Vásárlási segítség
- horvatht
- Aktív fóruméletet élõ

Celica 1,2-1,3ért kapható türelemmel. Lexus 1,5-1,6. Celica Ts 1,7-1,9. Már 2-300ezer forint is bõven elég különbség, arról nem beszélve, hogy azért az 1g-fe vagy a 2zz-ge 10 alatt nem nagyon fogyaszt. Ettõl függetlenül én is inkább választanám ezeket a sima ZZ helyett, de sok függ attól is, hogy mennyiért tudnám eladni a Corollát. (700 ezer.
)
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Azert a 10 az varosban ertendo ezekre is, palyan/orszaguton elmennek kevesebbol. Az 1ZZ Celica nagyon kellemes utazoauto autopalyara, 2600 korul forog a motor 100-nal, emiatt nem is eszik olyan sokat.horvatht írta:Celica 1,2-1,3ért kapható türelemmel. Lexus 1,5-1,6. Celica Ts 1,7-1,9. Már 2-300ezer forint is bõven elég különbség, arról nem beszélve, hogy azért az 1g-fe vagy a 2zz-ge 10 alatt nem nagyon fogyaszt. Ettõl függetlenül én is inkább választanám ezeket a sima ZZ helyett, de sok függ attól is, hogy mennyiért tudnám eladni a Corollát. (700 ezer.)
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Futómûve milyen? Nyílt napra jó lehetne?Bohi írta:Tényleg akkor nagyon jól eszik!horvatht írta:ZZT230 Celica elsõsorban, de még nem néztem igazán alaposan körül.
Ha T23 akkor én csak is TS-t vennék, a sima zz nagyon gyengusz szerintem...
Egyik haveromnak van, többször vezettem és nekem amúgy tetszik.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- horvatht
- Aktív fóruméletet élõ

Ha nem budapesti lennék, akkor nem nézném még ennyire se a fogyasztást.montoya írta:Azert a 10 az varosban ertendo ezekre is, palyan/orszaguton elmennek kevesebbol. Az 1ZZ Celica nagyon kellemes utazoauto autopalyara, 2600 korul forog a motor 100-nal, emiatt nem is eszik olyan sokat.horvatht írta:Celica 1,2-1,3ért kapható türelemmel. Lexus 1,5-1,6. Celica Ts 1,7-1,9. Már 2-300ezer forint is bõven elég különbség, arról nem beszélve, hogy azért az 1g-fe vagy a 2zz-ge 10 alatt nem nagyon fogyaszt. Ettõl függetlenül én is inkább választanám ezeket a sima ZZ helyett, de sok függ attól is, hogy mennyiért tudnám eladni a Corollát. (700 ezer.)
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Szerintem nincs olyan gyári futómû, ami pályázni jó!bubidisc írta:Futómûve milyen? Nyílt napra jó lehetne?Bohi írta:Tényleg akkor nagyon jól eszik!horvatht írta:ZZT230 Celica elsõsorban, de még nem néztem igazán alaposan körül.
Ha T23 akkor én csak is TS-t vennék, a sima zz nagyon gyengusz szerintem...
Egyik haveromnak van, többször vezettem és nekem amúgy tetszik.
Amúgy semmire nem jó csak kocsikázni. Krúzolni a sportkocsival, ami csak kinézetre sportkocsi, de a lányoknak tetszik!
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Nezegettem most en is a varosi fogyasztast, epp 9.0-t mutat a computer, mikor Attila visszahozta az autot, akkor mutatott 9.4-et. Ebbol arra kovetkeztetek, hogy viszonylag finoman kozlekedve 8.5 korul, vagy akar egy picit kevesebbol elmegy Budapesten. De nyar van, es nem jartam vele nagyobb dugoban, tehat a 7l meg egy 1.3-as motorhoz nezve is keves, maximum akkor realis, ha a Budapesti kozlekedes alatt a Szigetszentmiklos-Csepel utvonal ertendo. 
IS200 '01
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Mazda 323 BF turbo 4wd
- horvatht
- Aktív fóruméletet élõ

9 litert a Zafiránk fogyasztott, pedig azért az egy nagyobb és nehezebb autó. Nem hiszem el, hogy szerinted egy 9,4es fogyi normálisnak tûnik. Ha meg szerinted 8,5 körül vagy az alatt el lehet járni az 1.6al, akkor egy 1.3nál az egy literrel kisebb fogyasztás miért olyan irreális?
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
- montoya
- Fanatikus fórumozó

horvatht írta:9 litert a Zafiránk fogyasztott, pedig azért az egy nagyobb és nehezebb autó. Nem hiszem el, hogy szerinted egy 9,4es fogyi normálisnak tûnik. Ha meg szerinted 8,5 körül vagy az alatt el lehet járni az 1.6al, akkor egy 1.3nál az egy literrel kisebb fogyasztás miért olyan irreális?
8.5 körül, nyáron, klíma nélkül nem dugóban. Tehát legoptimálisabb körülmények között kijöhet 7l körül városban, de tartósan ennél azért több lesz. Vagy ha nem, akkor az nem Budapest, hanem külváros, 60-nal gurulva, lámpák nélkül.
Bubi: a szomszéd autója mindig kevesebbet fogyaszt.
IS200 '01
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Köszi!
Mit akarsz venni?
Mit akarsz venni?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)