engem érdekel a dolog!Sancy írta:Van 4 eladó gummám.
195/50 R15 Pirelli p5000, ebbõl kettõ kb 3mm, a másik kettõ kb 5mm profilmélységgel rendelkezik. 5 éves gumik.
Ha nem boyracerkedni kell, bõven elmegy 1 szezont.
10.000 Ft/4db.
ment pü

EcoControlom van. Igaz, nem kifejezetten állóvizes úton, de esõ után jöttem tegnap haza a 6-oson és az M6 alatti naaagy körforgót 60-nal bevette zokszó nélkül.ksz315 írta:Anno még a Kunho Solus KH17-el illetve a Fulda Ecocontrollal szemeztem, de azok tesztek alapján vizes úton elég gyengék voltak. Többirõl nem tudok nyilatkozni, és hogy teljes legyen a dolog, természetesen, mint minden átlag autósnak nekem is csak erõsen korlátozott tapasztalataim vannak a különbözõ gumikat illetõen.

Simán. Ez olyan, mint a télen fürdõruha, nyáron télikabát.Jorn írta:Lehet, hogy már volt róla szó, de elég nehéz rákeresni, szóval inkább megkérdezem:
Van abban ráció, hogy nyáron vegyem meg a téligumit ? (olcsóbb lehet stb.)
Tudom, a szezonban vannak igazán akciók, de elõfordulhat ilyen 'készletkisöprés' jelleggel, hogy kedvezõbben kapok télit mondjuk augusztusban, mint novemberben ? (persze tudom, a 'kisöpört' csak minimum 1 évvel idõsebb gumi lehet csak

Nekem is. Jól tapad, vizes úton nem nagyon teszteltem, de volt már sokkal halkabb gumim mint ezek...kleingy írta:EcoControlom van. Igaz, nem kifejezetten állóvizes úton, de esõ után jöttem tegnap haza a 6-oson és az M6 alatti naaagy körforgót 60-nal bevette zokszó nélkül.![]()
(Éjjel egykor, forgalomban nem jaszkarizom.)