Muszaj leirnom...
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Jó napom van... Elindultam a cégtõl, kb 100m után bebambultam a hídon a dugóban, lekoccoltam az elõttem lévõt. Nekem nem nagyon lett károm, mert a rendszámtábla kapta, neki picit karcolódott a hátsó lökhárítója. Ok, betétlap, stb, elment vele fél óra.
Ok, fél óra múlva tankolok, csekkolom a keréknyomást, találtam egy púpot a bal elsõn. Hurrá, múlt héten felrakott vaci új gumi. öhhöm boldog voltam. Gyorsan telefon (volt ez kb. 17:50-kor), nézem neten a gumisokat. Telefon: "jajj, lemerülök!!", majd mire bedugtam volna a töltõt, aminek a másik vége a szivargyújtóban volt, ki is kapcsolt. Itt durrant el az agyam, telefon repült. Megúszta néhány karccal.
Gumis sehol nem volt már nyitva, támadt egy ötletem: bementem a Fehérvári úton a nagyba. Gigamák, volt pont méretben. Rendesen voltak, le is cserélték, pedig már zárva voltak. Szereléssel 32k... Nem volt természetes a mosolyom.
És még van ma 200km elõttem...
Ok, fél óra múlva tankolok, csekkolom a keréknyomást, találtam egy púpot a bal elsõn. Hurrá, múlt héten felrakott vaci új gumi. öhhöm boldog voltam. Gyorsan telefon (volt ez kb. 17:50-kor), nézem neten a gumisokat. Telefon: "jajj, lemerülök!!", majd mire bedugtam volna a töltõt, aminek a másik vége a szivargyújtóban volt, ki is kapcsolt. Itt durrant el az agyam, telefon repült. Megúszta néhány karccal.
Gumis sehol nem volt már nyitva, támadt egy ötletem: bementem a Fehérvári úton a nagyba. Gigamák, volt pont méretben. Rendesen voltak, le is cserélték, pedig már zárva voltak. Szereléssel 32k... Nem volt természetes a mosolyom.
És még van ma 200km elõttem...
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Nem vertem nagyon nagy dobra de azért össze lehetett rakni, hogy nem éppen mutogatós állapotban van a kocsi. Pacsker segített alkatrészekhez hozzájutni. Köszi neki!
Viszont a kb. 20 emberbõl akiknek meg van a számom, egyetlen egy volt aki rám csörgött, hogy ha esetleg szeretnék menni a találkozóra szívesen elvisz.
Köszönöm Montoya!
(jah, és õ is látta, hogy beírtam, hogy az nap elvileg versenyem lenne)
Tudjuk, hogy az itt leírt sorokból nem lehet megismerni egymást és nem lehet ítélkezni és én nem is szeretnék... azért elgondolkodtató.
Viszont a kb. 20 emberbõl akiknek meg van a számom, egyetlen egy volt aki rám csörgött, hogy ha esetleg szeretnék menni a találkozóra szívesen elvisz.
Köszönöm Montoya!
(jah, és õ is látta, hogy beírtam, hogy az nap elvileg versenyem lenne)
Tudjuk, hogy az itt leírt sorokból nem lehet megismerni egymást és nem lehet ítélkezni és én nem is szeretnék... azért elgondolkodtató.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- Taki
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
Az az autó ért a legtöbbet az egész filmben!ZDoman írta:Halálos iramban 6ban a vége felé tank üldözéses mesejelenetben a spanyol autópályán 3 alkalommal mutatnak kb 1-1 mp-re egy elég szép állapotú sötétszürke metál 3ajtós ae92 hatchback-et (GTi?)
nagyon megmelengette a szívemet
Én ötajtósnak láttam.
Csak az az igazán bátor, aki be meri venni a hashajtóra az altatót!
1988 E9 Liftback 1.8D
1988 E9 Hachback 1.6Gti
1988 E9 Liftback 1.8D
1988 E9 Hachback 1.6Gti
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Elromlott ma az IS. Fél napra. 
Átmentem reggel egy vasúti átjárón, pattantam egyet (nem negyvennel mentem...
), majd kigyullad a katalizátor visszajelzõje. A körülményekbõl arra gyanakodtam, hogy nagy eséllyel nem a katalizátor szart be, hanem elmozdult a hátsó lambda, és nem érintkezik rendesen.
Este, mikor jöttem haza, el is aludt.
Átmentem reggel egy vasúti átjárón, pattantam egyet (nem negyvennel mentem...
Este, mikor jöttem haza, el is aludt.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
-
MFerenc
- Aktív fóruméletet élõ

Szerintem csakis valami agyontuningolt verda lehet, mert elõször még egy irányba halad a "fõhõsökkel", majd pár perc múlva már szembõl találkoznak, utoljára pedig szintén egy irányba haladnakZDoman írta:Halálos iramban 6ban a vége felé tank üldözéses mesejelenetben a spanyol autópályán 3 alkalommal mutatnak kb 1-1 mp-re egy elég szép állapotú sötétszürke metál 3ajtós ae92 hatchback-et (GTi?)
nagyon megmelengette a szívemet
Elõször, itt azonos irányba (ekkor fordulnak meg a "jók"):
Itt már szembõl érkezik:
...végül újra a másik irányból:
Ennek ellenére tényleg szép kis autó
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt