E11 alkatrészek (1997-2002)

Ha alkatrészre lenne szükséged, vagy meg szeretnél válni tőle nézz be ebbe a témakörbe!
lehella
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: lehella »

Köszi a felajánlást, neki csak jobbos van, még megbeszélem vele hogy lesz-e susmus :)
Toyota Corolla E11 4EFE
Lada 2104 1600 HMS296°
Kymco People 250
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: montoya »

Maradt még:
-USB-s, AUXos, MP3-as Pioneer rádió, E11-be tökéletesen illik zöld háttérrel.
-Hijoin H-134 felnik tehermentesítõkkel, csavarokkal. (ezen a képen látszik) E11-re csak fel kell rakni, nem üt, nem ráz.
-Tárcsafékes hátsó híd mindennel, ami kell.
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
bhnorbert
Visszajáró
Visszajáró

Lengéscsillapító PORVÉDÕ

Hozzászólás Szerző: bhnorbert »

Üdvözlet Mindenkinek!

ÚJ lengéscsillapító porvédõkre lenne szükségem (porvédõ gumi + ütközõ) 2 db-ra.

Elõször is azzal vagyok bajban, hogy nem tom, milyen gyártmány a gyári lengéscsillapító (EE111, 1999, Észak-Ír), amennyiben csak a hozzá márkában passzoló gumit lehet ráhúzni!? Viszont, ha a gyárihoz jó bármelyik egyéb gyártó porvédõ gumija, akkor ez a kérdés letudva.

Ebben az esetben várom azon Rendes Fórumtag jelentkezését, akinek van Bárdi, vagy Unix kedvezménye és nem lakik túl messze Dél-Pesthez, azon hátsó szándékkal, hogy õ majd csupán jóindulatból, csak egy köszönetért cserébe megveszi nekem! :oops:
Ha akad ilyen Rendes Fórumtag, akkor neki írom, hogy Monroe, vagy Sachs megteszi, árban 4.000 környékéig!

Elõre is köszönöm a segítõkész válaszokat!
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Csemege Liftback-eseknek!
A beltér is ahogy nézem plüssös

http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_zemp ... 942006.htm
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
hami
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: hami »

Üdv kollégák, 2001-es e11 1.4vvti sedan facelifthez, a következõ alkatrészekre lenne szükségem aki birtokában van ezeknek vagy tud ilyenekrõl az szóljon: gépháztetõ, 2 elsõ sárvédõ, elsõ lámpák irányjelzõk oldal villogok, lökhárító merevítõ elõre, vízhûtõ, klíma hûtõ, ventillátor keret, homlok lemez, bal elsõ és hátsó ajtó

már nézelõdtem erre arra de ha van valakinek akkor szóljon.
E11 sedan (4ZZFE)
ksz315
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: ksz315 »

Nem merem megkérdezni, hogy mi történt....
E11 liftback 4E-FE 1998 JT.... Volt
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

1.6 VVt-i hez van hûtõm és hozzá tartozó venti plusz keret. Ha azonos a tieddel, akkor az átvétel ideje mindegy és félrerakom neked. Egy Facelift indexem van még. Nem tudom melyik oldali.
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

hami írta:Üdv kollégák, 2001-es e11 1.4vvti sedan facelifthez, a következõ alkatrészekre lenne szükségem aki birtokában van ezeknek vagy tud ilyenekrõl az szóljon: gépháztetõ, 2 elsõ sárvédõ, elsõ lámpák irányjelzõk oldal villogok, lökhárító merevítõ elõre, vízhûtõ, klíma hûtõ, ventillátor keret, homlok lemez, bal elsõ és hátsó ajtó

már nézelõdtem erre arra de ha van valakinek akkor szóljon.
Szia, lökhárító feletti/lámba alatti keretem van eladó. Bontott, javított jó állapotú, minden elemében.
Illusztrált kép:
Kép
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Ariadne
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Ariadne »

Sziasztok!

E11-es ('98-as) lépcsõhátú Corollámat megtámadta a rozsda, de meglepõ módon hátsó sárvédõ javító ívet a karosszérialakatosunk sem talál sehol. Megnéztük mi is a neten, minden van hozzá bõven, kivéve a hátsó sárvédõívet. Tudtok esetleg errõl valamit, hogy ez ideiglenes dolog vagy valami furcsa okból nem gyártanak hozzá ilyet? Ha tudtok ötletet adni, hol érdemes még megnézni, azt is megköszönném. A lakatos most még bontóban próbálkozik, talán ott sikerül, mindenesetre elég érdekes helyzet, hogy éppen ez az elem nem kapható csak...
hami
Visszajáró
Visszajáró

Hát igazándiból hogy mi történt: én utol értem valakit haveromat meg összetörték szal két corit mûtünk egyszerre :D
Az a hûtõ az érdekelne meg a ventilátor keret is. A lámpa alatti összekötõ lemez amit ajánlottál Biagio annál hogy javított az mit takar, mit kellett vele csinálni de amúgy az is érdekelne, köszi az eddigieket.
E11 sedan (4ZZFE)
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Ariadne írta:Sziasztok!

E11-es ('98-as) lépcsõhátú Corollámat megtámadta a rozsda, de meglepõ módon hátsó sárvédõ javító ívet a karosszérialakatosunk sem talál sehol. Megnéztük mi is a neten, minden van hozzá bõven, kivéve a hátsó sárvédõívet. Tudtok esetleg errõl valamit, hogy ez ideiglenes dolog vagy valami furcsa okból nem gyártanak hozzá ilyet? Ha tudtok ötletet adni, hol érdemes még megnézni, azt is megköszönném. A lakatos most még bontóban próbálkozik, talán ott sikerül, mindenesetre elég érdekes helyzet, hogy éppen ez az elem nem kapható csak...
Sajnos nem egyedi eset. Van, de csal gyári, melynek ára csillagászati. Utángyártott nincs, csak bontóból lehet megoldani sajnos.
Kép
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

hami írta:Hát igazándiból hogy mi történt: én utol értem valakit haveromat meg összetörték szal két corit mûtünk egyszerre :D
Az a hûtõ az érdekelne meg a ventilátor keret is. A lámpa alatti összekötõ lemez amit ajánlottál Biagio annál hogy javított az mit takar, mit kellett vele csinálni de amúgy az is érdekelne, köszi az eddigieket.
Küldtem mailt képpel.
Kép
Ariadne
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Ariadne »

Biagio írta: Sajnos nem egyedi eset. Van, de csal gyári, melynek ára csillagászati. Utángyártott nincs, csak bontóból lehet megoldani sajnos.
Köszi, akkor tényleg ez van, bontó. Eddig azt hittem, gyakran eszi a rozsda az ilyen korú Corolla tesók sárvédõjét (sõt barátom azonos korú Hiace-én is kellett cserélni), de ha ennyiren nem gyártanak javító ívet, akkor csak nem rozsdásodhatnak annyira vészesen...
hami
Visszajáró
Visszajáró

Biagio írta:
hami írta:Hát igazándiból hogy mi történt: én utol értem valakit haveromat meg összetörték szal két corit mûtünk egyszerre :D
Küldtem mailt képpel.
Köszi megkaptam.
E11 sedan (4ZZFE)
mozso
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2006
Autód típusa (és generációja): Corolla E12
Autód felszereltségi jelölése: Luna
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: mozso »

Pacsker írta:1.6 VVt-i hez van hûtõm és hozzá tartozó venti plusz keret. Ha azonos a tieddel, akkor az átvétel ideje mindegy és félrerakom neked. Egy Facelift indexem van még. Nem tudom melyik oldali.
E12-nel az 1.4, 1.6, 1.8 sot meg a 192 lovas tsport vizhutoje is azonos, gondolom E11-nel is igy csinaltak, csak a klima miatt van kulonbseg.
CCH vezetőségi tag
Corolla E12 HB - kovácsolt 1ZZ-FE motor + Garrett GT2860R turbo @ 1.5bar + sok egyéb
Válasz küldése