Maradunk a kerekeknél, -2. Bicikli/Motor
- yodamastah
- Visszajáró

Hungaroringre már nem nagyon. Rengeteget mentem ott, elég volt. Toltam úgy 6-7 évig a pályázást, indultam is versenyeken ha futotta rá, de fizetésbõl egyre nehezebb volt finanszírozni. Kisebb pályákra még néha kinézek koptatni a gumik oldalát.Sannyi írta:Na megtaláltam!
Gondolom egy csúszókuplung nem jönne rosszul!!!
Nekem sem volt soha új gumám+én is a dunlopot szerettem de akkor még 209gp volt csak!
Mostanában is jársz ki?
Csúszókuplung meg gyorsváltó az valóban nem lett volna rossz. Meg nem olyan fickós a K4 kezelhetõségre. Kicsit nehézkesebb mint a mai motorok. Viszont rettenet sokat bír. 6 esés van a 750esben és egy közúti ütközés (nem kaptam elsõbbséget). És a váz meg a villák gyári értéken vannak (kimérettem). A blokk is elég jól bírja a kiképzést. Volt K4 600-am is, azt se bírtam széthajtani, pedig kapott az is elég sokat
209Gp-vel mentem én is. Még a 600assal. Jó gumi volt, rettenet sok kört ki lehetet belõle hozni ha jó volt a futómû. De 200 km/h felett nem lehett vele egyenesen menni akkorát nyúlt a hátsó gumi
E11 1999 Liftback - 4EFE - UK
Ex: E10 - 1992 Hatchback- 4AFE - JP
Kecskeméti vgyok itt is van egy gokat pálya ami nagyon jó! Lehet voltál már erre!!! Esetleg ha jössz erre akkor szólj és kimegyek!
A 209gp-vel amikor elõszõr mentem akkor kb 190körûl elvettem a gázt mert azt hittem defektem van!
Aztán úgy megszoktam hogy 250nél sem zavart csak sajnáltam közben a motort hogy szétrázkódik!
Pénzel én sem bírtam ezt a sportot!!!!
Pedig ebbe nem benzint hanem lóvét kell tankolni!!!!! 
A 209gp-vel amikor elõszõr mentem akkor kb 190körûl elvettem a gázt mert azt hittem defektem van!
Aztán úgy megszoktam hogy 250nél sem zavart csak sajnáltam közben a motort hogy szétrázkódik!
Pénzel én sem bírtam ezt a sportot!!!!
- yodamastah
- Visszajáró

Voltam tavaly 2x. Elõször kicsit fura volt a nagy pályák után 40el menni lapon, de jó mókaSannyi írta:Kecskeméti vgyok itt is van egy gokat pálya ami nagyon jó! Lehet voltál már erre!!! Esetleg ha jössz erre akkor szólj és kimegyek!
Pénzel én sem bírtam ezt a sportot!!!!Pedig ebbe nem benzint hanem lóvét kell tankolni!!!!!
Jó idõ a 43!!! Barátom 40elejét megy rajta r1-el.
Nekem is 43as volt a legjobb idõm bár akkoriban ritkán mértünk+ akkor az egész jó idõnek számított aztán
vhogy mindenki begyorsult!!! 2-3éve én már nem motorozok de azért néha kiviszem a lányom meg magam nézelõdni!
Locsoltak egy kevés pénzt a pálya környékére!!!
Volt idõ amikor meg akarták szüntetni(2006-7 körül)!!!!
Nekem is 43as volt a legjobb idõm bár akkoriban ritkán mértünk+ akkor az egész jó idõnek számított aztán
vhogy mindenki begyorsult!!! 2-3éve én már nem motorozok de azért néha kiviszem a lányom meg magam nézelõdni!
Locsoltak egy kevés pénzt a pálya környékére!!!
- yodamastah
- Visszajáró

Hát nekem is ilyen 40-41et illene menni, de ahhoz ki kell még mennem párszor, meg nem a nulla közelébe kopott gumikkal kell próbálkozni
Rám amúgy jellemzõ hogy sokat kell mennem egy pályán a normális idõhoz, nem vagyok profi aki 20-30 kör alatt már a maximumon tolja. Túl óvatos vagyok 
- yodamastah
- Visszajáró

- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Szólj ha mész gokartozni, hátha más is csatlakozna! Gokartos topic.Sannyi írta:Õsszel mindig fullon van a pálya! Gokartozni még ki akarok menni idén!
Lesz még jó idõ!
Olvasgattalak itt titeket és eszembe jutott, hogy mentem fel motorok után gokarttal a tályára és nem, hogy jobban tapadt volna mert felgumizták hanem még jobban csúszott. Lehet ennyire más anyag a két gumi vagy a csizmatalpakról jött le valami? Esetleg por? Elég szûk pályán túraendurók mentek utcára való gumikkal.
Most gondolkozom, hogy megszerzem a jogsit nagymotorra. Van olyan nem túl erõs gép amivel kisebb pályákra ki lehet menni és meg lehet tanulni a pálya motorozás alapjait?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- yodamastah
- Visszajáró

Hát a felgumizott pálya jobban kellene tapadjon. De valóban nem mindenféle gumi kompatíbilis egymással ebbõl a szempontból.
Pályamotorozni bármivel lehet, de egy bizonyos tempóhoz kellenek azok a tulajdonságok amit már csak a sportmotorok tudnak.
Kicsi szûk pályára supermoto a legjobb. De mondjuk pl kecskeméten a versenyrobogók is olyan tempót mennek hogy beszarás
Pályamotorozni bármivel lehet, de egy bizonyos tempóhoz kellenek azok a tulajdonságok amit már csak a sportmotorok tudnak.
Kicsi szûk pályára supermoto a legjobb. De mondjuk pl kecskeméten a versenyrobogók is olyan tempót mennek hogy beszarás
- yodamastah
- Visszajáró

Hát a felgumizott pálya jobban kellene tapadjon. De valóban nem mindenféle gumi kompatíbilis egymással ebbõl a szempontból.
- yodamastah
- Visszajáró