Fogyasztás

Szükség esetén nyissatok bátran új témát, de csak akkor, ha máshova tényleg nem illik.
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: montoya »

kleingy írta:
bepi81 írta:gazad van, mint, ahogy más kutak esetén is ingadozó a szolgáltatás minõsége.
Javítok: Itt, Békéscsabán hülye lennék más kúton tankolni, mert az itteni a Lukoil magasan a legjobb. :wink:
Bocs a kötekedésért Tesó! :wink: Amúgy (anyázás helye) már megint járhatok a Mol-ra, mert a benzinpénzt megint olyan kártyára kapjuk, nem kápé. :cry: Mivel az érdi Mol minõsége ótvar, így még a haverokkal sem tudom elboltolni a kártyán a pénzt, mert senki sem hajlandó ott tankolni. :D
Van Mol pl. a Budafokin kifelé, ha jól emlékszem. Továbbá asszem az Andor utca végén, az Egér út felé is az van. Egyik sincs túl messze. :wink:
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2007
Autód típusa (és generációja): Verso
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: MPV

Hozzászólás Szerző: bepi81 »

kleingy írta:
bepi81 írta:gazad van, mint, ahogy más kutak esetén is ingadozó a szolgáltatás minõsége.
Javítok: Itt, Békéscsabán hülye lennék más kúton tankolni, mert az itteni a Lukoil magasan a legjobb. :wink:
Bocs a kötekedésért Tesó! :wink: Amúgy (anyázás helye) már megint járhatok a Mol-ra, mert a benzinpénzt megint olyan kártyára kapjuk, nem kápé. :cry: Mivel az érdi Mol minõsége ótvar, így még a haverokkal sem tudom elboltolni a kártyán a pénzt, mert senki sem hajlandó ott tankolni. :D
Vigyek a tavaszi talira Neked egy adag Spurit? :lol:

(Tesómtól Spuri üzemanyag adalékot (lyányos-piros) is tudok, igen baráti áron 8) ...)
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
kleingy
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kleingy »

montoya írta: Van Mol pl. a Budafokin kifelé, ha jól emlékszem. Továbbá asszem az Andor utca végén, az Egér út felé is az van. Egyik sincs túl messze. :wink:
Lehet, megpróbálom majd õket, mert az anno eddig próbált Mol-ok nem jöttek be. :?
bepi81 írta:Vigyek a tavaszi talira Neked egy adag Spurit? :lol: (Tesómtól Spuri üzemanyag adalékot (lyányos-piros) is tudok, igen baráti áron 8) ...)
Sanszos, hogy nem hozom tavaszira a Corit, így meg nem megy az autó hosszú távot soha. Van így értelme egyáltalán? :roll:
Kép

1999 liftback, 1.3 4E-FE
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

kleingy írta:
montoya írta: Van Mol pl. a Budafokin kifelé, ha jól emlékszem. Továbbá asszem az Andor utca végén, az Egér út felé is az van. Egyik sincs túl messze. :wink:
Lehet, megpróbálom majd õket, mert az anno eddig próbált Mol-ok nem jöttek be. :?
bepi81 írta:Vigyek a tavaszi talira Neked egy adag Spurit? :lol: (Tesómtól Spuri üzemanyag adalékot (lyányos-piros) is tudok, igen baráti áron 8) ...)
Sanszos, hogy nem hozom tavaszira a Corit, így meg nem megy az autó hosszú távot soha. Van így értelme egyáltalán? :roll:
Naná, hogy van. A legközelebbi tankolás elõtt 100ml Spuri a tankba, majd televágod a tankot benzinnel. Az majd teszi a dolgát, nyugi.
Bruce E9
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Bruce E9 »

[Walaki]D`Lair írta:Én Auchan kúton tankoltam legutóbb "olcsó" 95-öst. Konkrétan félelmetesen nem megy az autó tõle, rohadt lomha lett a gázpedál, alul nem megy, felül nem megy... :shock: :shock:
a Black Top-ba tetted? Akkor ne csodálkozz!
----------------------------------
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bubi »

bepi81 írta:A legideálisabb számomra az OMV, de az annyival drágább itt, nálunk a Lukoilnál, arra már nem vagyok hajlandó (pusztán a márka miatt) költeni.
??? :roll:
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Bruce E9 írta:
[Walaki]D`Lair írta:Én Auchan kúton tankoltam legutóbb "olcsó" 95-öst. Konkrétan félelmetesen nem megy az autó tõle, rohadt lomha lett a gázpedál, alul nem megy, felül nem megy... :shock: :shock:
Ilyet sosem tenne. Inkább tolná a kövekezõ OMV-ig! :lol:
ex bubidisc felhasználó
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

bubidisc írta:
bepi81 írta:A legideálisabb számomra az OMV, de az annyival drágább itt, nálunk a Lukoilnál, arra már nem vagyok hajlandó (pusztán a márka miatt) költeni.
??? :roll:
Ha mondjuk még mindig 250Ft körüli liter áron lehetne a kutakon tankolni, akkor jelen anyagi helyzetemben kifizetném az OMV többletét, mert abból itt, Csabán nagyon jó minõséget adnak. A Lukoil-ra elõször csak a 10Ft-tal kedvezõbb ára miatt tankoltam, de többedik tankolás után rájöttem, teljesen jó benzin és egyenletesen jó minõségû, ellenben a környékbeli MOL kutakkal.

Szóval, ha sznogságról lenne szó, akkor csakis OMV-t tankolnék, ha, pedig reálisan nézem a dolgot, akkor minõségben egyáltalán nem vagyok rosszabb helyzetben a Lukoillal, viszont anyagilag nagyon is kedvezõbb az osztráknál. :wink:
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Létezik üzemanyag sznobság? Szerintem csak súlyos értesületlenség vagy érdektelenség.
Egy benzinkút vásárlói nyilván számításba veszik a következõket. Minõség, ár, útba esik, tetszik a pénztáros csaj :wink: , korrekt szolgáltatást nyújtanak, korrekt tájékoztatást nyújtanak, jó a kávéjuk stb.

250Ft-os üzemanyagnál még nem tudtad elképzelni, hogy meg fogod venni a 450-est. Most viszont az van, hogy míg a 250-es átlagárnál a prémium üzemanyagok 290 körül voltak most a 450-esnél úgy 480 körül. Arányaiban most sokkal kisebb a különbség a normál és a prémium üzemanyagok között, tehát jobban megéri azt tankolni.
ex bubidisc felhasználó
Bohi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bohi »

Persze, mert a "márka" miatt tankolunk ott ahol, nem? :lol: :lol: :lol:
Aki nem hosszútávra tervez a kocsijával vegye nyugodtan a 10forinttal olcsóbb üzemanyagot, biztos spórol éves szinten 1-2ezer forintot. Lehet többszörösét kell majd a kocsira költeni, az már más dolog. A fogyasztás-királyoknak is megérné jobb minõségû üzemanyagot tankolni, nem? De ezt már többször átbeszéltük itt.
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Bohi írta:Persze, mert a "márka" miatt tankolunk ott ahol, nem? :lol: :lol: :lol:
Aki nem hosszútávra tervez a kocsijával vegye nyugodtan a 10forinttal olcsóbb üzemanyagot, biztos spórol éves szinten 1-2ezer forintot. Lehet többszörösét kell majd a kocsira költeni, az már más dolog. A fogyasztás-királyoknak is megérné jobb minõségû üzemanyagot tankolni, nem? De ezt már többször átbeszéltük itt.
Jobb üzemanyagot?! Minél? :roll:
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Nah, az elsõ idei emberi fogyasztás (még csak fedkomp. szerint): 5.9l

Fóti shell kút és Sáta között jött össze, kb fele-fele pálya és országút. Amiért ennek különösen örülök, az az, hogy finoman szólva sem spóroltam (pályán is 120-130, amikor több jármûvet kellett elõzni, akkor 140+), országúton is amennyivel még biztonságos volt a kanyargós részeken. Továbbá szintben fentebb van a cél bõven, mint ahonnan indultam. Persze éjszaka, tehát az utolsó 50-60km-en jó sokat használva a refit, a gumik pedig még mindig nem virslik.
IS200 '01
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
kleingy
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kleingy »

montoya írta:Nah, az elsõ idei emberi fogyasztás (még csak fedkomp. szerint): 5.9l
Szép! Irigy vagyok a 7 literemmel. 8)
Kép

1999 liftback, 1.3 4E-FE
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

kleingy írta:
montoya írta:Nah, az elsõ idei emberi fogyasztás (még csak fedkomp. szerint): 5.9l
Szép! Irigy vagyok a 7 literemmel. 8)
Nyugi, az elõzõ nekem is 7 fölött volt... Budapest az Budapest.
IS200 '01
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
[Walaki]D`Lair
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 1985
Autód típusa (és generációja): Corolla E8
Autód felszereltségi jelölése: GT
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)

Hozzászólás Szerző: [Walaki]D`Lair »

Bruce E9 írta:
Focus :lol: :lol:

Hacsiba CSAK és kizárólag OMV 100 megy :)
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2006 - KTM 640 LC4 Supermoto /// :twisted: :twisted: :twisted:
Válasz küldése