Honlap

Minden felhasználónak kötelező! A fórummal és a honlappal kapcsolatos tudnivalók és információk.
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Srácok!
Szomorú tényként kell közölnöm, hogy az összes tag fotói látszódik a tagok között csak az enyém nem! :cry: :(
Lehetséges, hogy ki lett törölve?
Utána tudnátok létszives nézzni?
Előre is köszönöm!

44-es vagyok (fotó nélkül) :oops:
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Nézem Balázs amint tudom!

Sajnos holnap 5ig suliba vagyok. Utána csörgess meg és megprom kijavítani!!
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Én meg szólok, hogy az egiyk kedves kollégám szívesen csinálna egy FLASt a főoldalunkra. Persze ingyé, de valszeg jó pár napot várni kéne rá. De vérporfi az emberke. Grafikus. Azt mondta, ha a képeket összeszedjök hozzá és a paramétereket megadjuk, szívesen megcsinálja.

Gondoljuk meg srácok :)
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Köszönöm! A gyors intézkedést! :wink:
Már minden oké!
Kép
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Sajnálattal kell közölnöm, hogy a "fejléc 10 autó időrendben"-re a képek a 10 emberből csak 4-5től jöttek meg :?

Kérnék több ötletet a fejléchez. Ettől függetlenül van sok képem, kivágva ez is megvalósítható, legfeljebb 1-2 autót cserélünk ki a listából.

Tehát:
- Legyen-e fix, vagy legyen flash, gif, tehát mindig váltja magát ( a rajta levő képeket autókat) Netán ha klikkelgetünk mindig az új betöltésnél változzon?

- Legyen sok autó, vagy csak egy logóval, 1-2 autóval, netán motorblokkal jó grafikával szemléltessük miről is szól az oldal.

- Ha több autó, akkor legyen kb 10 az "összes" korosztályról, vagy 4-5 nagy lépésekkel? Oldalt áljanake a kocsik? pont szembe, 45 fokba? Legyen köztük kapcsolat vagy össze-vissza?

- Mi legyen a fejléc háttere? vmi homogén háttérkép, benne halványan nagyba a Corolla Club felirat, esetleg egy része? Vagy homogén egyszínű és rámontázsolva a kocsik? Esetleg vmi tájkép? Vmi jellegzetes magyar motívum? (hisz hungary)

- a Corolla Club Hungary íráson és a nagy logón kívül legyen még vmi vagy csak a képek?

.
..
...

Tehát várom az ötleteket, nem csak az illetéskesektől, mindenkitől. Örülnék, ha akár paintes fekete fehér illusztrációkat is küldenétek. Akár ide a fórumba!!! Csak hogy könnyebben el tudjuk képzelni.

Valamit csak összehozunk majd az ötletekből.
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Nekem speciál az tetszene, ha minden egyes frissitésnél, oldal váltásnál más-más kép jönne fel különböző korosztály, motor, belső és minden ami corolla!
Kép
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Egy egy típus (egyikünk autója) 1-2 képpel szemléltetve. Akár
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Srácok mit szólnátok ahhoz, ha a tuning Toyglik helyére mármint abba csinálnánk egy jó nagy galériát ömlesztve ahol tényleg tuningolt Corollákról vannak fotók. Én csak a képeket kérem a galériát bevállalom :) Mit szóltok? Sztem Dunát lehetne rekeszteni összesen annyi képünk van.
konásandrás
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: konásandrás »

Layosh írta:Srácok mit szólnátok ahhoz, ha a tuning Toyglik helyére mármint abba csinálnánk egy jó nagy galériát ömlesztve ahol tényleg tuningolt Corollákról vannak fotók. Én csak a képeket kérem a galériát bevállalom :) Mit szóltok? Sztem Dunát lehetne rekeszteni összesen annyi képünk van.
javasolnám, hogy kategórizáld is őket!
(e9, e10, e11...)
E11 facelift
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Én már nem egyszer mondtam, illetve Cucu val találtuk ki, hogy az általunk készített képekből és/vagy gyári modell képekből lehetne főoldali flasht csinálni. Az aztán tényleg nem nagy cucc a slide show. Tutira lenne ember aki megcsinálná. Na én felajánlottam

A második a weboldalnál, ahova a címet beírjuk: ugye http://www.corolla-club.hu Na ott előtte van egy kis megjeleníthető kép. Azt egy sor HTML kóddal be lehet illeszteni.

Mostanában nagyon sokmindenkitől hallom, bármi Corolláshoz odamegyek, hogy hallott már a klub ról. Szóval sztem lassan tényleg adjunk egy új formát az oldalnak. Tudom, hogy nehéz, meg sok idő, de egyszer hozzá kell nyúlnunk.
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Rajta vagyok Layosh! NAp mint nap csinálom. De egy k...va gomb se 5 perc. Úgyh lassan haladok. Már a tervek mind megvannak, tehát szerencsére ezen nem kell törni magunkat. A megvalósítás az viszont nagyon lassú.

Segítségeteket fogom kérni mindenképp 1 dologban! A fejléc típusváltások közti léptetésében.
No meg van egy másik flash-es kis aranyos tervem. Még gifből is ki lehet hozni, de kisebb és szebb lenne egy flash. Tehát ha valaki ért hozzá kérem jelezze! Nem bonyolult!!!

gondolom arra a képre gondolsz, ami a mozillánál is a fül bal szélén van az írás előtt. Kíváncsi vagyok arra a kódra!!! Meg hogy hogy lehet megvalósítani, hány*hányas képkell oda stb...
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hii4

Oda egy nagyon pici kép kell.azt hiszem valami 15*15 ös. Kódot kérek kollégámtól egy soros kód az egész. meg megadod a kép helyét és kész, szóval no para. Viszont majd Matyi a kövi oldalán figyeljünk a HTML infóra. Amit a böngésző olvas. Mert úgy már a keresők is jobban reagálnak a dologra. Ezt kifelejtettük ennél a weboldalnál :) Ez van. Na majd kitalálunk valamit hogy segítsünk, de én továbbra is azt mondom ezt a flast annyira ne erőltessük. Egyébként is mire kész lessz kimegy a divatból :d Majd kitalálunk valami pofás kinézetet amit többen is tudunk csinálni.

Na majd valmelyik nap szóljár rám és összekaparom a pici kép kódját. Azt egy negyed óra alatt simán meg lehet csinálni tutira. A piros ördögszarvas logóból kell egy olyan pici kép és jóccak.
six
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: six »

Layosh írta:Hii4

Oda egy nagyon pici kép kell.
Sziasztok!

Valamicskét értek én is a webszerkesztéshez és a designhoz; ha kell valami, szívesen segítek. Amiről beszéltek, azt Favicon-nak hívják, 16x16-os, el kell készíteni a kis képet (példánkban favicon.ico néven) és és a weblap fejlécébe kell beilleszteni az alábbi kódsort:

Kód: Egész kijelölése

<link rel="icon" href="favicon.ico" />
Favicon szerkesztővel Dunát lehet rekeszteni. Mivel olyan picike a kép, én ajánlom, hogy óra járásával ellenkező 90 fokban elfordított CCH feliratot gyártsatok. Le tudom én is gyártani, de mivel nincs hozzáférésem meg nem tudom a Ti elérhetőségeiteket sem, egyszerűbb ha Ti csináljátok.

s.
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Köszi szépen a segítséget!

Próbáljuk azt a logót, amit itt látsz a fórum tetején a felirat nélkül. mondjuk 45 fokba? A változatos sávok, azthiszem jellegzetesek, így gyorsan meg tudják különböztetni az ablakok közt a netezők, hogy melyik is a CCH.
Idővel lehet, hoyg keresni fogunk ezzel kapcsolatban.
Köszi mégegyszer!
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Totya »

Észrevételem van :D Nálam ha a corolla-club.hu ra kattintok és utánna a fórum menüsorra akk nem jön me a fórum :cry:
Kép
Válasz küldése