Honlap

Minden felhasználónak kötelező! A fórummal és a honlappal kapcsolatos tudnivalók és információk.
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

Totya írta:Észrevételem van :D Nálam ha a corolla-club.hu ra kattintok és utánna a fórum menüsorra akk nem jön me a fórum :cry:
Az max. az miatt lehet, hogy előtte más menüpontra is rákattintottál, és utánna akartál a fórumra lépni! Ezt elkerülheted, ha előtte a "Főoldal" menüpontra kattintasz, és utánna a "Fórum" menüpontra.
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Köszi Misel!
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Nem hiszem, hogy lenne mit! :oops: :wink:
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Na mostanában elég sokmindenkitől hallom, hogy gáz a weboldal.
Meg nem is működik valam űber jól.

Na én most terveztem egy új oldal struktúrát a hétvégén összerakok egy indexet. És a többit mindent a meglévő oldalról áthúznánk.
úgymondottan egy kis ápdét lenne csak... Némileg a kinézetre. A többit pedig az apró hibákat meg kijavítanánk.

Na itt vannak a száraz képek az oldal tetejére lévő flash banner re...

http://lali-kiraly.extra.hu/download/Ke ... sh_end.zip
Nah nézzétek meg, sztem tök faintos. Egy profi grafikus kollégám csinál belőle egy flast. Valahogy kiírjuk rá, hogy Corolla Club Hungary és csók. Megvan a modernizálás, meg a hibajavítások is és kész. Utána meg majd aki készít egy full oldalt, akkor majd azt helyezzük üzembe.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Sziasztok!!!

Nos a mai napon egy picit ráültem a weboldal témára.

Csináltam egy új változatot, ami full működik..

Itt van egy live web teszt lehetőség:

http://lali-kiraly.extra.hu/CCH/index.html

Várom a visszajelzéseket. Mihamarabb jó lenne üzembe helyezni, ugyanis a mostani oldal nem nagyon működik, uncsi stb. stb.

Full a teljesítményre, az egyszerűségre mentem.
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: sprintike »

Kicsit félve mondom mert én vagyok az első kommentes.
Remélem nem haragszol meg érte.De a kritika ez esetben építő jellegű szeretne lenni és nem sértő.Szóval úgy is vedd :!: :!:
Nekem az eredeti jobban tetszik mert:
-átláthatóbb
-kevesebbet kell görgetni(ezt asszem te is említetted,hogy ez gond lesz a fejlesztéssel.)
-szerintem nincs gond a sebességével.
FIGYELEM!EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM. :lol:
Lehet,hogy egy ráncfelvarrás is elég lenne az emlitett flasht is beletéve!
Többiek?
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Layosh írta:Full a teljesítményre, az egyszerűségre mentem.
Nos ez esetben sikert könyvelhetsz el! :)
Lehet hogy velem van a baj, de nekem jobban tetszene ha a menüsor maradna bal oldalt, csak kisebb betükkel (mint pl. ennél). Illetve jobb oldalra tehetnénk azon üzletek linkjeit, akik kedvezményt nyújtanak nekünk, hadd legyen már egy kis reklámfelületük, ha már adnak X% kedvezményt a tagoknak! Aztán már csak néhány optikai tuning, és kész a faxa oldal!...
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
Gyurmi
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 2004
Autód típusa (és generációja): Corolla E12
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Gyurmi »

Layosh!
Minden tiszteletem és megbecsülésem a tied a munkádért! Azonban még a régi honlap nekem jobban tetszik. Nem gondolom, hogy új honlap kell. Szerintem elég a régi ráncait kiigazítani. 8)
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Folyamatban a "ráncfelvarrott" is :) Bár nem sok köze lesza régihez.
Nagyon lassan megy. Sajnálom :(
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Éttem. Hmmm jók a hozzászólások. Abszolút ideiglenesnek szántuk ezt. Ezt többen is beszéltük. Namost a régivel a reklámfelület miatt az a baj, hogy konkrétan nem nagyon van hely. Őszintén kellene egy szavazás hogy ki milyen monitoron nézi az oldal. Mert. a régi is és az új is a kb 1024*768 hoz van optimalizálva. Én az új oldallal azt akartam elérni, hogy a régi hibái ki legyenek küszöbölve és éppen ezzel az új tagokra gondoltam. Mert mi már nagyjából unalomig betéve tudjuk, hogy mi hol van ilyesmi. Mik a letölthető dolgok stb. stb. De az új tagok, nem hiszem, hogy annyira örülnek neki, hogy egyik menüpontból nem tud a másika átmenni. De ezeket a hibákat csak akkor tudom javítani, ha rá tok menni az FTP re és egyenként az indexfileokat javítom. A Flas az pedig ami felül lessz az 1000 széles lessz. Namost olyan széles kép nem nagyon van. Viszont 250 magas. Tehát elég nagy. De mutatós is egyben.

Szóval azért az új oldalt én a flash hez csináltam, mindenképpen egy retrósabb kinézetet akartam, és tényleg ami egyszerű. Nem az. persze mert a régit megszoktuk. Hát van ez így.

Na szal ha idedobjátok nekem a régi oldal indexeit én azon is kijavítom a hibákat és a bannert felül meg nem tart sokáig frissíteni. De szerintem az iframe már lejárt dolog. Nem sok helyen alkalmazzák. Láthatjátok sokfele a kilométeres weboldalakat.

Nah szal a hétvégén eddig jutottam. Egy profi grafikus fogja a flast megcsinálni és szívességből, tehát nagyon örülni kell neki :D Najó főleg nekem :lol:

Matyi és az védelmemre is legyen felhozva az, hogy egyikőnk se ért se a java se a flash se a php és sem a html programozáshoz. Én is csak alap kódokat tudok. A Frontpage meg háát igen sok kívánnivalót hagy magaután.
Egyszerűen szólva prosztó egy progi...

Én nekem meg kreativitásom szinte nulla hozzá... Ezt bevallom.
De viszotn már úton a segítség. Akarom hogy kb egy két hét múlva hétvégén összeülök Cindivel. Meg ha Matyi is jön akkor vele is. És hárman megpróbálunk valamit.

Ha tartani akarjuk a baloldani menüt akkor mindenképpen csökkenteni kell a méreteket. Főleg ha még reklám is legyen a bal oldalon. Az már talán nem vészes dolog. De mindeggyik támogatóét le kell szedni. És mindenképpen lassítja annyi flash az oldalt. Ezt most szólok.

De persze semmiféle weboldal építő segítségtől nem zárkózok el.
Pl valami pofás taglista kellene. Az a legnagyobb meló tudom. Főleg hogy mostmár sok tag van. És nem vagyunk maradiak hogy frontpaget akarunk továbbra is, hanem mert egyszerűen abban már viszonylag olajozottan tudjuk csinálni.

Na szóval ötleteim nekem is lennének, de több program kell hozzá meg megvalósítás. Egyszerűen ha nem tudom megcsinálni akkor nem tudom :(
A másik része meg, hogy ez összeülős. Azért írtam oda alulra verziószámot is. Most jó hogy 0.2amúgy amire lecseréljük a régit kb 1.5 lessz ha full működik. De mondom én nagy céges weboldalakat nézegetek, köztük konkurens autógyárakét és higgyétek el hogy a flash sem egy leányálom. Nagyon net főggő és a menürendszer nagyon kaotikus tud lenni.

ÖÖÖ Srácok ha lehet. pls. minél jobban írjátok le, hogy mit kellene az újon vagy a régin változtatni jóóó. Az nagyon nagy segítség lenne. HA kell még valami szupii hátteren is gondolkozhatunk. Ami mindenképpen valami halvány legyen.
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

Layosh írta:ÖÖÖ Srácok ha lehet. pls. minél jobban írjátok le, hogy mit kellene az újon vagy a régin változtatni jóóó. Az nagyon nagy segítség lenne. HA kell még valami szupii hátteren is gondolkozhatunk. Ami mindenképpen valami halvány legyen.
Szerintem a főoldal az újon nem áttekintethő! A többi király!
Balázs

C-POWER!!!!!
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Okés akkor mitten alakítsak át a főoldalon :d
Nah most beszéltem a Grafikussal 955 széles lessz a flash, mert azt minden böngésző szeretik Okés monodm :)
Szóval akkor úgy gondolkozzak, hogy kell egy bal oldali menüsáv no problem. Mellette a legördülő rész :D
És akkor a reklámok legyenek, vagy a régi menüpont szerint az egész menürendszer.?

Én megoldom pillanatok alatt :D
Najó egy nap alatt.

Jah és még kaptam tippet, hogy ezt a bumszli betütípust váltsam le egy sokkal szimplábbra. Őszintén jó lenne, mert sokkal kevesebb helyen férne el a szöveg á lá fele annyi görgetés főleg a főoldalon.

De amúgy most az iframe et görgetjük ennyit csak szólok :D
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Layosh írta:Szóval akkor úgy gondolkozzak, hogy kell egy bal oldali menüsáv no problem. Mellette a legördülő rész :D
És akkor a reklámok legyenek, vagy a régi menüpont szerint az egész menürendszer.?
Csá tesó! :D

Na figyu! Baloldalt a menüsor, fent valami szép CCH-s képecske, jobb oldalt a reklámok (esetleg óra és naptár), és középen pedig a legördülö rész lenne a legtutibb sztem. :wink:
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

decaon16 írta:
Layosh írta:Szóval akkor úgy gondolkozzak, hogy kell egy bal oldali menüsáv no problem. Mellette a legördülő rész :D
Csá tesó! :D

Na figyu! Baloldalt a menüsor, fent valami szép CCH-s képecske, jobb oldalt a reklámok (esetleg óra és naptár), és középen pedig a legördülö rész lenne a legtutibb sztem. :wink:
Ahha értem mit akarsz. Namost a támogatókat akik annyira nem támogatók inkább csak felajánlottak kedvezményt, jó felőlem kirakhatjuk, de hidd el hogy egy hét után fejre fogsz állni hogy villognak a flas-ek :D Ezt tapasztalatból mondom.

Tehát az oldalstruktúra az álljon akkor három részből.

Ugye felül a flash alul pedig három oszlop.
Na szóval bal oldalt, lenne a menü. Jobra eggyel aszövegek minden. És jobb oldalt az óra alatta naptár tök Vista styleba és mellé még a "támogatók.

Okés asszem ez így egész előre látható. Na este meglássuk...

Jah és akkor a régi menü struktúrát megtartom... megpróbálom legalábbis de a sorrenden változtatok.

És csak mint desig féleség miatt nézzétek meg ezt az oldalt. Hasonlót szeretnék. Egyszerű és nagyszerű semmi sallang.

http://hondafan.ro/shonda.php

Több mint 1500 tagot számláló klub. Ingyenes és no reklám meg ilyesmi. Szóval én valami hasonlót szeretnék követni. Némileg szélesebb style ban. És a betűtípiusokat a mostani szövegben háát azt teljesen átollózom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Layosh 2008 máj. 26, 01:15 pm-kor.
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

Mit szólnátok az alábbihoz hasonló stílushoz, persze csak ideiglenesen?

http://cindr.extra.hu/

Véleményt, ötletet várok, és abból már nagyon jól el tudunk indulni Lajossal. Ez még egy jó féléves próbálkozásom volt, működni még nem működik, de látható a szitéma.
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
Válasz küldése