Hát ezen tényleg csak nézni és csodálkozni lehet. Meg a nyálcsurog című műsor. Mekkora böszme dög lehet.Shui írta:De szerintem a toyotának van 1-2 dolog még a tarsojában, pl Toyota Crown Royal Hybrid ---> http://www.weds.co.jp/download/images/f ... WN_100.jpg
Csak nézzétek és csodálkozzatok:D
Toyota Múzeum - Németország, 2008 április 25-27
út
Sziasztok! Nekem van GPS-em úgyhogy az út során folyamatosan tudom követni a körülbelüli érkezést a szállásra. Ehhez tudjuk igazítani a tempónkat és a pihenőket. Azért tényleg érdemes rászámolni, bármilyen váratlan esemény jöhet, bár ne is legyen ilyen.
info
Ahogy beszéltük én Győrnél tudok csatlakozni a csapathoz, egyedül leszek, úgyhogy ha vki szűkösen lenne vmelyik kocsiban azt szívesen viszem, vagy csomagokat, ha leterhelt lenne valamelyik autó.
- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Re: info
Ez részemről is áll!autos írta:ha vki szűkösen lenne vmelyik kocsiban azt szívesen viszem, vagy csomagokat, ha leterhelt lenne valamelyik autó.
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"

- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

GPS nálam is lesz. Egyedül kamerát nem sikerült szerezni, pedig jó lett volna az ablakon kitartva egy-két snittet csinálni a konvojról a pályán. Apósom HDD-s kameráját meg nem kérném el erre a célra, mert félteném egy bogártól/kavicstól/verébtől/sastól.
Szar lenne, ha a nagy sor videózás közben jönne egy kopp.
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Figy srácok, csak egy tipp!!!. Elvileg többen is visztek notebookot nem?
Namost mondok valamit. Ha már nem akartok drága kamerát vinni. Najó persze a másét én sem lóbálnám ki a kocsiból... Főleg a jó, Magyar űber koszos utakon
Nade pl. nekem a (Nagy Testvér software gyártó) márkájú webcam-em van. 640*480 ban simán keni a 30FPSt és űber brutál jó minőségű hanggal. Hiper érzékeny mikrofonja van. Én azt csinálnám, hogy noteszra rá és kész. És ha még baja is lessz jóccak. 5 rudi. Nem 50 ennyi. De egyébként a Cindié az még 800*600 ba is tudja ezt. Az enyém kb egy órányi videót full minőségen, kb 700 mega lessz. A noteszt meg lehet a szivargyújtóról üzemeltetni. Ennyit róla sztem. Lehet nem kamera, de a mai full PC függő világban.
Csak egy tipp volt. Egy próbát megér. Sajna nincs noteszem, hogy bizonyítékot szolgáltassak.
Namost mondok valamit. Ha már nem akartok drága kamerát vinni. Najó persze a másét én sem lóbálnám ki a kocsiból... Főleg a jó, Magyar űber koszos utakon
Nade pl. nekem a (Nagy Testvér software gyártó) márkájú webcam-em van. 640*480 ban simán keni a 30FPSt és űber brutál jó minőségű hanggal. Hiper érzékeny mikrofonja van. Én azt csinálnám, hogy noteszra rá és kész. És ha még baja is lessz jóccak. 5 rudi. Nem 50 ennyi. De egyébként a Cindié az még 800*600 ba is tudja ezt. Az enyém kb egy órányi videót full minőségen, kb 700 mega lessz. A noteszt meg lehet a szivargyújtóról üzemeltetni. Ennyit róla sztem. Lehet nem kamera, de a mai full PC függő világban.
Csak egy tipp volt. Egy próbát megér. Sajna nincs noteszem, hogy bizonyítékot szolgáltassak.
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Meg szeretném köszönni mégegyszer azoknak, akik felajánlották, hogy utazzak velük a Német úton, akár csak a szállásomat és a kajámat fizetve, akár az úút részét is, vagy akár hitelből az egészet! Nagyon jól esett, hogy ennyien szerették volna hogy velük tartsak!
Sajnos nem tudok menni. Nem lenne pénzem rá, kölcsönt meg talán még sosem kértem. Ha el is fogadnám sajnos sok olyan dolog lenne mostanában, amire ha egy pár fillért össze is tudok kaparni, költhetném. És sajna ez még mindig nem a klub, nem az autóm. Hanem csak szimplán a megélhetés. Úgyhogy keresem az új munkám továbbra is és kívánok nektek mégegyszer nagyon jó utazást, élményekkel teli múzeumozást, kirándulást!
Irígyellek titeket bevallom. Szívesen ott lennék a konvojban (már zászlóm is van) De sajna nem jön össze! A fényképek remélem kárpótolnak majd minket picit!
Köszönöm a felajánlásokat mégegyszer!
Meg szeretném köszönni mégegyszer azoknak, akik felajánlották, hogy utazzak velük a Német úton, akár csak a szállásomat és a kajámat fizetve, akár az úút részét is, vagy akár hitelből az egészet! Nagyon jól esett, hogy ennyien szerették volna hogy velük tartsak!
Sajnos nem tudok menni. Nem lenne pénzem rá, kölcsönt meg talán még sosem kértem. Ha el is fogadnám sajnos sok olyan dolog lenne mostanában, amire ha egy pár fillért össze is tudok kaparni, költhetném. És sajna ez még mindig nem a klub, nem az autóm. Hanem csak szimplán a megélhetés. Úgyhogy keresem az új munkám továbbra is és kívánok nektek mégegyszer nagyon jó utazást, élményekkel teli múzeumozást, kirándulást!
Irígyellek titeket bevallom. Szívesen ott lennék a konvojban (már zászlóm is van) De sajna nem jön össze! A fényképek remélem kárpótolnak majd minket picit!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- blasius
- Visszajáró

srácok...nálam lesz kamera...
amúgy meg a kajával kapcsolatban írok, azaz érdeklődök, hogy szenyókat akkor csak az útra kell vinni...ugye?
valahova azért elmegyünk vacsizni, legalábbis sztem jó lenne
autos:
én másodmagammal megyek veszprémből, győrnél csatlakozunk mi is... melyik feljárónál mész az M1-re és mikor? mi a 82-es felől (asszem ez az, ami Zirc felől jön)...ha gondolod, előtte talizhatnánk, hamarabb összejönne a banda
amúgy meg a kajával kapcsolatban írok, azaz érdeklődök, hogy szenyókat akkor csak az útra kell vinni...ugye?
valahova azért elmegyünk vacsizni, legalábbis sztem jó lenne
autos:
én másodmagammal megyek veszprémből, győrnél csatlakozunk mi is... melyik feljárónál mész az M1-re és mikor? mi a 82-es felől (asszem ez az, ami Zirc felől jön)...ha gondolod, előtte talizhatnánk, hamarabb összejönne a banda
'99 Sedan LT
tali
Hali! Én úgy terveztem hogy Pápa felé robogok és a METRO-nál csatlakozok az autópályára. Nekem az innen kb 100km. Egyenlőre így is van megbeszélve a többiekkel.
- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
Pacsker írta:Sziasztok!
Majd a fényképek amit remélhetőleg tonna számra fogunk készíteni, talán kárpótolni fognak valamelyest.
1997 E11 Liftback 1,3 G6

- andoriusz
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánok, jó és BALESET MENTES Utat!
Csináljatok sok sok fotót (KE 70-ről is please
)
Csináljatok sok sok fotót (KE 70-ről is please
Andi
http://corolla-ke70.blog.com/ - project
http://corolla-ke70.blog.com/ - project