Rákérdeztem, jelzem majd itt, ha adtak valami választ.
(a fotón szerintem bal oldali látható, és kombit írtak mellé... nem egyértelmû)
Azt tudja valaki, hogy javítóív szempontjából lehet-e különbség a Liftback, Sedan vagy Kombi között ? (szemre szerintem eléggé egyformák ezen autók hátsó sárvédõi...
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
Fékmesterék nagyon rendesek voltak, azt mondták, hogy mivel csak balos fotó van, ezért berendelnek egy jobbos ívet, és szerda magasságában küldenek egy fotót róla, méretekkel.
Én közben megmérem a saját ívemet, és közzéteszem itt is.
Aztán majd eldöntjük, passzol-e az ív
itt egy kép a Polcar gyártmányú jobb hátsó javítóívrõl
mi a véleményetek ?
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ha új alkatrész kell és nem Kloki, szólj és utánanézek.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Lámpa meg index már úgy néz ki meg van. Japkerbe nem volt, bárdi meg itt van mellettünk. Nem volt vészes lökhárítót lehet, hogy vennem kell. Mondjuk nem hiányzik belõle. Ha leveszik majd akkor derül ki, hogy mennyire gatya. A többi sérült lemezt sem tudom, hogy kell-e cserélni. Nem is az lesz a gond mert gombokért van új vagy bontott, hanem majd a fényezés. Az lesz a sok. Akkor viszont átgonolok egy fényezett lökhárítót is akár. Bár valószínûbb, hoigy fogalmamsincsmiketbeszélek mert sokkot kaptam.
Azt mondták rá, hogy 200.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bubi 2013 ápr. 25, 05:40 pm-kor.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Megkaptam a fenti fotón látható jobb hátsó javítóívet.
Az autóhoz odatéve úgy tûnik, passzol
Kedves mindenki, valakinél nincs egész véletlen elfekvõben e11 facelift-hez ködlápa takaró mûanyag, a ködlápa helyére.
Igényt tartanék rá de legalább a balos kéne.
Jahh és van toyota denso relém tudok szerezni 5 lábu 4 lábu is. Ha van rá igény nagyobb tételben is akár.
hami írta:Kedves mindenki, valakinél nincs egész véletlen elfekvõben e11 facelift-hez ködlápa takaró mûanyag, a ködlápa helyére.
Igényt tartanék rá de legalább a balos kéne.
Jahh és van toyota denso relém tudok szerezni 5 lábu 4 lábu is. Ha van rá igény nagyobb tételben is akár.
Szia!
Nekem is kellett, kérdezgettem a bontót is, meg itt is, de drágán adták. Aztán találtam ezt: