E9 - (1987-1992)
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Egyik kedves "kollégám"-on felbuzdulva szeretném összegyűjteni az ország E9 lb GT-i jeit. Ritka darabok, és kiváncsi lennék mégis mennyi lehet az országban belőle. Természetesen rendszámmal és képpel mellékelve az összeset.
Van már jópár a gyűjteményemben, de ha tudtok a tagokon kívül párat, akkor szívesen fogadom. Ha csak rendszám és szín van meg, az is jó. (pl az utcán láttad)
Ha majd lesz időm rá és elkészül a mostani állományból a lista, akinek kell átküldöm.
Van már jópár a gyűjteményemben, de ha tudtok a tagokon kívül párat, akkor szívesen fogadom. Ha csak rendszám és szín van meg, az is jó. (pl az utcán láttad)
Ha majd lesz időm rá és elkészül a mostani állományból a lista, akinek kell átküldöm.
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Akkor jövő7n küldök egy rendszámot a színét most is tudom piros.
A tulaja egy kb 60-65 éves nyugdíjas néni!
A hátsó rendszámtartója kék neonnal végig futtatva és M3 króm tükrök villogóval.
Jahh és a lényeg! Hasonló forgó dísztatyó mint Layoshén!
Besz@rsz, ha meglátod!

A tulaja egy kb 60-65 éves nyugdíjas néni!
A hátsó rendszámtartója kék neonnal végig futtatva és M3 króm tükrök villogóval.
Jahh és a lényeg! Hasonló forgó dísztatyó mint Layoshén!
Besz@rsz, ha meglátod!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Okmányirodában átíráskor közölték , hogy a rendszámot 1997-óta körözi az interpol. A körözés nem évült el, leszedni sem tudták. Azóta én vagyok a 3. tulaj, eddig sosem bukott ki, mert csak február elsejével csatlakoztunk informatikailag a schengeni egyezményhez, és ez csak azóta látszik a rendszerben. Rendszámcsere vagy, ha igazoltatnak fél óra- óra mire kiderül, hogy nekem semmi közöm hozzá,és mégsem kell lelőni....
Rendszámcsere: 6400ft+450ft + új zöldkártya + biztosító szerződés módosítás....
Okányiroda rendes volt, ekkora szopás önhibán kívűl, nem szokták megengedni ,de választhatok rendszámot magamnak 144-től 500-ig.
Zsír! Akkor legyen 500.
Csak 499-ig lehet, elnézést.
Akkor 400! nincs már meg.
300! Az se.
200! Az se.
150,250,350,450? Azok se.
222,333,444? Azok se.
Akkor köszönöm a lehetőséget, igazából nincs jelentősége.
(Mivel van egy másik autóm ami 341.Így ez is az lett....)
Márc 29. ->USA
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Érzem már, hogy talán újjáépülhet külsőre is a kicsike és újra viríthat majd a políros pompájában 
Az eszem kattog már 3 évre előre, csak a pénztárcám nem bírja.
Többször észrevettem, hogy piros fényben a piros kocsi k...va jól néz ki
DBandesz! Megmondom őszintén még nem gondoltam rá előtte, de nagyon jó ötletet adtál a kilincs megvilágítással. Nos én biztos pirossal világítanám meg.
Ha nem haragszol én is gondolkodnék hasonló projekten. Ha zavar, nem csinálom meg!!!!!
Tetszik az ötlet, annak ellenére, hogy nekem nem jönnek be ezek a kék neonos ledes autókidekorálós megoldások. Ez viszont diszkrét a fényforrás nem látszik, ellenállásokkal el tudok játszani a kellő fény hatásért, van mostmár több nyitásszögű led is, na meg nem utolsó sorban nagyon praktikus. A házunk előtt nincs is közvilágítás, így sokszor keresgélem a zárat.
Kérdésem a következő. Hogy oldottad meg? Ahogy kiriasztod felgyullad, és ahogy elindítod a kocsit kialszik, vagy felgyullad és 5-10 mp múlva kialszik?
Hogy oldottad meg?
Az eszem kattog már 3 évre előre, csak a pénztárcám nem bírja.
Többször észrevettem, hogy piros fényben a piros kocsi k...va jól néz ki
DBandesz! Megmondom őszintén még nem gondoltam rá előtte, de nagyon jó ötletet adtál a kilincs megvilágítással. Nos én biztos pirossal világítanám meg.
Ha nem haragszol én is gondolkodnék hasonló projekten. Ha zavar, nem csinálom meg!!!!!
Tetszik az ötlet, annak ellenére, hogy nekem nem jönnek be ezek a kék neonos ledes autókidekorálós megoldások. Ez viszont diszkrét a fényforrás nem látszik, ellenállásokkal el tudok játszani a kellő fény hatásért, van mostmár több nyitásszögű led is, na meg nem utolsó sorban nagyon praktikus. A házunk előtt nincs is közvilágítás, így sokszor keresgélem a zárat.
Kérdésem a következő. Hogy oldottad meg? Ahogy kiriasztod felgyullad, és ahogy elindítod a kocsit kialszik, vagy felgyullad és 5-10 mp múlva kialszik?
Hogy oldottad meg?
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Szinte már bepókhálósodott ez a topic olyan rég nem volt itt senki!
A kérdésem a következő lenne! Vízhűtéssel nincs minden oké!
A hőgomba hány foknál lép életbe? Létezik, hogy 90 fok környékén?
Mi a legegyszerübb hiba kiszűrés arra, hogy a hűtő ventillátor nem kapcsolbe vagy a hőgomba a rossz?
(ugyan is a jelenség ott kezdődött, hogy pénteken bekaptam egy 1 órás dugót, Ecseri úttól-Petőfi híd Budai hídfőig!)
A hűtést csak a fűtés ráadásával tudtam csillapítani, de nem volt vészes!
A fura csak az volt, hogy nem hallottam, hogy a ventillátor dolgozna e!
Help me!
A kérdésem a következő lenne! Vízhűtéssel nincs minden oké!
A hőgomba hány foknál lép életbe? Létezik, hogy 90 fok környékén?
Mi a legegyszerübb hiba kiszűrés arra, hogy a hűtő ventillátor nem kapcsolbe vagy a hőgomba a rossz?
(ugyan is a jelenség ott kezdődött, hogy pénteken bekaptam egy 1 órás dugót, Ecseri úttól-Petőfi híd Budai hídfőig!)
A hűtést csak a fűtés ráadásával tudtam csillapítani, de nem volt vészes!
A fura csak az volt, hogy nem hallottam, hogy a ventillátor dolgozna e!
Help me!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
4 nappal ezelőtt írtam ide
Ha felénél magasabbra megy a mutatód akkor már gáz van. Régen mondták, hogy teszteljem a termosztátot. gázra fel, edénybe víz, belerak és forral. Kb 85-90 foknál nyit igen!!! Nem tom pontosan, de forrás előtt. Én régen leteszteltem, fasza minden, jól működik evriting, kinyitott szépen. Mondták, hogy máshogy viselkedik nyomás alatt, és igazuk volt. Nem volt 100as a termosztátom. Mondjuk ilyet még nem hallottam, hogy nem nyit. Inkább olyat, hogy nem zár. Bár ki tudja.
Megéri újat venni. Új tömítőgyűrűvel kijön 3ezerből. Épp ma veszünk Istunak.
A hűtő ventidet meg nézd, meg, hogy műxik-e. Fontos!!! Nyisd fel a motorteret és állj mellett, miközbe alapjáraton megy, kicsit húzhatod is a fordulatot kézzel 1500ig. elvileg be kell kapcsolnia. Közbe nézz rá a mutatóra, nehogy felforrald. Mondom ha már a 3/4ednél jár a mutató, akkor tuti gáz van! Esetleg ha rossz a venti érzékelője, azt megcsinálhatod, hogy az öntvényen lévő csatit lehúzod, ha dugóba vagy, mivel ha jól emlékszem, akkor rögtön elindul. Ezzel le is tudod tesztelni, hogy a ventid szorult-e meg vagy a hőgombája a rossz...
Vigyázz a forralással, inkább fűts nyáron is 40 fokba, minthogy megfőzd a mocit!
Mondom nézd meg, hogy műxik e a venti. Ha igen, akkor cserélünk egy termosztátot.
Ha felénél magasabbra megy a mutatód akkor már gáz van. Régen mondták, hogy teszteljem a termosztátot. gázra fel, edénybe víz, belerak és forral. Kb 85-90 foknál nyit igen!!! Nem tom pontosan, de forrás előtt. Én régen leteszteltem, fasza minden, jól működik evriting, kinyitott szépen. Mondták, hogy máshogy viselkedik nyomás alatt, és igazuk volt. Nem volt 100as a termosztátom. Mondjuk ilyet még nem hallottam, hogy nem nyit. Inkább olyat, hogy nem zár. Bár ki tudja.
Megéri újat venni. Új tömítőgyűrűvel kijön 3ezerből. Épp ma veszünk Istunak.
A hűtő ventidet meg nézd, meg, hogy műxik-e. Fontos!!! Nyisd fel a motorteret és állj mellett, miközbe alapjáraton megy, kicsit húzhatod is a fordulatot kézzel 1500ig. elvileg be kell kapcsolnia. Közbe nézz rá a mutatóra, nehogy felforrald. Mondom ha már a 3/4ednél jár a mutató, akkor tuti gáz van! Esetleg ha rossz a venti érzékelője, azt megcsinálhatod, hogy az öntvényen lévő csatit lehúzod, ha dugóba vagy, mivel ha jól emlékszem, akkor rögtön elindul. Ezzel le is tudod tesztelni, hogy a ventid szorult-e meg vagy a hőgombája a rossz...
Vigyázz a forralással, inkább fűts nyáron is 40 fokba, minthogy megfőzd a mocit!
Mondom nézd meg, hogy műxik e a venti. Ha igen, akkor cserélünk egy termosztátot.
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

Pacsker!
Nekem a belső kilincsek vannak megvilágítva egy visszaköszörült, és némi alkoholista filccel befeketített ledekkel. Muszály volt sötétíteni, mert nagyon virítottak a kilincsek. Ja, és a helyzetjelzőre vannak kötve oly módon, hogy a szivargyújó megvilágításáról vettem le a feszt. A külső kilincseket nem világítottam ki, hálistennek fehér a kocsi, és van távirányítós kp. zár is.
A kulcsra/távirányítóra felkapcsolódó beltérvillanyt meg egy primera/BVectra/GAstra beltérvilágítás vezérlésével szeretném megoldani, mert azok halványulósak, nem ki/be kapcsolósak. Ez még ráér, most felniwaxolás van soron, holnapra ígérték a Falkeneket.
Nekem a belső kilincsek vannak megvilágítva egy visszaköszörült, és némi alkoholista filccel befeketített ledekkel. Muszály volt sötétíteni, mert nagyon virítottak a kilincsek. Ja, és a helyzetjelzőre vannak kötve oly módon, hogy a szivargyújó megvilágításáról vettem le a feszt. A külső kilincseket nem világítottam ki, hálistennek fehér a kocsi, és van távirányítós kp. zár is.
A kulcsra/távirányítóra felkapcsolódó beltérvillanyt meg egy primera/BVectra/GAstra beltérvilágítás vezérlésével szeretném megoldani, mert azok halványulósak, nem ki/be kapcsolósak. Ez még ráér, most felniwaxolás van soron, holnapra ígérték a Falkeneket.