montoya írta:bagoly írta:Bevallom, csak a fekete fóliát szedném le róla, az valahogy, az én ízlésem szerint nem illik hozzá. Egy barna belsõs, automata nagyautóhoz az illene - ha én használhatnám -, hogy krúzolunk valami borvidék kies országútjain, lágyan gangol a kanyarokban a váltó, ablakok lehúzva, tûz be ezerrel a nap (na, ezért nem kell fólia), arcban ott figyel az akármilyen Ray Ban, de leginkább a Wayfarer, valami kellemes softrock adja a ritmust és finom kis verejtékcseppek gyöngyöznek egy szép nõi nyakon, miközben a menetszél borzolja a nyak tulajdonosának haját. Na, így feeling.

Miért nem veszed meg?

Ennyit megér, én épp rágódom a Carinán.
Megvenném én, de az alábbi ellenérvek állnak fenn jelenleg:
- per pillanat nincs ennyi mozgósítható pénzem (plusz átírás, plusz nyálak cseréje),
- ha lesz is hamarosan, azt borítom bele a Corollába, megy lakatoshoz, illetve kell otthonra (kis)polgári bútorokra, sezlonyra, kanapéra, fotöjre,
- ha mindezek ellenére megvenném és hazaállítanék vele, egy ideig nem aludnék ágyban, kedvesem szerintem gondoskodna a retorziókról és a lelkiismeretem rabigába hajtásáról,
- harmadik gépjármûvem lenne, valamint negyedik "vackod, amivel többet törõdsz, mint velem" (idézet kedvesemtõl), ebbõl a motor máris a tornácon, a bringa a nappaliban lakik, a porszívó meg többet forog az autóban, mint a házban.
Tehát: csakis akkor tudnám megvenni, ha 1) ellenállhatatlan észérveket tudnék felhozni mellette, 2) még így is maradna egy halom pénzem és 3) egy hónapig rá sem néznék a gépjármûparkra, hanem romantikus lányregényekbe illõ módon tennék eleget lovagi erények gyakorlásának a drága hölggyel kapcsolatban.
Ergo: nehéz lenne most ezt kivitelezni.
(De még akkor is rágódom. Csöndben.

)