E10 alkatrészek (1992-1997)
- deserved
- Visszajáró

Sziasztok
Korábban egy külön topicban ez leírtam, de az nem felelt meg, és lezárásra került, így most ezt itt is közzéteszem, hátha valakinek kapóra jönnek a cuccok.
Tehát:
Nemrég vettem egy elsõ lököst, ez most eladóvá vált.
Középen el van törve, az elõzõ tulaj próbálta megcsinálni, több-kevesebb sikerrel, de én speciel egy alig törött lököst (ami most fenn van) nem cserélek egy másik alig töröttre.
A akksi "halott", de tavaly év közepén vettem, blokk garijegy megvan, cserélhetõ, de nekem sürgõsen kellett egy mûködõ akksi, ezért vettem egy másikat.
Ha valakinek van kedve vele "szórakozni", hogy kicserélteti, jutányos áron elviheti.
Mindkettõre árat tudunk egyeztetni.
Korábban egy külön topicban ez leírtam, de az nem felelt meg, és lezárásra került, így most ezt itt is közzéteszem, hátha valakinek kapóra jönnek a cuccok.
Tehát:
Nemrég vettem egy elsõ lököst, ez most eladóvá vált.
Középen el van törve, az elõzõ tulaj próbálta megcsinálni, több-kevesebb sikerrel, de én speciel egy alig törött lököst (ami most fenn van) nem cserélek egy másik alig töröttre.
A akksi "halott", de tavaly év közepén vettem, blokk garijegy megvan, cserélhetõ, de nekem sürgõsen kellett egy mûködõ akksi, ezért vettem egy másikat.
Ha valakinek van kedve vele "szórakozni", hogy kicserélteti, jutányos áron elviheti.
Mindkettõre árat tudunk egyeztetni.
E10 Sedan (4E-FE 1.3 16V)
- IceRocko
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1992
- Autód típusa (és generációja): Corolla E10
- Autód felszereltségi jelölése: XLi
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Sziasztok Srácok!
Az autómhoz (E10 Sedan) kéne, a két hátsó kézifék kötél. Igazából csak a jobboldali halt meg, de akkor már cserélném mind a kettõt. Érdekelne mi a tapasztalat velük? Van e valami jó utángyártott, ami nem rohad be 1év után? Vagy kérdezzem meg a Toyotát, hány 10e-ért adják? Esetleg van valakinek jó állapotú bontott, vagy nézzek bontóba?
Köszi elõre is.
Az autómhoz (E10 Sedan) kéne, a két hátsó kézifék kötél. Igazából csak a jobboldali halt meg, de akkor már cserélném mind a kettõt. Érdekelne mi a tapasztalat velük? Van e valami jó utángyártott, ami nem rohad be 1év után? Vagy kérdezzem meg a Toyotát, hány 10e-ért adják? Esetleg van valakinek jó állapotú bontott, vagy nézzek bontóba?
Köszi elõre is.
EE101 Sedan, 7A-FE
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Bontottat szerintem ne. Ate, Sachs egész jó minõségeket forgalmaz.IceRocko írta:Sziasztok Srácok!
Köszi elõre is.
- IceRocko
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1992
- Autód típusa (és generációja): Corolla E10
- Autód felszereltségi jelölése: XLi
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Gyári Toyota kézifékkötél 14e/db kedvezménnyel, de az ATE is 12e/db.
Viszont a Fridcarnál az ATE most akciós és csak 8500.-/db.
Szerintetek párba cseréljem mindenképpen két ATE-ra, vagy csak a jobboldali rosszat, gyárira?
Szívem szerint párba gyárit tennék bele, de 30e most fájna erre.
Szerintetek párba cseréljem mindenképpen két ATE-ra, vagy csak a jobboldali rosszat, gyárira?
Szívem szerint párba gyárit tennék bele, de 30e most fájna erre.
EE101 Sedan, 7A-FE
- TRD
- Fanatikus fórumozó

- Kapcsolat:
Eladó E10 plüss ülések és ajtó kárpitok egyik sem szakadt,de azért egy takarítás nem árt nekik...20e a komlett..

Mûszer egység Gli 5e...

Szélvédõ elsõ és hátsó jó fûtõszállal HB 12e

HB motorháztetõ a képen látható kis sérüléssel 7e

HB 2 elsõ és egy jobb hátsó ajtó rohadás mentes 15e

E10 4db gyári 14"-os lemezfelni 10e

HB 2db hátsó lámpa gyári a jobb kicsit sérült 5e

és még vannak alkatrészek,de nem csináltam róluk képet.....beltér mûanyagok,hibátlan mûszerfalpárna, elsõ lengõkarok, egy toronynál levágott homlokfal, váltó bowdenek, ket elsõ utángyártott fényszóró,tank AC.val egyûtt.....stb. De majd csinálok képeket ezekrõl is...

Mûszer egység Gli 5e...

Szélvédõ elsõ és hátsó jó fûtõszállal HB 12e

HB motorháztetõ a képen látható kis sérüléssel 7e

HB 2 elsõ és egy jobb hátsó ajtó rohadás mentes 15e

E10 4db gyári 14"-os lemezfelni 10e

HB 2db hátsó lámpa gyári a jobb kicsit sérült 5e

és még vannak alkatrészek,de nem csináltam róluk képet.....beltér mûanyagok,hibátlan mûszerfalpárna, elsõ lengõkarok, egy toronynál levágott homlokfal, váltó bowdenek, ket elsõ utángyártott fényszóró,tank AC.val egyûtt.....stb. De majd csinálok képeket ezekrõl is...
AE92 2.0 GT hatchback (3SGE) 
KE70 ??? Coupe
KE70 ??? Coupe
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Sok minden érdekelni fog:ajtók,szélvédõ fém sarkak'(nemtom mi a neve),csomi ajtó ha nincs szétrohadva,középkonzolon a tároló rekesz(nekem ott most a cd-tár vezérlõ van és esetleg hátfal,hogyha daraboltál bódét is.:)Vagy ilyen van javítóba?(ki van rohadva az emelõtartó rész mindkét oldalon csúnyán...