sárvédõ 4000 ft db
Elérhetõség
CÍM: Szabolcs Szatmár Bereg megye
Kisvárda 4600
4es fõut melletti autóbontó. 318-as km-nél
érdeklõdni 8- 17-óráig!!!!!!!!!!! hétköznap!
email: csaholczizoltan@freemail.hu
Regisztrált autóbontó, roncsautó átvétel, bontási igazolás, új és bontott alkatrészek!
Nem tûnik szétrohadtnak. Nagy eséllyel gyáriak a sárvédõk
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Boozer írta:Üdv mindenkinek. Új vagyok itt, ma találtam ezt a fórumot
Ha nem bunkóság egybõl lenne egy kérés/kérdés, az E9-esemre kellene elsõ, hátsó lámpapár, sajnos ahogy vettem a verdát, minden egyes lámpája sérült (van repedt, törött, kavics által elintézett... :S) ha valaki tudna segiteni hol tudnék viszonylag olcsón szerezni, ne tartsa magában (a környéken 3 bontó van, egyikben sincs egy E9-es sem, Unixba még nemvoltam) Elõre is köszi!!
Van E9 alkatrész topic, szerintem hamarosan ott keresd ezt a hozzászólást.
Nem írtad, hogy milyen E9-ed van: Liftback, Hatcback, Sedan, Kombi, esetleg 4WD?
---------------------------------- Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Segítséget kérnék fõként 2EE 1.3 benzin motoros corolla tulajoktól, vagy bárkitõl, aki hozzáértõ. Én nem találom meg a fõtengelyszimering cikkszámát, tudna nekem segíteni valaki? Sürgõs volna. Köszönöm.
Mennyi az esély arra, hogy egy épkézláb, lyukmentes kalaptartót találok a Corollámhoz? Cserébe odaadnám, az enyémet, amibe az elõdeim vágtak tojásnyi helyeket+ráfizetek.
Kedves EvoMikey! És mégis milyen karosszériához szeretnéd?
Csak Európai piacon volt legalább 5 féle
A színt se feledd! (sötét szürke, világos barna, kék, bordó)
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Az autód elõzõ tulaja alapító tag volt. Szerintem gondos gazdi volt.
Kalaptartót akár itt is találhatsz, ha bont valaki, de sajnos a kis bepattanó csapjaik sokszor letörnek. Egyáltalán nem lehetetlen, de kitartóan kell keresni.
Ezen felül Racing-bazar, duen, autoalkatresz, aprod, jofogas, vatera, zsibvasar... bontók, eladó romos autókéból elcserélni stb.
Ez a szín a legsûrûbb, így a legnagyobb is az esély.
Nekem is csak kivágott van tarcsiba.
Klubelnök
Még megvan a tavaly megtört hátsó lökhárítóm. Maga a lökhárító szétdurrant, az kuka, de a krómcsík benne a lökhárítóhoz képest viszonylag szépen megmaradt (kicsit ki kell egyengetni). Ha valakinek kellene, INGYEN odaadom, csak vigye. Fotók itt: lökhárító krómcsík
1.8D XL - 1C - CE90
Corolla Verso II - 1ZZFE - ZNR11L