Köszi, közben megoldódott.bubidisc írta:Mennyire sürgõs? Ha a ringen oda tudod adni, több mint valószínû, hogy találok valami megoldást. Tiszaújig tuti el tudom juttatni.Bohi írta:Valaki Pestrõl Nyíregyháza fele mostanában???
Kisebb csomag menne pestrõl Nyírbátorba, de a környékén át tudnák venni! Köszi elõre is...
CCH TAXI és fuvarszervezés
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Vasárnap délutántól Péntek hajnalig a Cseheknél leszek:
TÉRKÉP
Ha valakinek a fenti útvonalról kell valami és esti, illetve éjszakai átvétel megoldható, szívesen elhozom neki. Nem csak rajtam áll, de ha lehet beszélni a többiekkel (fiatalok), akkor megállok. Dobozzal leszek, ami tele lesz, de azért lehet befér egy kicsit hosszabb dolog is, ami személyautóba nem ment volna el.
Akit érdekel hívjon és telón lebeszéljük (mondom az idõbeni pontos utazási rendet)
TÉRKÉP
Ha valakinek a fenti útvonalról kell valami és esti, illetve éjszakai átvétel megoldható, szívesen elhozom neki. Nem csak rajtam áll, de ha lehet beszélni a többiekkel (fiatalok), akkor megállok. Dobozzal leszek, ami tele lesz, de azért lehet befér egy kicsit hosszabb dolog is, ami személyautóba nem ment volna el.
Akit érdekel hívjon és telón lebeszéljük (mondom az idõbeni pontos utazási rendet)
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- Közlekes
- Gyakori látogató

Sziasztok! Fuvart keresek a jún legutolsó hétvégéjére.
Jún 29-én pénteken délután mennénk Pestrõl Balatonra, az északi partra (Ábrahámhegy 46.814959,17.572294), és 1-én vasárnap vissza Pestre. Ha valaki megy arra felé akkor barátnõmmel és két táskával becsatlakoznánk. Ha csak egy darabig tud valaki elvinni, az is jó, csak csatlakozást kell hozzá keresnem.
Jún 29-én pénteken délután mennénk Pestrõl Balatonra, az északi partra (Ábrahámhegy 46.814959,17.572294), és 1-én vasárnap vissza Pestre. Ha valaki megy arra felé akkor barátnõmmel és két táskával becsatlakoznánk. Ha csak egy darabig tud valaki elvinni, az is jó, csak csatlakozást kell hozzá keresnem.
BMW M1, Porsche 935 (slot car) http://carrera-servo.blog.hu/
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Járhat arra emberem. Hol, mettõl - meddig lehet felvenni? Pilisvörösvárig tudnám behozatni.Lackó írta:Szokott valaki Pest, és Debrecen között járkálni ?
Egy csomagot kellene elhozni. Kb akkora, mint egy magnódeck.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Hali Bubi Úr !bubidisc írta:Járhat arra emberem. Hol, mettõl - meddig lehet felvenni? Pilisvörösvárig tudnám behozatni.Lackó írta:Szokott valaki Pest, és Debrecen között járkálni ?
Igazából Bocskaikert a helyszín, amely Debrecen tõszomszédságában van. Az ember ezen a héten 18 órától van otthon. Látsz rá esélyt ?
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Nem érkezett kontak és szám.Lackó írta:Hali Bubi Úr !bubidisc írta:Járhat arra emberem. Hol, mettõl - meddig lehet felvenni? Pilisvörösvárig tudnám behozatni.Lackó írta:Szokott valaki Pest, és Debrecen között járkálni ?
Igazából Bocskaikert a helyszín, amely Debrecen tõszomszédságában van. Az ember ezen a héten 18 órától van otthon. Látsz rá esélyt ?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Semmi baj, Én voltam lassú. Az eladó türelmetlen, úgyhogy megoldom másképp.bubidisc írta:Nem érkezett kontak és szám.Lackó írta:Hali Bubi Úr !bubidisc írta: Járhat arra emberem. Hol, mettõl - meddig lehet felvenni? Pilisvörösvárig tudnám behozatni.
Igazából Bocskaikert a helyszín, amely Debrecen tõszomszédságában van. Az ember ezen a héten 18 órától van otthon. Látsz rá esélyt ?Ma jönnek hozzám abból a régióból autók. Ezen a héten már nem valószínû, hogy tudok segíteni, sajnálom.
Köszi a felajánlást !