Kedden megyek érte! Köszönöm!Pacsker írta:http://racing-bazar.hu/alkatresz/hajtas ... lica_valto
4AGE váltó!
Diffibúgósoknak ajánlom! Biztos lehet alkudni még ebbõl is! Ne menjen már méhtelepre
Remélem tényleg jó!

Kedden megyek érte! Köszönöm!Pacsker írta:http://racing-bazar.hu/alkatresz/hajtas ... lica_valto
4AGE váltó!
Diffibúgósoknak ajánlom! Biztos lehet alkudni még ebbõl is! Ne menjen már méhtelepre

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Javítok. Nem a spirált keresem, hanem annak a meghajtóját, ami a váltótestbe, a harangba van beépítve. Légyszi, segítsen valaki s.o.s., jó lenne tudni, mennyivel megyek.bagoly írta:Viszont! Keresek 4AFE váltóhoz sebességmérõ jeladó spirált, vagy mi a rákot. A Carina váltóban a jeladó már elektromos, az enyém még ez a spirálos izé és nem tudtuk kioperálni a régi váltóból, mert full bele volt rohadva. Elõre is köszi.

Igen nekem is ez volt a bajom és én rátekertem egy ugyan olyan menetû nagy csavart és így már ki tudtam ütni alulról felfelé.......bagoly írta:Javítok. Nem a spirált keresem, hanem annak a meghajtóját, ami a váltótestbe, a harangba van beépítve. Légyszi, segítsen valaki s.o.s., jó lenne tudni, mennyivel megyek.bagoly írta:Viszont! Keresek 4AFE váltóhoz sebességmérõ jeladó spirált, vagy mi a rákot. A Carina váltóban a jeladó már elektromos, az enyém még ez a spirálos izé és nem tudtuk kioperálni a régi váltóból, mert full bele volt rohadva. Elõre is köszi.

Úgy tudom az Auto Piece Kft forgalmaz.Slampixxx írta:Srácok, itthon lehet kapni karburátor felújító szettet? Ha igen, hol, mennyi?

Nos változott a terv:baleee89 írta:Eladó:
(ae86 gt változatból vannak a cuccok a blokk értelem szerûen nem!)
-mapos szívósor 15000ft
-mapos full kábel köteg 25000ft
-SR blokk 15000ft
-hajtókarok 15000ft
-fõtengely 30000ft
Baleee89@gmail.com vagy 20-542-41-46

Változott a dolog!!Sancy írta:Van egy eladó 4A-FE moci, 6os váltóval. A motorhoz jár ecu, kábelköteg, összes sallang! +féltengelyek.
Elsõ tulaj, garantált 100e km van benne. 160ért adja.
Érdekel valakit?