Azt hallottam sokan eljönnek a Németo-i csapatból. neveket hamarosan majd tudok mondani Már nagyon várom. Irígykedem ám. 3 napot együtt tölteni és nézegetek már 1-2 képet. Ilyen autókat... Kis se szálltam volna belőlük.
Na mindegy! Királyrét tuti jó lesz. Nagyon sok Coryval!
- Medveee E8 sedan
+ akkor a németországi csapat.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
menyien leszünk már Királyréten kb??? megy majd valaki Borsod vagy Heves felől találkozhatnánk valahol és mehetnénk onnan együtt. ja meg kérdés hogy lehet megoldani Corolla Clubos levonót kocsira jól állna szerintem a Liftback GTI-n.
Talán elkészül minden matrica a találkozóig és ott átveheted őket. Az oldal és hát matrica mindenképp meglesz!
Jönnek többen is arról. Beszélj velük:
Leskó Gergő
Balanyi Krisztián
Kovács Ádám
Bodolainé Ericka
és még biztos vannak páran...
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
+ még pár németországos konvojozóról hallottam, hogy velünk tartana esetleg
Eddig mondjuk 25-30 autó. Persze mindig van aki okkal vagy oknélkül visszamondja, de a 20-25 szerintem reális.
És még toborozzuk a többieket is. Lesznek még jelentkezők szerintem!
Sokan leszünk!!!!
Klubelnök
Már beszéltem vele! Reméljük elkészül addig a verda! Segítünk neki, ugye Bohi? Pampi?
De tud róla és mindenképp jön!
Azért felhívhatod te is.
Kapom a maileket folyamatosan. Egyre több autóra számíthatunk. Hamarosan írom a listához!
Somag válaszoltam a mailre! Várjuk a képes regisztrációt!
Klubelnök
Cortez írta:nos akkor érdekelne engem matrica és póló is kell ezért előre szólni? mert akkor szólok pénzbe ez mit jelent? megkaptam a levelet ott leszünk
Szia!
A pólókat én intézem, írj emailt a cindr@corolla-club.hu -ra. A galléros változat 3200 Ft, a sima kereknyakú 2400 Ft. Normál méretekben van, S-XXXL-ig. Ha van kérdésed, emailben nyugodtan kérdezz!