Minitalik
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

Ezt mondtam már neki is...viszont március óta rengeteget javult, de pár kanyarba még rossz íven megy bele...bubidisc írta:Vigyázz! Tõled még ez is dícséret![Walaki]D`Lair írta:Ó dehogynem, még mindig szar íveken autózik egy csomó helyen![]()
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///

Ezt mondtam már neki is...viszont március óta rengeteget javult, de pár kanyarba még rossz íven megy bele...[/quote]
Figyelj, Te pöcs!
Azért mert Te olyan öhhöm okos és ügyes vagy, nem kell mást fikázni. Azért mert neked olyan ízlésed van amilyen és olyan stílusod, arról csak Te tehetsz és az otthoniak. Hogy köszönni nem tudsz az megint otthonról hozott dolog. Mindenki tudja hogy van valaki, aki mindenkinél okosabb, szebb, ügyesebb és persze mindenkinél jobban és gyorsabban vezet. Igaz hogy a kis szarommal ami itt az ellentétes híresztelések ellenére (valamint a Hungaroringes nyílt napos "ott a kompresszor nézzedmá") is mindössze 115 (fõtengelyen mért) lóerõs megkerültelek egy versenypályán, ahol a regisztrációnál a már a kategóriákat sem tudod elolvasni (1-es kategória: 150 LE alatt, tudod, oda kellene nevezned) rendesen. Te magyarázol slick gumiról megy veszélyességrõl, mikor úgy mész a csodaverzsenyótóddal, hogy folyik belõle a benzin, és minderrõl tudomásod is van?! Ki a f@szom vagy Te? Tényleg márciusban is mondtad...... mikor felgmán odaszóltál, hogy viccelsz, egy yarissal menjek? Aztán megkerültelek. Tudom tudom, fos gumid volt, meg a benzin is erõsen folyt, meg a szél is fújt, csak a hó nem esett éppen. Tényleg rengeteget fejlõdtem március óta és az ívek is jobban mennek, ez az idõeredményeimen is tisztán látszik. Márciusi nyílt napon, tudod, mikor elmentem melletted és még volt 1 gyors köröm, ahol nem tartottál fel a verzsenyautóddal akkor mentem: 2.22.557. Most vasárnap pedig 2:22.461. Csak azért sikerülhetett, mert biztos megfogadtam azt a tanácsot, amit mondtál nekem, miközben behúztad füled farkad, miután lejöttünk a pályáról. Királyrétre elhívott Pacsker a fórumon keresztül, ezúton is köszönöm, és a kaja is finom volt, de amit a beszéd elején is lemûveltél, na az nem volt semmi... Azt hittem hirtelen, hogy a hárshegyrõl odatévedt valaki. Mindenkitõl elnézést kérek, akit sértettem eme írásommal. Egy lendülettel lehet is törölni, felhasználóstul, fos nõi bevásárlóautóstul. De fogjál vissza az arcodból, mert egyszer még valaki beveri. Érik nagyon és hidd el, nem én pályázok rá... Ha végigolvastad és egy picit elgondolkodtál magadon, már megérte írni ezt a pár sort...
Ja és kérlek ne vegyél többet a szádra. Köszönöm!
Üdv: Lizard, tudod, aki vezetni nem tud, fosul vált, ronda az autója.... De megkerülte a szarodat
Figyelj, Te pöcs!
Azért mert Te olyan öhhöm okos és ügyes vagy, nem kell mást fikázni. Azért mert neked olyan ízlésed van amilyen és olyan stílusod, arról csak Te tehetsz és az otthoniak. Hogy köszönni nem tudsz az megint otthonról hozott dolog. Mindenki tudja hogy van valaki, aki mindenkinél okosabb, szebb, ügyesebb és persze mindenkinél jobban és gyorsabban vezet. Igaz hogy a kis szarommal ami itt az ellentétes híresztelések ellenére (valamint a Hungaroringes nyílt napos "ott a kompresszor nézzedmá") is mindössze 115 (fõtengelyen mért) lóerõs megkerültelek egy versenypályán, ahol a regisztrációnál a már a kategóriákat sem tudod elolvasni (1-es kategória: 150 LE alatt, tudod, oda kellene nevezned) rendesen. Te magyarázol slick gumiról megy veszélyességrõl, mikor úgy mész a csodaverzsenyótóddal, hogy folyik belõle a benzin, és minderrõl tudomásod is van?! Ki a f@szom vagy Te? Tényleg márciusban is mondtad...... mikor felgmán odaszóltál, hogy viccelsz, egy yarissal menjek? Aztán megkerültelek. Tudom tudom, fos gumid volt, meg a benzin is erõsen folyt, meg a szél is fújt, csak a hó nem esett éppen. Tényleg rengeteget fejlõdtem március óta és az ívek is jobban mennek, ez az idõeredményeimen is tisztán látszik. Márciusi nyílt napon, tudod, mikor elmentem melletted és még volt 1 gyors köröm, ahol nem tartottál fel a verzsenyautóddal akkor mentem: 2.22.557. Most vasárnap pedig 2:22.461. Csak azért sikerülhetett, mert biztos megfogadtam azt a tanácsot, amit mondtál nekem, miközben behúztad füled farkad, miután lejöttünk a pályáról. Királyrétre elhívott Pacsker a fórumon keresztül, ezúton is köszönöm, és a kaja is finom volt, de amit a beszéd elején is lemûveltél, na az nem volt semmi... Azt hittem hirtelen, hogy a hárshegyrõl odatévedt valaki. Mindenkitõl elnézést kérek, akit sértettem eme írásommal. Egy lendülettel lehet is törölni, felhasználóstul, fos nõi bevásárlóautóstul. De fogjál vissza az arcodból, mert egyszer még valaki beveri. Érik nagyon és hidd el, nem én pályázok rá... Ha végigolvastad és egy picit elgondolkodtál magadon, már megérte írni ezt a pár sort...
Ja és kérlek ne vegyél többet a szádra. Köszönöm!
Üdv: Lizard, tudod, aki vezetni nem tud, fosul vált, ronda az autója.... De megkerülte a szarodat
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

Tisztázzunk pár dolgot, barátom...Figyelj, Te pöcs!Lizard írta:Ezt mondtam már neki is...viszont március óta rengeteget javult, de pár kanyarba még rossz íven megy bele...
Márciusban nem azt mondtam, hogy nem akarok egy Yarissal menni, hanem amikor kérdezted tõlem a legelsõ menet elõtt, hogy nem akarunk-e együtt menni, erre mondtam élbõl, hogy NEM. Ívesen szarok bele milyen autód van, egyáltalán nem nézem le a Yarist, mokány kis kocsi, nem amiatt mondtam amit mondtam, hanem mert fingom sem volt arról, hogy fog viselkedni az autóm a ringen, mivel amióta elkészült az volt az elsõ pályanapom vele. Nem akartam se magamat se téged összetörni. Persze kifejthettem volna ezt így bõvebben is neked, ahelyett, hogy beültem a kocsiba és felmentem a pályára...ez természetesen az én hibám, de valóban én már csak ilyen surmó vagyok...
Teljesen jól éreztem magam akkor amikor jöttél utánam, próbáltalak tartani ameddig tudtam, aztán egy kicsit elmértem a féktávot és inkább nem akartam bevágni eléd ezért maradtam kívül. Nem azt mondom, hogy "elengedtelek", de ha nagyon púposkodni akartam volna, akkor nem mész el mellettem...Annak ellenére, hogy a pálya hátsó részén tökéletesen esélytelen voltam a slick gumis Yarisod ellen, felfoghatatlanul lassan tudtam magam ott átvergõdni. Azt a meglátásodat, miszerint fülem-farkam behúztam mikor lejöttem nem egészen értem, elsõ dolgom volt odamenni gratulálni a jól sikerült kis kergetõzéshez, valamint szóltam, hogy a testi épséged érdekében remélem felvetted videóra...
Nem tudom honnan fakad ez a mérhetetlen kisebbségi komplexusod, miszerint téged mindenki lenéz az idézem "fos nõi bevásárlóautóddal". Leginkább arra gondoltam mialatt néztem a videót, hogy elismerésem azért, hogy ennyire beáldoztad a kocsid a köridõ érdekében, tökjó.
A benzinfolyás miatti lebaszás az jogos, valóban elég felelõtlen dolog volt...de mivel nem tudtam megszüntetni a helyszínen ezért mentem tovább, ott hátul gondot nem tud okozni, max a pénztárcámnak
Tehát összegezvén a mondandómat nem tudom mi bánt téged, egyáltalán nem tartom jogosnak sem a stílust sem a "hangnemet" amit a hozzászólásodban megütöttél...annyit jeleztem, hogy pár kanyart szar íven vettél, amit ha javítasz még gyorsabban fogsz körbeérni, viszont március óta határozott fejlõdés látszik a videóidon. Ez bánt téged? Gondolkozz egy kicsit...
Baráti öleléssel:
Józsi

Nem vagyok a barátod, de ha így folytatod nem is leszek. Nekem szoktak köszönni a barátaim! Ha rövid lenne a memóriád az elsõ hozzámszólásod az volt, hogy miért nem tépem le a fóliát az autómról, mert hogy néz ki... Persze a köszönés ott is elmaradt. Az elõzõ hozzászólásom nem rólam, hanem rólad szól! Csak segítek, hogy picit észhez térj, és legalább a pajtásaiddal jobban tudj kommunikálni.
Kicsit sok volt, hogy mindenhol fikázol és mindent megmagyarázol.
Viszont örülök, hogy olyan visszajelzés jött már most, hogy magadhoz képest ûber emberi hangon válaszoltál.
Örülök, ha segíthettem.
Üdv: Lizard
Kérdések, ha szeretnél kommunikálni:
1.) Miért 1-es kategóriában indulsz Hringen nyílt napon?
2.) Ha folyik a benzin azaz folyadék kerül a pályára, az valóban csak a pénztárcádat veszélyezteti?
3.) Hány lóerõs az autód?
4.) Hány másodpercet jelent 1 körön a a Hungaroringen a slick gumi?
Kicsit sok volt, hogy mindenhol fikázol és mindent megmagyarázol.
Viszont örülök, hogy olyan visszajelzés jött már most, hogy magadhoz képest ûber emberi hangon válaszoltál.
Örülök, ha segíthettem.
Üdv: Lizard
Kérdések, ha szeretnél kommunikálni:
1.) Miért 1-es kategóriában indulsz Hringen nyílt napon?
2.) Ha folyik a benzin azaz folyadék kerül a pályára, az valóban csak a pénztárcádat veszélyezteti?
3.) Hány lóerõs az autód?
4.) Hány másodpercet jelent 1 körön a a Hungaroringen a slick gumi?
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

Mivel a 2. kategóriában szinte mindenki slickel megy semmi értelmét nem láttam ott menni...
a meleg/forró aszfaltról körülbelül 3 másodperc alatt elpárolog a benzin...
Valahol 150-155 ló között szoktak lenni a Blacktop motorok...
Alsó hangon 5-8 másodpercet minimum jelent, de ezt nem tudom mivel még sosem mentem slick gumikon...Doman 2:35-rõl javított asszem 2:28 vagy 2:29-re fossá kopott, 1000 éves slickel márciusban...
BTW Hol nem köszöntem neked, ami így szíven ütött?

a meleg/forró aszfaltról körülbelül 3 másodperc alatt elpárolog a benzin...
Valahol 150-155 ló között szoktak lenni a Blacktop motorok...
Alsó hangon 5-8 másodpercet minimum jelent, de ezt nem tudom mivel még sosem mentem slick gumikon...Doman 2:35-rõl javított asszem 2:28 vagy 2:29-re fossá kopott, 1000 éves slickel márciusban...
BTW Hol nem köszöntem neked, ami így szíven ütött?

- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

Ne haragudj, arcról ha megfeszítenek sem tudom megmondani, hogy ki vagy...úgy megyek el melletted, hogy még csak fel sem tûnik, hogy ismerõs lennél...Lizard írta:BTW Hol nem köszöntem neked, ami így szíven ütött?![]()
Kerepesi út-Keresztúri út Meki, Hungaroring 1-2-9 alkalom, Fóti Cora parkoló-Királyrét.
Azt hiszem többször nem is találkoztunk.
Még szerencse, hogy nem 3 másodpercen belül autóztam mögötted...

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Örülök, hogy sikerült valamelyest tisztázni a nézeteltéréseket.
Walaki tényleg p@raszt néha, de hidd el a stílusához képest valóban elismerõen nyilatkozott a pályázásodról, mint mindenki.
Lizard neked meg azért furán vette ki magát, hogy elsõ hozzászólásként ilyen hangvételût írtál
Nem fogom törölni, csak máskor tényleg picit jobban "modeárljuk magunkat" még ha Józsi néha ezt el is felejti.
A lényeg, hogy ha apró különbségekkel is, de Toyota fanatikusok vagytok, imádtok idõre pályázni és ez jó. Józsinak tényleg kéne vennie valami jó kis gumit és akkor akár beszélhetne az idõ helyettetek
Az én szememben mindketten példa szinten vezettek a Ringen, még ha Walaki autója mostanában riszálós is. Komoly gyakorlás, szimulátorozás van mögöttetek, aminek én még a közelében sem vagyok. ÉS IGEN! Szívesen beülnék mellétek egy igazán gyors körre. Most hétfõ délelõtt?
Lizard, ha gondolod írj pár szót az új tagokhoz, netán projekt...
Walaki tényleg p@raszt néha, de hidd el a stílusához képest valóban elismerõen nyilatkozott a pályázásodról, mint mindenki.
Lizard neked meg azért furán vette ki magát, hogy elsõ hozzászólásként ilyen hangvételût írtál
A lényeg, hogy ha apró különbségekkel is, de Toyota fanatikusok vagytok, imádtok idõre pályázni és ez jó. Józsinak tényleg kéne vennie valami jó kis gumit és akkor akár beszélhetne az idõ helyettetek
Az én szememben mindketten példa szinten vezettek a Ringen, még ha Walaki autója mostanában riszálós is. Komoly gyakorlás, szimulátorozás van mögöttetek, aminek én még a közelében sem vagyok. ÉS IGEN! Szívesen beülnék mellétek egy igazán gyors körre. Most hétfõ délelõtt?
Lizard, ha gondolod írj pár szót az új tagokhoz, netán projekt...
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

Jahogy az te vagy?Lizard írta:Pofakönyv--->ismerõsök: Véninger Tamás
Na akkor van még 1 lövésed, ha legközelebb köszönsz, jó vagy nálam egy bambira!
További szép estét!
Többiektõl elnézést az offolásért, sziasztok.

- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

Sõt, mondok jobbat, pár hete töröltelek, pont azért mert azt hittem valamelyik idióta lfs drifter hülyegyerek vagy, sorry[Walaki]D`Lair írta:Jahogy az te vagy?Lizard írta:Pofakönyv--->ismerõsök: Véninger Tamás
Na akkor van még 1 lövésed, ha legközelebb köszönsz, jó vagy nálam egy bambira!
További szép estét!
Többiektõl elnézést az offolásért, sziasztok.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pont valamelyik nap néztem, hogy "ezt" meg honnan ismerem?
![]()
![]()
![]()
![]()

- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó