Toyota Múzeum - Németország, 2008 április 25-27
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Sziasztok!
Nekem most egyelőre túl kel lennem a kocsival a műszakin.
Amiben ha valaki tud jó tippet. Ami tuti biztos.
Tudjátok mire gondolok ennyi.
Kb 40 rudimba fog fájni. persze ez zöldkártyával értendő.
Szóval majd utána látom hogy tudok e menni.
Március végén tudok választ adni, sac kb. Nehari de attól előbb nem.
Nekem most egyelőre túl kel lennem a kocsival a műszakin.
Amiben ha valaki tud jó tippet. Ami tuti biztos.
Tudjátok mire gondolok ennyi.
Kb 40 rudimba fog fájni. persze ez zöldkártyával értendő.
Szóval majd utána látom hogy tudok e menni.
Március végén tudok választ adni, sac kb. Nehari de attól előbb nem.
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Ment körlevél, de aki nem kapta meg, ide is bemásolom! Szóljon akinek változott a mail címe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok kedves CCH tagok!
A legfontosabb, hogy elköltöztünk! (http://corolla-club.hu) Ennek következtében ha esetleg nem tudnátok belépni a fórumra, akkor egy a teendőtök csak, hogy törlitek a cookie-kat. Minden megoldódik így. Több embernél sikerült! Ha mégsem, írjatok és megpróbáljuk orvosolni a problémát.
Jó rég volt már nagy autózós, konvojozós, kajálgatós találkozónk. 90%-ban ebbe ugye a tél szólt bele. Viszont remélhetőleg március közepétől szépen melegszik az idő, ami nem jelent mást mint hogy a lányokról kerülnek le a kabátok, hosszúnadrágok és bukkannak elő szebbnél szebb combjaik, dekoltázsaik
Akarom mondani nyári nagy alufelnik az autókra, polír, wax, na meg a lehúzott ablakok végreeeeeeeeeeeee 
Mi is készülünk! Megmondom őszintén, nekem már elvonási tüneteim vannak, amiatt, hogy nincs sunshine, hogy nem cruise-olunk, hogy nem bográcsozunk. Nos ezen változtatunk!
Következő NAAAGY találkozónk április 25-26-27-én lesz. Hogy hol? Hartkirchen-ben a németországi TOYOTA MÚZEUMban. Vagyishát a környékén, mivel még nem sikerült azt elérni, hogy bent is aludjunk
Többen tudtok már róla valószínüleg. Rég óta emlegetjük.
Igen sajnos ez egy költségesebb kiruccanás lesz, de valamit valamiért. Bár ha többen ültök egy autóban, akkor akár elérheti az egy főre jutó Mo-i talik költségét is, mivel a benzin a fő költség.
Akkor beszéljünk az anyagiakról:
Csináltunk egy nagyjáboli kalkulációt, amely 1fő + 1autót jelent. Tehát ez a legdrágább verzió!! Ebben benne van: ~1200km benzin, autópályamatricák, minimális étel, szállás, múzeumbelépő. Ez ráhagyással 60000-65000 Ft. Tudom drasztikusan hangzik, de ha már 2-en 3-an utaztok egy autóban, netán 4-en, akkor töredékére csökken. Szeretnénk, ha minél több autó jönne, de megértjük, ha csak úgy van rá pénz, hogy beültök egymáshoz! A fórumon a kellő topicban (viewtopic.php?t=267) várunk minden észrevételt, változtatást, ötletet, s itt beszéhetitek meg hogy ki kihez ül be.
Hogy pontosan hol is van ez:
Németországban, közel az Osztrák határhoz. Passautól nem messze. Az út oda-vissza kb 1100 km. Szinte végig páján. 120-130-as tempót tervezünk, mind a bírságok elkerülése végett, mind az üzemanyagspórolás szempontjából. (így lehet a költségeken is ezreket spórolni!! )
Szállás:
Kedves Bohács András Úr
Lelkes és segítőkész tagunk felajánlotta, hogy lehet tud szerezni nekünk egy épülő félben lévő panziót, ami már lakható. Nagyon jó lenne, mivel így jelentéktelen összegből tölthetnénk el a két éjszakát. Ha nem jön össze, akkor keresünk, valami kevésbé húzós áru pl: kollégiumot, szállót, panziót... Már Zoli írt a múzeumnak, ahol rá is kérdezett, hátha lenne ötletük. Amint van pontos, közöljük veletek! Ha más nem sátorban a duna partján 
Tervezett program:
Ez Április utolsó hétvégéjére esik (péntek szombat vasárnap). 25-én indulnánk Bp-ről 10 óra tájban. Így a vidékről érkezőknek sem kell hajnali 3 kor kelni. Miután összegyűltünk, PMR-ek kiosztása (úgy néz ki lesz már jópár darab, de ha tudtok hozzatok!!! ) Aztán irány a benzinkút, és az autópálya. Fehérvár, vagy Győr tájékán lehet megállnánk még 1-2 percre, hogy a nyugati tagok csatlakozhassanak (Misel vezetésével
A határ előtt pihenésképp még egy nagyobb bevásárlás élelmiszerekből. Talán tankolunk is. Lehet ezt ausztriában ejtjük meg egy kis természetjárás mellett. Aztán irány tovább és megérkezünk a szállásra (kb 18-20 óra tájban) Rendesen kileszünk fulladva. Bepakolunk, egy kis iszogatás beszélgetés a közös helységben vacsival vegyítve, aztán be is vágjuk a szunyát. Szobat reggel irány a múzeum! Kivesézzük az összes autót, Otthagyjuk(cseréljük) ajándékunkat a múzeummal/bővebben kéésőbb a fórumon. Megnézzük a restauráló állást. Be is segítünk netán
Magyarul csorgatjuk a nyálunk. Amikor megunjuk, mármint ha lehet, irány a szállás, késői ebéd aztán valami szép helyre elugrunk, netán ott is bográcsozunk... rugalmas. Este akár egy nagyobb buli. Másnap reggel még egy nevezetesség, vagy egy kirándulás, aztán irány haza. Azért terveztük 3 naposra, hogy ne legyen a rohanás, ne csak 2 órát tudjunk múzeumozni és ki tudjuk rendesen pihenni a több száz kilóméter utazást. Na meg ha már elmentünk a világ végére, kicsit körbejárhassuk azt a tájékot.
Az eddigi legnagyobb terjedelmű, szervezésű, legtöbb programmal teli, legjobbnak ígérkező klubtalálkozónk!!! Gyertek el! Jó buli lesz. Sok sok fényképet csinálunk. Igazi kis kikapcsolódás a szürke hétköznapokból!!! Akár szombat estére viszünk karaoke cuccot is.
Eddig akik biztosan jönnek:
- Kasza Zoltán / ZedKris + kedvese Viki E9 Liftback
- Dévay András / Dbandesz + 3fő E10 Hatchback
- Molnár Balázs / Biagio + Móni / Mono E9 Liftback
- Tóth Mátyás / Pacsker + Bohács András / Bohi E9 Liftback
- Gyurman László / Gyurmi + Édesapja E12 Sedan
- Dénes Mihály / Misel +? 2,3 fő E11 Liftback
- Kis András + 3 fő E12 Hatchback
- Józsazsolt ?
- Zengői Attila / autos E11 Sedan
- Szeli Miklós / Medveee E8 Sedan
- Medveee Édesapja E12 Sedan
És még sokan, akik nem tudták biztosra mondani: Pegi, Ericka, Tibcsi, Lyani, Layosh, Hege, Áky, Aladár, TRD, CindR, Leskó .....................
Biztos kihagytam valakit! Ne haragudjatok, a fórumról szedegettem össze a neveket! Csak szemléltetésképp ment a mail!
Gyertek minél többen! Sok sok ritkaságot! Igazi óriás utazás lesz
Amit már most mondok, hogy mindenki ha lehetséges, állítsa be a fényszőrőmagasságait (hosszú távon nagyon zavaró lehet!) na meg centíroztassa ki a kerekeit! Pár ezer forint, de magatokat és az autókat is sok kellemetlen dologtól mentitek meg.
Mindenképen fogunk még írni pontosításokkal kapcsolatban. (szállás, hol gyülekezünk pontos útvonal.... )
Gyertek minél többen! Biztos, hogy feledhetetlen élmény lesz! Ha nincs saját autóra pénz, akkor valakihez beülni mint társként. Van még sok hely!
Írjatok ide és a fórumra is!
További szép napot!
A Corolla legyen veletek!
Üdv:
--
Tóth Mátyás
Kasza Zoltán
Corolla Club Hungary --- CCH
www.corolla-club.hu
Sziasztok kedves CCH tagok!
A legfontosabb, hogy elköltöztünk! (http://corolla-club.hu) Ennek következtében ha esetleg nem tudnátok belépni a fórumra, akkor egy a teendőtök csak, hogy törlitek a cookie-kat. Minden megoldódik így. Több embernél sikerült! Ha mégsem, írjatok és megpróbáljuk orvosolni a problémát.
Jó rég volt már nagy autózós, konvojozós, kajálgatós találkozónk. 90%-ban ebbe ugye a tél szólt bele. Viszont remélhetőleg március közepétől szépen melegszik az idő, ami nem jelent mást mint hogy a lányokról kerülnek le a kabátok, hosszúnadrágok és bukkannak elő szebbnél szebb combjaik, dekoltázsaik
Mi is készülünk! Megmondom őszintén, nekem már elvonási tüneteim vannak, amiatt, hogy nincs sunshine, hogy nem cruise-olunk, hogy nem bográcsozunk. Nos ezen változtatunk!
Következő NAAAGY találkozónk április 25-26-27-én lesz. Hogy hol? Hartkirchen-ben a németországi TOYOTA MÚZEUMban. Vagyishát a környékén, mivel még nem sikerült azt elérni, hogy bent is aludjunk
Többen tudtok már róla valószínüleg. Rég óta emlegetjük.
Igen sajnos ez egy költségesebb kiruccanás lesz, de valamit valamiért. Bár ha többen ültök egy autóban, akkor akár elérheti az egy főre jutó Mo-i talik költségét is, mivel a benzin a fő költség.
Akkor beszéljünk az anyagiakról:
Csináltunk egy nagyjáboli kalkulációt, amely 1fő + 1autót jelent. Tehát ez a legdrágább verzió!! Ebben benne van: ~1200km benzin, autópályamatricák, minimális étel, szállás, múzeumbelépő. Ez ráhagyással 60000-65000 Ft. Tudom drasztikusan hangzik, de ha már 2-en 3-an utaztok egy autóban, netán 4-en, akkor töredékére csökken. Szeretnénk, ha minél több autó jönne, de megértjük, ha csak úgy van rá pénz, hogy beültök egymáshoz! A fórumon a kellő topicban (viewtopic.php?t=267) várunk minden észrevételt, változtatást, ötletet, s itt beszéhetitek meg hogy ki kihez ül be.
Hogy pontosan hol is van ez:
Németországban, közel az Osztrák határhoz. Passautól nem messze. Az út oda-vissza kb 1100 km. Szinte végig páján. 120-130-as tempót tervezünk, mind a bírságok elkerülése végett, mind az üzemanyagspórolás szempontjából. (így lehet a költségeken is ezreket spórolni!! )
Szállás:
Kedves Bohács András Úr
Tervezett program:
Ez Április utolsó hétvégéjére esik (péntek szombat vasárnap). 25-én indulnánk Bp-ről 10 óra tájban. Így a vidékről érkezőknek sem kell hajnali 3 kor kelni. Miután összegyűltünk, PMR-ek kiosztása (úgy néz ki lesz már jópár darab, de ha tudtok hozzatok!!! ) Aztán irány a benzinkút, és az autópálya. Fehérvár, vagy Győr tájékán lehet megállnánk még 1-2 percre, hogy a nyugati tagok csatlakozhassanak (Misel vezetésével
Az eddigi legnagyobb terjedelmű, szervezésű, legtöbb programmal teli, legjobbnak ígérkező klubtalálkozónk!!! Gyertek el! Jó buli lesz. Sok sok fényképet csinálunk. Igazi kis kikapcsolódás a szürke hétköznapokból!!! Akár szombat estére viszünk karaoke cuccot is.
Eddig akik biztosan jönnek:
- Kasza Zoltán / ZedKris + kedvese Viki E9 Liftback
- Dévay András / Dbandesz + 3fő E10 Hatchback
- Molnár Balázs / Biagio + Móni / Mono E9 Liftback
- Tóth Mátyás / Pacsker + Bohács András / Bohi E9 Liftback
- Gyurman László / Gyurmi + Édesapja E12 Sedan
- Dénes Mihály / Misel +? 2,3 fő E11 Liftback
- Kis András + 3 fő E12 Hatchback
- Józsazsolt ?
- Zengői Attila / autos E11 Sedan
- Szeli Miklós / Medveee E8 Sedan
- Medveee Édesapja E12 Sedan
És még sokan, akik nem tudták biztosra mondani: Pegi, Ericka, Tibcsi, Lyani, Layosh, Hege, Áky, Aladár, TRD, CindR, Leskó .....................
Biztos kihagytam valakit! Ne haragudjatok, a fórumról szedegettem össze a neveket! Csak szemléltetésképp ment a mail!
Gyertek minél többen! Sok sok ritkaságot! Igazi óriás utazás lesz
Amit már most mondok, hogy mindenki ha lehetséges, állítsa be a fényszőrőmagasságait (hosszú távon nagyon zavaró lehet!) na meg centíroztassa ki a kerekeit! Pár ezer forint, de magatokat és az autókat is sok kellemetlen dologtól mentitek meg.
Mindenképen fogunk még írni pontosításokkal kapcsolatban. (szállás, hol gyülekezünk pontos útvonal.... )
Gyertek minél többen! Biztos, hogy feledhetetlen élmény lesz! Ha nincs saját autóra pénz, akkor valakihez beülni mint társként. Van még sok hely!
Írjatok ide és a fórumra is!
További szép napot!
A Corolla legyen veletek!
Üdv:
--
Tóth Mátyás
Kasza Zoltán
Corolla Club Hungary --- CCH
www.corolla-club.hu
Szállás
Ide megyünk konkrétan ugye?:
Akkor Pockingben lenne a legközelebb szállást keresni?
Kód: Egész kijelölése
http://maps.google.com/maps?f=q&view=text&hl=hu&q=Hartkirchen%2C+Deutschland&btnG=Keres%C3%A9s+a+t%C3%A9rk%C3%A9peken- ngabeee
- Gyakori látogató

Üdv mindenkinek!
Jelezném, hogy Anikómmal mi is beterveztük a nagy utazást
, szabit vettünk ki, remélhetőleg anyagiakat is tudunk rááldozni. Lehet, hogy a húga is jön, ebben az esetben max. 1 ember férne még be hozzánk, de a kényelmet nem garantálom, mögöttem nincs sok hely. Ha nem jön, akkor 1 ember kényelmesen, még 1 már nem olyan kényelmesen, de elfér.
Németül vartyogás nem gond, asszonyka úgyis napi 8 órában azt csinálja
.
Már nagyon várjuk, mennyünk máááá!!
Jelezném, hogy Anikómmal mi is beterveztük a nagy utazást
Németül vartyogás nem gond, asszonyka úgyis napi 8 órában azt csinálja
Már nagyon várjuk, mennyünk máááá!!
Repül a Corolla, ki tudja, hol áll meg...
Today, Tomorrow, Toyota Corolla '98 1.3 sedan
Today, Tomorrow, Toyota Corolla '98 1.3 sedan
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Sziasztok!
Van egy rossz hírem! A szállás sajnos nem megy...
Állítólag elggé szét van még bombázva, nincs kész a felújítás és csak május-júniusra lesz kész. A legnagyobb gond, hogy nincs melegvíz, csak egy bojler van amit a munkások használnak. Még szeretnék beszélni a faszival, hátha tud segíteni, hogy hol van szállás a környéken...
Úgyhogy nézni kell vmit...
Van egy rossz hírem! A szállás sajnos nem megy...
Állítólag elggé szét van még bombázva, nincs kész a felújítás és csak május-júniusra lesz kész. A legnagyobb gond, hogy nincs melegvíz, csak egy bojler van amit a munkások használnak. Még szeretnék beszélni a faszival, hátha tud segíteni, hogy hol van szállás a környéken...
Úgyhogy nézni kell vmit...
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
ősszel volt szerencsém ún. Jugendherbergen-ben eltölteni pár napot.
nézegettem, s Passauban (sajnos kicsit távol van a múzeumtól, de legalább biztos lesz eléd Sehenswürdigkeiten a városban)
szóval
ez egy amolyan diákszálló, mi 8 ágyas szobában voltunk. a hely nagyon korrekt, naponta takarítanak, az árban benne van a reggeli, lunchpaket (svédasztalról pakolod magadnak a kaját, ebédre), valamint a vacsi.
Legalábbis nálunk így volt, gondolom ez megbeszélés kérdése is.
szóval csak ajánlani tudom. ha jól emlékszem van csoportkedvezmény is, de írjatok nekik.
http://www.jugendherberge.de/jh/bayern/passau/
egy pillantást megér
nézegettem, s Passauban (sajnos kicsit távol van a múzeumtól, de legalább biztos lesz eléd Sehenswürdigkeiten a városban)
szóval
ez egy amolyan diákszálló, mi 8 ágyas szobában voltunk. a hely nagyon korrekt, naponta takarítanak, az árban benne van a reggeli, lunchpaket (svédasztalról pakolod magadnak a kaját, ebédre), valamint a vacsi.
Legalábbis nálunk így volt, gondolom ez megbeszélés kérdése is.
szóval csak ajánlani tudom. ha jól emlékszem van csoportkedvezmény is, de írjatok nekik.
http://www.jugendherberge.de/jh/bayern/passau/
egy pillantást megér
E11 facelift
- blasius
- Visszajáró

na a munkahelyemről eddig úgy volt hogy egy autóval megyünk majd 3-an, így nem lenne olyan sok a ZS.
Azonban történt nálam egy kellemetlen dolog: Tirolba jöttünk uncsitesommal síelni, aztán arra lettem figyelmes, hogy elgyengült az autó, gázadáskor berezeg a motor, alapjáraton borzalmas a zaj. Nemtom mi van vele, és itt vagyok osztrákiába. Hétfőn keresünk egy szervizest, majd kiderül mi lesz a baja.
Beszéltem egy ismerős szakemberrel, azt mondta valszeg a gyújtókábelek szarok, vagy a trafó.
Szóval kiderül mi lesz a baja, remélem visz. olcsón megúszom.
Azonban történt nálam egy kellemetlen dolog: Tirolba jöttünk uncsitesommal síelni, aztán arra lettem figyelmes, hogy elgyengült az autó, gázadáskor berezeg a motor, alapjáraton borzalmas a zaj. Nemtom mi van vele, és itt vagyok osztrákiába. Hétfőn keresünk egy szervizest, majd kiderül mi lesz a baja.
Beszéltem egy ismerős szakemberrel, azt mondta valszeg a gyújtókábelek szarok, vagy a trafó.
Szóval kiderül mi lesz a baja, remélem visz. olcsón megúszom.