szét szeretném szedni.
meg tudom ezt anélkül oldani, hogy a képen jelölt 3 bowdent ne akasszam ki. félek, hogy nem tudom kihagyni ezt a műveletet.
mivel lehet a legegyszerűbben kiakasztani azokat at bowdeneket?

Szia!corollagirl írta:Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni. Egy E12-es corollám van. Cserélni kellene az első fékbetéteket. Boscht ajánlottak. Arra lennék kíváncsi, mitől tud a gyári többet egy Boschnál?
Előre is köszi a segítséget!

Sziaaa!corollagirl írta:Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni. Egy E12-es corollám van. Cserélni kellene az első fékbetéteket. Boscht ajánlottak. Arra lennék kíváncsi, mitől tud a gyári többet egy Boschnál?

Biagio írta:Szia!corollagirl írta:Sziasztok!
Nem igazán esküszöm a Bosch termékekre. Inkább gyári vagy QH termékek. Ez az én egyéni véleményem, de mindenképp gondold át.

Ez így is van!!! A Nippartos meg mind tuti puhább.corollagirl írta:Biagio írta:Szia!corollagirl írta:Sziasztok!
Nem igazán esküszöm a Bosch termékekre. Inkább gyári vagy QH termékek. Ez az én egyéni véleményem, de mindenképp gondold át.
Azt mondták, hogy a gyári ugyan keményebb és lassabban kopik, viszont jobban eszi a féktárcsát. És mellesleg drágább is...

No comment, ez így van. Valami egyébként tök olcsó a Cory hoz isBiagio írta:Az lehet, hogy drágább sőt. Azért nézd meg QH-t ill. Valeo-t, amit Layosh említett. Olcsóbb és jó is. Nem gyári minőség, de jobb, mint amit ajánlanak.
Amúgy akinek Toyotája van felvállalja azt a kockázatot, hogy drága és nehéz beszerezni hozzá alkatrész.![]()
A minőségnek ára van.

Persze, nem is érdekel az a pár ezer Ft. Csak annyira dicsérték a boscht. De amit nem ajánlottak, az a francia... A valeo francia, nem?Biagio írta:Az lehet, hogy drágább sőt. Azért nézd meg QH-t ill. Valeo-t, amit Layosh említett. Olcsóbb és jó is. Nem gyári minőség, de jobb, mint amit ajánlanak.
Amúgy akinek Toyotája van felvállalja azt a kockázatot, hogy drága és nehéz beszerezni hozzá alkatrész.![]()
A minőségnek ára van.

A Valeo FRANCIA/OLASZ gyártmány igen. De szabvány utángyártott. A BOSCH al nem fogsz jól járni. Ez tuti... Pl BOSCH gyertyák szoktak Japán autókban botrányosak lenni. Szóval mi ezt ajánljuk...corollagirl írta:Persze, nem is érdekel az a pár ezer Ft. Csak annyira dicsérték a boscht. De amit nem ajánlottak, az a francia... A valeo francia, nem?Biagio írta:Az lehet, hogy drágább sőt. Azért nézd meg QH-t ill. Valeo-t, amit Layosh említett. Olcsóbb és jó is. Nem gyári minőség, de jobb, mint amit ajánlanak.
A minőségnek ára van.

Layosh írta:A Valeo FRANCIA/OLASZ gyártmány igen. De szabvány utángyártott. A BOSCH al nem fogsz jól járni. Ez tuti... Pl BOSCH gyertyák szoktak Japán autókban botrányosak lenni. Szóval mi ezt ajánljuk...corollagirl írta:Persze, nem is érdekel az a pár ezer Ft. Csak annyira dicsérték a boscht. De amit nem ajánlottak, az a francia... A valeo francia, nem?Biagio írta:Az lehet, hogy drágább sőt. Azért nézd meg QH-t ill. Valeo-t, amit Layosh említett. Olcsóbb és jó is. Nem gyári minőség, de jobb, mint amit ajánlanak.
A minőségnek ára van.
Láng vagy Meteornál tudsz vásárolni Nippartos betéteket. Előrre valami 4-5 ezer forint egy garnitúra...

Nekem elől Nipparts van, fogni fog, de kegyetlen sikítós hangja van. Előtte Textart használtam, annak meg a fékbetét kopórészének a fele leszakadt, jóval a kihordási ideje előtt lett kukalakó.Layosh írta:Sziaaa!corollagirl írta:Sziasztok!
A BOSCHt meg a TEXTART meg ne vedd. Fél év és kuka.
Vegyél így van pl Valeo vagy valami Nipparts -osat. Azok még jóval olcsóbbak is... Én személy szerint előrre Nipparts vagy gyári.. hátulra meg háát. Ki mit lát.