E10 - (1992-1997)
Sancy írta:Ha egy cooler kitöltené a felesleges "ûrt" a lökösben, akkor ütne igazán..
Egyébként bejön nekem is.
Milyen lökös ez? Subarura hajaz az allja, nem?

Feel the ride.
http://www.oishi86.blogspot.com/
http://www.oishi86.blogspot.com/
- zoli99
- Gyakori látogató

Sziasztok!
Olajcsere elõtt állok. Így télire érdemes 5W40 felé dönteni, mit gondoltok? Ezeket néztem: Edge 5W-40, Magnatec 10W-40 A3/B4 illetve ajánlották az ENI 10W40-esét, jók a spekói.
A márka inkább hit kérdése tudom
inkább az 5W / 10W kérédés érdekelne, télre gondolom célszerübb egy vékonyabb olaj...
Köszi
Zoli
Olajcsere elõtt állok. Így télire érdemes 5W40 felé dönteni, mit gondoltok? Ezeket néztem: Edge 5W-40, Magnatec 10W-40 A3/B4 illetve ajánlották az ENI 10W40-esét, jók a spekói.
A márka inkább hit kérdése tudom
Köszi
Zoli
E10 Liftback 4E-FE 1993 GTK 
E12 1.6
E12 1.6
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Maximum 45 literes a tank hivatalosan, de lehet 40, 42. (E10-et nem tudom pontosan)
A betöltõ csõbe is elfér pár liter és a tank is túl van kalibrálva (ha kifogy, akkor is marad benne pár liter, csak nem tudja felszívni).
A betöltõ csõbe is elfér pár liter és a tank is túl van kalibrálva (ha kifogy, akkor is marad benne pár liter, csak nem tudja felszívni).
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
-
MFerenc
- Aktív fóruméletet élõ

Owner's manual szerint is 50 l. Az meg elég hivatalos...Pacsker írta:Maximum 45 literes a tank hivatalosan, de lehet 40, 42. (E10-et nem tudom pontosan)
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Lehet, hogy az már jó "feltöltési mennyiség", de írtam, hogy az E10-rõl nem tudok.
Azt tudom, hogy E9-ben 40-nek írják és sikerült már 45, vmennyit is tankolnom a tankba és a csõbe. Ebbõl következtettem.
Mindettõl függetlenül
Az Owner's Manual ha Toyota, akkor lehet hivatalos, de sajnos abba is láttam már sok-sok baromságot. Van, hogy a fordítók rontják el, ahogy kiadják más nyelven, van, hogy el van szerkesztve... A Német Corolla felhasználásik pl igen "pontatlanok"
A különbözõ nyelvû prosikról, brosurákról pedig ne is beszéljünk
Azt tudom, hogy E9-ben 40-nek írják és sikerült már 45, vmennyit is tankolnom a tankba és a csõbe. Ebbõl következtettem.
Mindettõl függetlenül
Az Owner's Manual ha Toyota, akkor lehet hivatalos, de sajnos abba is láttam már sok-sok baromságot. Van, hogy a fordítók rontják el, ahogy kiadják más nyelven, van, hogy el van szerkesztve... A Német Corolla felhasználásik pl igen "pontatlanok"
A különbözõ nyelvû prosikról, brosurákról pedig ne is beszéljünk
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

-
MFerenc
- Aktív fóruméletet élõ

Ezen nem veszünk össze
Amúgy angolból van, illetve saját múltbéli tapasztalatom szerint is inkább 50, túl sokszor tankoltam 50 körüli mennyiséget, anélkül, hogy "kicsorgott" volna. Majd megmondja a tutit valamelyik mostani E10 tulaj, aki figyelemmel kíséri, méri saját fogyasztását, hátha.
Más. Nézegettem japán oldalakat (hátha veszek megint toyotát
), nem értek valamit:
http://www.beforward.jp/toyota/mark-ii/ ... /id/78920/
Errõl a FOB price-ról valami olyasmit (is) olvastam, hogy "termelési és felrakási költség összege", tehát ennyibe kerül az autó és még hajóra is teszik? Enyém a szállítás, kirakodás, hazaszállítás, stb... Furcsa árak, némelyik teljesen érthetetlen. Találtam pár E10-nek megfelelõ kombit is... jóféle felszereltséggel...
Más. Nézegettem japán oldalakat (hátha veszek megint toyotát
http://www.beforward.jp/toyota/mark-ii/ ... /id/78920/
Errõl a FOB price-ról valami olyasmit (is) olvastam, hogy "termelési és felrakási költség összege", tehát ennyibe kerül az autó és még hajóra is teszik? Enyém a szállítás, kirakodás, hazaszállítás, stb... Furcsa árak, némelyik teljesen érthetetlen. Találtam pár E10-nek megfelelõ kombit is... jóféle felszereltséggel...
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt