E10 - (1992-1997)
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Szerintem ez igen nagy hülyeség. Ugyanúgy fel kell mennie félre! Sprinti cserélj termosztátot, mert így jobban fog kopni a motorod! Ha úgy nem sikerül, mondom a többit! Ja és csak gyárit! (3-4 ezer szerintem maximum)murray írta:Sprinti nekem elozo 1C motoros dizelem volt és ott is csak negyedéig ment fel. lassan melegszik, pörgetni tilos így sztem ez normális
aztán mikor átégett a hfej tömités már folyton a pirosban volt de az már egy másik story
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- Bruce E9
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
nekem is van egy ilyen kocsim és abban gyorsan (3-5 km) és középre beáll a vízhõfok mutató, nekem is az a gyanúm, hogy nem jó a termosztátod. A dieselnél nagyon nem érezni, hogy mikor melegszik be, szinte ugyanúgy megy már hidegen is, mint melegenmurray írta:Sprinti nekem elozo 1C motoros dizelem volt és ott is csak negyedéig ment fel. lassan melegszik, pörgetni tilos így sztem ez normális
aztán mikor átégett a hfej tömités már folyton a pirosban volt de az már egy másik story
----------------------------------
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Mindkettõt felejtsd el !!!sprintike írta:Csak 3-4 lenne?!Majd ránézek.Én azthittem ez kicsit többe fáj.
Most elõször a vez.mûszij+járulékos dolgokon kéne túl lennem.
28000 Qh vagy Japanparts(inkább utóbbi a kettõ közül-,az elöbbirõl nem hallottam még) a szett+12000vízpumpa.Tud valaki olcsóbban jobbat?
QH-t sosem, gagyi. Szabbertõl tudtam meg nemrég, hogy a Japanparts is
olasz fos. Ügyesen választottak nevet viszont.....
Körülnézek, és írok neked.
- szullosz
- Aktív fóruméletet élõ

Kiscsillag!sprintike írta:Ez valóban félreértés lehet mert a japanarts japán!!
A japán az, amire rá van írva!
De ez NEM:
http://www.japanparts.it
Szabber
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

A "Kiscsillag" lehet,hogy kicsit erõs.Csak semmi
Egyébként elnéztem a rajzot.Nippartsra gondoltam.Bár valszeg az se japán de nem rossz minõség.Arról mi a vélemény?
Ha valakinek van valami jó ára-jó minõségben azt szívesen várom és nagyon meg is köszönöm.
Lackó
Az üzisem félig volt.Nem kaptam semmit.Elküldöd mégegyszer?!.Kösze
Egyébként elnéztem a rajzot.Nippartsra gondoltam.Bár valszeg az se japán de nem rossz minõség.Arról mi a vélemény?
Ha valakinek van valami jó ára-jó minõségben azt szívesen várom és nagyon meg is köszönöm.
Lackó
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

A nipparts kutyacsontokat ( off E11 ) úgy ette a futómûvem mint a ropit. Az volt ebben a legbosszantóbb, hogy van annál olcsóbb és tartósabb nóném.sprintike írta:A "Kiscsillag" lehet,hogy kicsit erõs.Csak semmi![]()
![]()
Lackó
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Bár azt még pont nem vettem belõle de amit eddig vettem azzal nem volt gond.
De hát ezért is van a fórum,hogy megtudjuk osztani egymással a tapasztalatokat.Én szívesen veszem mindenkiét.
Esetleg ha valaki vágja,hogy merre tették Japán barátaink a termosztátot diesel corolláikba akkor az megoszthatná velem.+ha valaki cserélt akkor azt is,hogy mi a menete és mire kell odafigyelni.(ha van ilyen)
Megmondom õszintén nekem még mindíg nagyon idegen ha felnyitom a motorháztetõt.Nincs hozzászokva még a szemem a diesel látványhoz
És nem is találok semmit 
De hát ezért is van a fórum,hogy megtudjuk osztani egymással a tapasztalatokat.Én szívesen veszem mindenkiét.
Esetleg ha valaki vágja,hogy merre tették Japán barátaink a termosztátot diesel corolláikba akkor az megoszthatná velem.+ha valaki cserélt akkor azt is,hogy mi a menete és mire kell odafigyelni.(ha van ilyen)
Megmondom õszintén nekem még mindíg nagyon idegen ha felnyitom a motorháztetõt.Nincs hozzászokva még a szemem a diesel látványhoz