Minitali
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Ám legyen.
Amúgy mostmá gyúrjunk a sátoros talira vagy még előtte talizzunk?
Amúgy sztem ha már ilyen 20 an összejövünk és felvonulunk akkor ne az legyen hogy mindenki előzget minden másodpercben. Mert előbb utóbb NeaggyIsten egymást fogjuk eltalálni. Az meg sztem senkinek sem hiányzik.
Viszont ha szépen libasorba megyünk akkor biztos hogy meg is néznek minket. Me gondolom ez a felvonulás lényege. És ha még kultúráltan dudálgatunk még a rendőr se fog szólni.
Amúgy sztem ha már ilyen 20 an összejövünk és felvonulunk akkor ne az legyen hogy mindenki előzget minden másodpercben. Mert előbb utóbb NeaggyIsten egymást fogjuk eltalálni. Az meg sztem senkinek sem hiányzik.
Viszont ha szépen libasorba megyünk akkor biztos hogy meg is néznek minket. Me gondolom ez a felvonulás lényege. És ha még kultúráltan dudálgatunk még a rendőr se fog szólni.
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

nekem nem a hellyel volt gondom.Layosh írta:Ám legyen.![]()
legyen.benne vagyok.
az előzgetésről meg annyit,hogy színtén kinek ez a jó,kinek az.
úgy gondolom,ha vonulgatunk is,gyorsulgassunk is,mint az m3-on!
ez így fair.
s ez sem kötelező.
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

-
Pacsker
Búúú
Halihóó Corollások : ) Elnézést de muszály voltam regelni, mert jól éreztem magam a legutóbbi "találkozzunkasokcorollásalésautózzukafélvároskörbehogyErikkajolhasson"
Köce mindenkinek ténleg jó volt! : ) Remélem még pár hónap és annyi TCs lesz hogy nem lesz elég a 2gigás memóriakarim se hogy mindet lefotózzam
Hát izéé ennyi Búúú : )
Hát izéé ennyi Búúú : )
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Kizárólag akkor, ha hozol üveget és teletöltjük neked megint. CSak most, teszem azt babgulyás lesz a menű.Bogi írta:sziasztok !!
hát ja jövő héten már sátoros....én is várom::)))nem számoltátok hogy kb.hányan leszünk??és mi lesz?,megint fözünk valami finomat??
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

(OFF)Én is valahogy így vok. A fékem sehol sincs a mélyláda még távolabb van. Pénzem meg meg már hatszor elköltve. Most kiszámoltam hogy a tali a pólózás meg a sátoros tali a tank brenya, a kocsimosás, a mélyláda beépítés a fékszerelés és alkatrész lessz úgy durván 52 rudimba. Hát ez mondhatni álomösszeg. Viszont elmondhatom hogy tip top közeli lessz az ótó. És még a HIFI is tapsikolni fog.(ON)
Na de a Minitali ami holnap pénteken lessz, hogy legyen?
Elmegyünk rögtön a pólus fele? Mert valamit majd zabbantanom kő.
Én szokás szerint 5 ig gályázok. Tehát egyáltalán mikor talizzunk annál a "szerencsétlen" óránál. Jah meg arra a bazi rohadós vas cuccra gondoltaok amit sok pízbűl megcsináltak és baszki működni?
Na de a Minitali ami holnap pénteken lessz, hogy legyen?
Elmegyünk rögtön a pólus fele? Mert valamit majd zabbantanom kő.
Én szokás szerint 5 ig gályázok. Tehát egyáltalán mikor talizzunk annál a "szerencsétlen" óránál. Jah meg arra a bazi rohadós vas cuccra gondoltaok amit sok pízbűl megcsináltak és baszki működni?