Miért? Neked hány darab kell?Yautja írta:Nézegettem, német és osztrák oldalakat is...kevés van belõle, sajnos...montoya írta:Kulfold? 200 alatt van a regado, megfontolando lehet.Yautja írta:Sziasztok!
Ha tud valaki eladó egy E12-est, 1.8-as TS-t, de öt ajtóst, ami nem lelakott, érdekelne
Leakarom cserélni az 1.4-esem...ha találok egy szépet, lesz egy eladó, kitûnõ mûszaki állapotban levõ E12-es 5 ajtós corollám
Vásárolnék / Keresek
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Nem, nekem nem kell tanulnom. Én már túlléptem a troll korszakomon (neked is túl kéne lassan).montoya írta:Tanulod a trollkodast?bubidisc írta:
Miért? Neked hány darab kell?
Arra akartam utalni, hogy nem szabad megijedni ha egy ritka szériából kevés van eladó. Nagyobb az esélye, hogy a kettõbõl a jót választod mint, hogy a 100-ból!
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Azert ha egesz eletedben ket novel talalkoztal volna, most nem vigyorognal!bubidisc írta:Nem, nekem nem kell tanulnom. Én már túlléptem a troll korszakomon (neked is túl kéne lassan).montoya írta:Tanulod a trollkodast?bubidisc írta:
Miért? Neked hány darab kell?
Arra akartam utalni, hogy nem szabad megijedni ha egy ritka szériából kevés van eladó. Nagyobb az esélye, hogy a kettõbõl a jót választod mint, hogy a 100-ból!
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Yautja
- Gyakori látogató

Na menj a...Pacsker írta:Inkább fordulj Gecsa-hoz. Õ megmondja neked miért jobb egy 156-os Alfa![]()
Utálom az alfákat...
Fõleg szerelni...
bubidisc:
egy kellene, de jó állapotú 5 ajtós...és ránc felvarrott tetszik
Nagykátán volt valami, de oda nem tudtam lemenni és elvitték. A Weltautónál egy szakadék van.
Tegnap megnéztem egy 3 ajtós, az már tetszett (elsõ átnézésre, alaposan nem néztem még bele, de a belsõ, mint az új).
Baj. hogy baba projekt van nálunk, azért lenne jó az 5 ajtós...de lehet veszek mellé valamit. 2-3 százért amit nem sajnálok és az asszony is megtanul vezetni, mert kb 10 éve nem ült volán mögött...mondjuk ez jó is nekem
Csak tudjam emberi áron eladni az enyémet, nagyon sok eladó E12-es van most...
E12 '05 2ZZ-GE 1,8 TS facelift (5 ajtós) 192 Lóerõ 
Autóvillamosság - autó javítás - Toyota szervizelés - gumiszerelés - autóhifi stb.
Autóvillamosság - autó javítás - Toyota szervizelés - gumiszerelés - autóhifi stb.
- Yautja
- Gyakori látogató

8-9 literes vegyessel nem vagyok megelégedve...no meg sokat elõzökbubidisc írta:Mi a baj az 1,4-el? Kevés? Mert ha csak ennyi a baj vele akkor borzasztó nagy luxusnak áldozol az oltárán egy rakás pénzt - a jövõben egyre gyakrabban érkezõ sárga csekkekkel nem is számolva.
Meg egy TS érzés se rossz, mikor eléred 6000 feletti fordulatot...más motor leszabályoz, az 1,8-as meg itt kezd el húzni
E12 '05 2ZZ-GE 1,8 TS facelift (5 ajtós) 192 Lóerõ 
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Pedig én arról álmodoztam, hogy egyszer lesz egy 1,4-es E12-m. Ha ilyen rossz a fogyasztása inkább másról álmodozom. Mondjuk egy TS-rõl!Yautja írta:8-9 literes vegyessel nem vagyok megelégedve...no meg sokat elõzökbubidisc írta:Mi a baj az 1,4-el? Kevés? Mert ha csak ennyi a baj vele akkor borzasztó nagy luxusnak áldozol az oltárán egy rakás pénzt - a jövõben egyre gyakrabban érkezõ sárga csekkekkel nem is számolva.
Meg egy TS érzés se rossz, mikor eléred 6000 feletti fordulatot...más motor leszabályoz, az 1,8-as meg itt kezd el húzni
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Ugy hallottam, hogy 1.8-asitáshoz nem kell sok változtatás és elég sokan megcsinálták már... Nem is kerülne sokba azt hiszem...Yautja írta:8-9 literes vegyessel nem vagyok megelégedve...no meg sokat elõzökbubidisc írta:Mi a baj az 1,4-el? Kevés? Mert ha csak ennyi a baj vele akkor borzasztó nagy luxusnak áldozol az oltárán egy rakás pénzt - a jövõben egyre gyakrabban érkezõ sárga csekkekkel nem is számolva.
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Akkor megpróbálom összeírni, mert sajnos de:Bohi írta:Ugy hallottam, hogy 1.8-asitáshoz nem kell sok változtatás és elég sokan megcsinálták már... Nem is kerülne sokba azt hiszem...Yautja írta:8-9 literes vegyessel nem vagyok megelégedve...no meg sokat elõzökbubidisc írta:Mi a baj az 1,4-el? Kevés? Mert ha csak ennyi a baj vele akkor borzasztó nagy luxusnak áldozol az oltárán egy rakás pénzt - a jövõben egyre gyakrabban érkezõ sárga csekkekkel nem is számolva.
-az 1.4 Bosch ECU-s, az 1.6-1.8 Denso.
-az ECU-k tûréshatára 20% körül van, fölötte idõvel check engine lesz.
-az 1.8-hoz kevés az 1.4 szívósora, injektorjai, pillangója, ezeket cserélni kell.
-ezen felül kell fõtengely (csapágyakkal), hajtókar(csapágyakkal), dugók és normális gyûrûk.
Ez azért sok. 1.6-ról, hogy nem kell ECU-t cserélni/módosítani a jeleit, ki lehet hozni mondjuk 250-bõl, szerencsével. 1.4-rõl nagyobb a cumi, többe is kerül, Tutinet próbálkozott vele a másik fórumon, nem sok értelmes eredménnyel.
Hát ennyi. És a probléma ott van, hogy a végeredmény "csak" 130le és 170nm körül lesz (Celica hengerfejjel még kb. 10 lovat lehet nyerni), ami nem olyan eszementül sok azért, bár egy 4age 16v megszorongatására azért elég.
MoZsot érdemes a dologról megkérdezni, de én csak 1.6-os alappal vágnék bele.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Mindenkinek más a sok, én is ezekre gondoltam és sztem annyira nem vészes...
Azt nem tudtam, hogy 1.4 vagy 1.6 az alap. Az eredményeket nem tudom, de én elgondolkoznék lehet ezen a párszázezres átalakításon.
Amugy a 4agehez kevés az is. Még a 144lovas celica sem megy el, sõt! Fõleg ugye a súly miatt, nem csak a lóerõ számít!
A haveromat legalábbis mindig megettem... 
Azt nem tudtam, hogy 1.4 vagy 1.6 az alap. Az eredményeket nem tudom, de én elgondolkoznék lehet ezen a párszázezres átalakításon.
Amugy a 4agehez kevés az is. Még a 144lovas celica sem megy el, sõt! Fõleg ugye a súly miatt, nem csak a lóerõ számít!
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Egy E11 ott kezdõdik, hogy 1170kg szóval ingen, a súly. Másik meg az, hogy a kevesebb lóerõ és nyomaték egy 7-8 között forgó motornál hogy épül fel. Lehet, hogy a monty féle konfiguráció nyomatékosabb lesz de soha nem fog olyan élénken forogni mint egy G-s motor. Nem lesz olyan könnyû fordulaton tartani sem. De ez addig amíg nem jön az elsõ kanyar akár papíron is eldönthetõ, nem kell rá benzint pocsékolni. 
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó