé mentünk ott parkolt jobbra 1 földes placcon, nem hittem el.
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Igen láttam. Nagy lámpás Kouki. Nem eladó de ne is bánd. Lelketlen tulaj, szarrá rohadt és tört kaszni. Errõl is írtunk már, de talán a TE71 projektembe is benne van. Annó még 4 éve vettük meg volna pákozdról, de az elsõ nyúlván nagyon elhagyta magát.
Liftbackbõl is volt GT. A racing-bazar-on megtalálod az elérhetõségét a tulajnak. Ott hirdeti a két kocsit kép nélkül. Elfelejtette nekem elküldeni, egyszer rácsörögtem mondta, hogy persze csak nincs netelérhetõsége, aztán feledésbe merült. Egyébként korrekt a tulaj. Beszélj vele bátran!
Liftbackbõl is volt GT. A racing-bazar-on megtalálod az elérhetõségét a tulajnak. Ott hirdeti a két kocsit kép nélkül. Elfelejtette nekem elküldeni, egyszer rácsörögtem mondta, hogy persze csak nincs netelérhetõsége, aztán feledésbe merült. Egyébként korrekt a tulaj. Beszélj vele bátran!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
Igen az nekemis feltünt hogy a rozsda igen nagy hányadot foglal el a karosszérián:S:( Bûn ezeket a kocsikat ennyire elhanyagolni. Megnézem akkor a racing bazart, kár hogy nem tud képet mutatni mert azért 350 kmt utazni zsákbamacskáért nem kifizetõdõ, nincs Pécsi tag aki esetleg meg tudná nézni õket?
RITKASÁG?
Az enyém ritkaságnak számít?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ia-4756292
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ia-4756292
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... la-4795454

Azért foglalkozgattak vele...
Jó lenne látni, ahogy RWD a kettõbõl csinál egy belevalót!

Azért foglalkozgattak vele...
Jó lenne látni, ahogy RWD a kettõbõl csinál egy belevalót!
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

- RWD
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1981
- Autód típusa (és generációja): Starlet
- Autód felszereltségi jelölése: STD
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)
Óha...mik kerülnek elõ.
Jóval szebb állapotúnak tûnik, mint az enyém, kíváncsi vagyok mennyiért megy el. Én nem sokra mennék vele, csak akkor, ha sokkal sokkal használhatóbb a kasztnija...másra úgy se lesz szükség, ha az álmaim teljesülnek
Maszk kéne róla
Jóval szebb állapotúnak tûnik, mint az enyém, kíváncsi vagyok mennyiért megy el. Én nem sokra mennék vele, csak akkor, ha sokkal sokkal használhatóbb a kasztnija...másra úgy se lesz szükség, ha az álmaim teljesülnek
Maszk kéne róla
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RWD 2011 máj. 24, 03:11 pm-kor.
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
1983 - Toyota Corolla AE86

+