Köszönöm!bubidisc írta:Utána nézek.
Felni / Dísztárcsa
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Nagyon nem mindegy, hogy gyári vagy valami utólagos alufelnihez kell anya!
Teljesen más a kettõ. Ezt azért tisztázzátok.
Teljesen más a kettõ. Ezt azért tisztázzátok.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Akkor meg kell nézni, hogyha felpróbálod a felnit, mennyire lóg ki a tõcsavar. Elég lesz-e az a kilógó hossz, hogy rátekerhess annyit az anyából, hogy biztonságosan megfogja a kereket. Van olyan vastag agyú felni, ami ezt nem teszi lehetõvé. Ilyen esetben is van mód benyúló, túllógó anyákra, de szerintem ez a probléma nem fog fennállni az Alessio-nál.kari írta:Igaz! Alessio F1 felnirõl van szó.
Meg kell nézned, hogy a felni belsõ kúpjára hány fokos anya fekszik fel. (szerintem 60°), majd olyat kell vásárolnod.
Fontos tudni a tõcsavarod menetemelkedését (szerintem 12x1,5)
És ezek tudatában vásárolni anyát. Ha netán túl nagy hányada lógna ki a tõcsavarnak, akkor vigyázni kell a zárt anyával, nehogy elõbb megszoruljon.
Gondolom a központosító gyûrûrõl nem kell beszélnem.
Klubelnök

- PiciPeti
- Fanatikus fórumozó

Eladó egy szett ilyen felni:

"4x100/4x114,3
17x7J, ET40
agyátmérõ asszem 73.1, de ha kell, majd lemérem pontosan!
Gumik:
Vredestein Giugiaro
215/45 R17
DOT: 2102"
További képek:
Picasa

"4x100/4x114,3
17x7J, ET40
agyátmérõ asszem 73.1, de ha kell, majd lemérem pontosan!
Gumik:
Vredestein Giugiaro
215/45 R17
DOT: 2102"
További képek:
Picasa
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
'07 E12 D-4D, Linea Luna
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
http://www.jofogas.hu/bekes/Alufelni_4x ... 462868.htm

Érdekes
Sztreha
Utolsó mondatod, ugye nem volt komoly?!
vatera, tesz-vesz, zsibvasar, aprod, jofogas, apronet, racing-bazar, duen, expressz, autoalkatresz/gumifelni, powerfanatics, ....................
keresõszõ "4x100 14"
Majd írd be hány ezer találat volt.
Figyelni kell sok dologra, de ezt már ebbe a topicba számtalanszor leírtuk.

Érdekes
Sztreha
Utolsó mondatod, ugye nem volt komoly?!
vatera, tesz-vesz, zsibvasar, aprod, jofogas, apronet, racing-bazar, duen, expressz, autoalkatresz/gumifelni, powerfanatics, ....................
keresõszõ "4x100 14"
Majd írd be hány ezer találat volt.
Figyelni kell sok dologra, de ezt már ebbe a topicba számtalanszor leírtuk.
Klubelnök

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
http://www.jofogas.hu/heves/4X100_15__G ... 475082.htm

Bubidisc?
Elég teli, különleges. Lehet nem pont olyan, amit szerettél volna, mégis elég teli, van perem is és az ívei még akár az E11-hez is mennének. Perverzió, de bevallottad.
És olcsó

Bubidisc?
Elég teli, különleges. Lehet nem pont olyan, amit szerettél volna, mégis elég teli, van perem is és az ívei még akár az E11-hez is mennének. Perverzió, de bevallottad.
És olcsó
Klubelnök

- bepi81
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2007
- Autód típusa (és generációja): Verso
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: MPV
Pacsker, és akit esetleg érdekel!
Megnéztem ezeket az Italia felniket bubidisc kérésére és készítettem pár alaposabb képet róluk, igaz, csak telefonnal.
Az alábbi linken jobban is szmügyre vehetõk.
Az eladó egy korunkbeli fiatal srác, értelmes és korrektnek tûnt, beszélgettünk majd' 3/4-ed órát. Neki most egy patika állapotú GolfII-je van, amivel együtt kapta ezeket az Italia felniket.
Átnéztem egyesével a felniket és meglehetõsen õszinte állapotúnak tûnnek (ez jót jelent nálam). A külsõ része, amit látunk az autón, az volt újra fújva, de ránézésre hibátlan, szinte karcmentes. A felnik belsõ oldalán látszik néhány helyen lepattogzás, de tudni kell, hogy 1983-as gyártányak, tehát nem lehet új állapotot várni tõlük.
Az agymérete 57,1mm, VW méret, tehermentesítõ gyûrûk tehát kellenek, ha valaki Toyora (54,1mm) akarja feltenni.
Méretei: 5,5x13" ET38
A srác a békéscsabai Pekárik Gumi- és Futómûszervizben dolgozott évekig, ott feltették gépre mind a 4db felnit egy mérésre. Mindegyik kerek, nem üt, jó állapotúak.
A fotókon láthatók a súlyok is (ragasztottak), ha valakinek adnak ezek plusz infót, bár, ugye a gumik miatt (is) kell súlyozni tudtommal a felniket, nem önmagukban, szóval, a mostani elhelyezett súlyok szerintem nem adnak plusz infót a felnik állapotára nézve.
Sem kívül, sem belül nem láttam rajta sérülés, ütés, görgõzés, vagy bármiféle javítás nyomait, bár, nem is vagyok szakember, talán a képek alapján Ti láthattok bármit. Amúgy volt neki másik szett felnije is, azon megmutatta, hogy sérülve, illetve görgõzve volt, láttam is a nyomati a peremén, ezeknek sértetlennek tûnt.
Egy szóval, állapotra szerintem vállalhatók, ezen kisebb szépséghibáktól eltekintve. Az árról nem beszéltünk, de szerintem van benne kis tartalék még.
https://plus.google.com/photos/11107635 ... 8568360705
Megnéztem ezeket az Italia felniket bubidisc kérésére és készítettem pár alaposabb képet róluk, igaz, csak telefonnal.
Az alábbi linken jobban is szmügyre vehetõk.
Az eladó egy korunkbeli fiatal srác, értelmes és korrektnek tûnt, beszélgettünk majd' 3/4-ed órát. Neki most egy patika állapotú GolfII-je van, amivel együtt kapta ezeket az Italia felniket.
Átnéztem egyesével a felniket és meglehetõsen õszinte állapotúnak tûnnek (ez jót jelent nálam). A külsõ része, amit látunk az autón, az volt újra fújva, de ránézésre hibátlan, szinte karcmentes. A felnik belsõ oldalán látszik néhány helyen lepattogzás, de tudni kell, hogy 1983-as gyártányak, tehát nem lehet új állapotot várni tõlük.
Az agymérete 57,1mm, VW méret, tehermentesítõ gyûrûk tehát kellenek, ha valaki Toyora (54,1mm) akarja feltenni.
Méretei: 5,5x13" ET38
A srác a békéscsabai Pekárik Gumi- és Futómûszervizben dolgozott évekig, ott feltették gépre mind a 4db felnit egy mérésre. Mindegyik kerek, nem üt, jó állapotúak.
A fotókon láthatók a súlyok is (ragasztottak), ha valakinek adnak ezek plusz infót, bár, ugye a gumik miatt (is) kell súlyozni tudtommal a felniket, nem önmagukban, szóval, a mostani elhelyezett súlyok szerintem nem adnak plusz infót a felnik állapotára nézve.
Sem kívül, sem belül nem láttam rajta sérülés, ütés, görgõzés, vagy bármiféle javítás nyomait, bár, nem is vagyok szakember, talán a képek alapján Ti láthattok bármit. Amúgy volt neki másik szett felnije is, azon megmutatta, hogy sérülve, illetve görgõzve volt, láttam is a nyomati a peremén, ezeknek sértetlennek tûnt.
Egy szóval, állapotra szerintem vállalhatók, ezen kisebb szépséghibáktól eltekintve. Az árról nem beszéltünk, de szerintem van benne kis tartalék még.
https://plus.google.com/photos/11107635 ... 8568360705
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i