Maradunk a kerekeknél, -2. Bicikli/Motor

Élet a Corollakon túl. Felhasználók hobbijai, egyéb érdeklődési körei.
Sannyi
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Sannyi »

Na megtaláltam!
Gondolom egy csúszókuplung nem jönne rosszul!!!
Nekem sem volt soha új gumám+én is a dunlopot szerettem de akkor még 209gp volt csak!
Mostanában is jársz ki?
yodamastah
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: yodamastah »

Sannyi írta:Na megtaláltam!
Gondolom egy csúszókuplung nem jönne rosszul!!!
Nekem sem volt soha új gumám+én is a dunlopot szerettem de akkor még 209gp volt csak!
Mostanában is jársz ki?
Hungaroringre már nem nagyon. Rengeteget mentem ott, elég volt. Toltam úgy 6-7 évig a pályázást, indultam is versenyeken ha futotta rá, de fizetésbõl egyre nehezebb volt finanszírozni. Kisebb pályákra még néha kinézek koptatni a gumik oldalát.

Csúszókuplung meg gyorsváltó az valóban nem lett volna rossz. Meg nem olyan fickós a K4 kezelhetõségre. Kicsit nehézkesebb mint a mai motorok. Viszont rettenet sokat bír. 6 esés van a 750esben és egy közúti ütközés (nem kaptam elsõbbséget). És a váz meg a villák gyári értéken vannak (kimérettem). A blokk is elég jól bírja a kiképzést. Volt K4 600-am is, azt se bírtam széthajtani, pedig kapott az is elég sokat :D

209Gp-vel mentem én is. Még a 600assal. Jó gumi volt, rettenet sok kört ki lehetet belõle hozni ha jó volt a futómû. De 200 km/h felett nem lehett vele egyenesen menni akkorát nyúlt a hátsó gumi :D
E11 1999 Liftback - 4EFE - UK
Ex: E10 - 1992 Hatchback- 4AFE - JP
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bubi »

De jó volt olvasni ezeket. Egy teljesen más világ! :)
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Sannyi
Visszajáró
Visszajáró

Kecskeméti vgyok itt is van egy gokat pálya ami nagyon jó! Lehet voltál már erre!!! Esetleg ha jössz erre akkor szólj és kimegyek!
A 209gp-vel amikor elõszõr mentem akkor kb 190körûl elvettem a gázt mert azt hittem defektem van!
Aztán úgy megszoktam hogy 250nél sem zavart csak sajnáltam közben a motort hogy szétrázkódik!
Pénzel én sem bírtam ezt a sportot!!!! :( Pedig ebbe nem benzint hanem lóvét kell tankolni!!!!! :)
yodamastah
Visszajáró
Visszajáró

Sannyi írta:Kecskeméti vgyok itt is van egy gokat pálya ami nagyon jó! Lehet voltál már erre!!! Esetleg ha jössz erre akkor szólj és kimegyek!
A 209gp-vel amikor elõszõr mentem akkor kb 190körûl elvettem a gázt mert azt hittem defektem van!
Aztán úgy megszoktam hogy 250nél sem zavart csak sajnáltam közben a motort hogy szétrázkódik!
Pénzel én sem bírtam ezt a sportot!!!! :( Pedig ebbe nem benzint hanem lóvét kell tankolni!!!!! :)
Voltam tavaly 2x. Elõször kicsit fura volt a nagy pályák után 40el menni lapon, de jó móka :D A pálya vonalvezetése is érdekes a 250 fokos kanyarokkal :) A tapadás kiváló. Pl euroringhez képest.... Egyszer mértem idõt, 43 volt a legjobb végig 3asban. Hát nem valami fényes, de nagyon nem is erõltettem a szarrá kopott gumikkal :D Meg egy két helyen eléggé para közel van a kerítés.... De elég színvonalas az egész, fõleg most hogy odarakták a szálloda részt mellé.
Sannyi
Visszajáró
Visszajáró

Jó idõ a 43!!! Barátom 40elejét megy rajta r1-el.
Nekem is 43as volt a legjobb idõm bár akkoriban ritkán mértünk+ akkor az egész jó idõnek számított aztán
vhogy mindenki begyorsult!!! 2-3éve én már nem motorozok de azért néha kiviszem a lányom meg magam nézelõdni!
Locsoltak egy kevés pénzt a pálya környékére!!! :) Volt idõ amikor meg akarták szüntetni(2006-7 körül)!!!!
yodamastah
Visszajáró
Visszajáró

Hát nekem is ilyen 40-41et illene menni, de ahhoz ki kell még mennem párszor, meg nem a nulla közelébe kopott gumikkal kell próbálkozni :D Rám amúgy jellemzõ hogy sokat kell mennem egy pályán a normális idõhoz, nem vagyok profi aki 20-30 kör alatt már a maximumon tolja. Túl óvatos vagyok :)
Sannyi
Visszajáró
Visszajáró

40-41 az már tényleg nagyon jó idõ!!! Ott már könnyû pofára esni ha vmi nem adja ki!!!
Csörögj rám ha erre jártok! 06306800653
Lábon vagy futón viszed a mocit???
Kár volt ezt a köridõt kérdeznem mert motorozhatnékom támadt!!!!
yodamastah
Visszajáró
Visszajáró

Mindíg lábon jártam mindenhova. De idén már nem lesz szerintem semmi. Majd jövõre újra próbálkozunk :)
Sannyi
Visszajáró
Visszajáró

Õsszel mindig fullon van a pálya! Gokartozni még ki akarok menni idén!
Lesz még jó idõ!
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bubi »

Sannyi írta:Õsszel mindig fullon van a pálya! Gokartozni még ki akarok menni idén!
Lesz még jó idõ!
Szólj ha mész gokartozni, hátha más is csatlakozna! Gokartos topic. :wink:

Olvasgattalak itt titeket és eszembe jutott, hogy mentem fel motorok után gokarttal a tályára és nem, hogy jobban tapadt volna mert felgumizták hanem még jobban csúszott. Lehet ennyire más anyag a két gumi vagy a csizmatalpakról jött le valami? Esetleg por? Elég szûk pályán túraendurók mentek utcára való gumikkal.

Most gondolkozom, hogy megszerzem a jogsit nagymotorra. Van olyan nem túl erõs gép amivel kisebb pályákra ki lehet menni és meg lehet tanulni a pálya motorozás alapjait?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
PiciPeti
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: PiciPeti »

Gyertek MZ kupázni! :wink:

MZ Racing
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
yodamastah
Visszajáró
Visszajáró

Hát a felgumizott pálya jobban kellene tapadjon. De valóban nem mindenféle gumi kompatíbilis egymással ebbõl a szempontból.

Pályamotorozni bármivel lehet, de egy bizonyos tempóhoz kellenek azok a tulajdonságok amit már csak a sportmotorok tudnak.
Kicsi szûk pályára supermoto a legjobb. De mondjuk pl kecskeméten a versenyrobogók is olyan tempót mennek hogy beszarás :)
yodamastah
Visszajáró
Visszajáró

Hát a felgumizott pálya jobban kellene tapadjon. De valóban nem mindenféle gumi kompatíbilis egymással ebbõl a szempontból.

Pályamotorozni bármivel lehet, de egy bizonyos tempóhoz kellenek azok a tulajdonságok amit már csak a sportmotorok tudnak.
Kicsi szûk pályára supermoto a legjobb. De mondjuk pl kecskeméten a versenyrobogók is olyan tempót mennek hogy beszarás :)
yodamastah
Visszajáró
Visszajáró

Válasz küldése