Nagyon tetszik a link. Bár reménykedtem abban, hogy a filmrészleteket meg lehet majd nézni.
No sebaj
így is jó!
DBandesz! Hol marad az ajándékom?!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Nem tudom ki ismeri a vDrift nevű játékot!
Ingyenesen letölthető a netről. Grafikailag nincs ott, de élmény, vezethetőség rendesen van benne. Sok bája, sok típusú autó! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem
Biagio írta:Nem tudom ki ismeri a vDrift nevű játékot!
Ingyenesen letölthető a netről. Grafikailag nincs ott, de élmény, vezethetőség rendesen van benne. Sok bája, sok típusú autó! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
...és nem tudsz véletlenül ehhez linket, honnan lehet letölteni?
Mik a lépések, ha megvan a kitöltöt kék-sárga baleseti bejelentő lap és én vagyok a károsult?
Hova kell menni (ügyfélszolgálat, autószerelő valami?), mit kell magammal vinni?
Soha nem volt még ilyesmim szerencsére, de most kéne.
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30