bubidisc írta:Off.
A mininél még vissza is durrogottat az automata. Sportba szintén zenész.
On.
GT 86
A útszéli árok felfedezésgátlót hosszan nyomva lehetett teljesen kiiktatni ugye? Én úgy vettem észre 3 állás volt.
1. full bekapcsolt!
2. hülye vagy??? bekapcsolok mód.
3. nem érdekel micsinálsz mód.
A "narrátor" elmondása szerint nincs teljesen off mód. Olyan van, ami majdnem....
A taknyos, éppen esni kezdõs idõben nem is akartam kipróbálni.
Tualjdonképpen azért a motor "életben" tartása szempontjából is hasznos dolog a gázfröccs, nem ?
Ja, és még egy apróság volt, ami tetszett, amikor átnyomtan a váltókar melleti választó"kart" sportba, rögtön visszaváltott egyet, és érezhetõen harapósabb lett.
A motor szempontjából tökéletesen mindegy, ugyanazon a fordulaton lesz váltás után, mintha nem adnál gázfröccsöt...
bubidisc írta:Off.
A mininél még vissza is durrogottat az automata. Sportba szintén zenész.
On.
GT 86
A útszéli árok felfedezésgátlót hosszan nyomva lehetett teljesen kiiktatni ugye? Én úgy vettem észre 3 állás volt.
1. full bekapcsolt!
2. hülye vagy??? bekapcsolok mód.
3. nem érdekel micsinálsz mód.
A "narrátor" elmondása szerint nincs teljesen off mód. Olyan van, ami majdnem....
A taknyos, éppen esni kezdõs idõben nem is akartam kipróbálni.
RWD írta:
Nem a motornak fáj az, hanem a szupportnak ( ), meg a többi forgó morgó mozgó izébizének a hajtásban
Lehet naon hüle vok, de megtennéd, hogy jól behatárolható pontos meghatározást írj nekem a szupport nevû alkatrészre.
Elõre is köszi!
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
A video from YouTube usually appears here. Please contact an administrator.
A video from YouTube usually appears here. Please contact an administrator.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ezekkel a szárnyakkal nem tudok mit kezdeni, a szélesítés szép, elég minõséginek tûnik, az elsõ lökös megintcsak búcsús. Az mindenesetre már most egyértelmû, hogy a GT86-nak szép jövõje lesz (nem Nálunk).
A szárny nem tetszik. Én diszkrétebbet tennék rá, de nem annyira zavaró. Az összképbe bele illik. Nekem fõleg a felnik és a kiszélesítés tetszik, pl az egyedi kivágások, hogy egy darabig követi az ívet a doblemez hátra felé aztán egyszer csak elfogy és ez valahogy brutálisabbá varázsolja a kiszélesítést. Az, hogy az egyik oldalról ezüst, a másik oldalról grafit a felnik színe. Olyan mintha két különbözõ autó lenne és ez zseniális!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)