Ok, köszi. A ködlámpa relé ugye nincs benne a kocsiban gyárilag? Azt is be kell szerezni?MDaemon írta:Több is szokott lenni a srácnak, uh jó eséllyel fog még hirdetni. Már vettem tõle két szettet is, plusz külön a mellé való mûanyag takarót is.
Egyik szettre sem volt panasz, a berakása meg tiszta plug&play
Lámpa, izzó
- csazso
- Visszajáró

- Autód gyártási éve: 2001
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Harmony
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
- MDaemon
- Gyakori látogató

Az enyémben nem volt benne, de ha nincs elektromos ablakod, akkor annak a reléjét át tudod tenni.csazso írta:Ok, köszi. A ködlámpa relé ugye nincs benne a kocsiban gyárilag? Azt is be kell szerezni?

Nem kell lebontani hozzá semmit, elég benyúlni a mûszerfal alá. A bal oldali az el.ablaké, a jobb pedig a ködlámpáé.
2001 Toyota Corolla Sedan, 1,4 VVT-i Harmony 
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Nem egyezik meg.
Európai E11-ben gyári és dealer option ködlámpából volt minimum 4 féle.
Ha a meghúzott macskaszemekre gondolsz, akkor a béka ködlámpája inkább az ST18-as Celica ködlámpájával egyezhet. Sokkal gömböjúbbek a sarkai, mint a Faceliftnek.
Szerintem.
Európai E11-ben gyári és dealer option ködlámpából volt minimum 4 féle.
Ha a meghúzott macskaszemekre gondolsz, akkor a béka ködlámpája inkább az ST18-as Celica ködlámpájával egyezhet. Sokkal gömböjúbbek a sarkai, mint a Faceliftnek.
Szerintem.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- csazso
- Visszajáró

http://www.motorr.hu/index.php?&tpl=product&prID=22438
Mindenhol ahol eddig rákerestem , csak e11 lámpákat dobott ki a keresõ, e 120-ra / az enyém / semmit . Ezért gondoltam , hátha megegyezik a békalámpásé, a ránc felvarrottéval.
Mindenhol ahol eddig rákerestem , csak e11 lámpákat dobott ki a keresõ, e 120-ra / az enyém / semmit . Ezért gondoltam , hátha megegyezik a békalámpásé, a ránc felvarrottéval.
Olyan nincs, hogy egy Corolla nem indul !!!
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Amit linkeltél, meg ez a béka:

Ez pedig a ráncfelvarrott:

Ez pedig a ráncfelvarrott:

Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

- csazso
- Visszajáró

Te milyen típusba valót tudtál szerezni? Békalámpásba valót, vagy kifejezetten a miénkbe valót?MDaemon írta:Több is szokott lenni a srácnak, uh jó eséllyel fog még hirdetni. Már vettem tõle két szettet is, plusz külön a mellé való mûanyag takarót is.
Egyik szettre sem volt panasz, a berakása meg tiszta plug&play
- MDaemon
- Gyakori látogató

Ez pont a faceliftes E11be, azaz a minekbe való. Olyan, mint amilyet Pacsker rakott ide másodikként.csazso írta:Te milyen típusba valót tudtál szerezni? Békalámpásba valót, vagy kifejezetten a miénkbe valót?
Az E12 (E120) már az újabb generáció, azt ne is keresd.
2001 Toyota Corolla Sedan, 1,4 VVT-i Harmony 
- csazso
- Visszajáró

OK,köszi.MDaemon írta:Ez pont a faceliftes E11be, azaz a minekbe való. Olyan, mint amilyet Pacsker rakott ide másodikként.csazso írta:Te milyen típusba valót tudtál szerezni? Békalámpásba valót, vagy kifejezetten a miénkbe valót?
Az E12 (E120) már az újabb generáció, azt ne is keresd.
- csazso
- Visszajáró

Kérdésem volna: az irányjelzõ kapcsoló cseréhez ,elég ha simán leveszem az alsó kormányborítást / ha jól láttam csak 1 csavar fogja / , vagy jobban szét kell bontani a dolgokat? Sikerült leütnöm egy ködlámpás irányjelzõ kapcsolót.
Idõközben megnéztem a dolgokat a kocsimban. Tehát , alsó kormányborítást 3 csavar fogja, 1 alul, kettõ a kormány mögött / a kormány jobbra-balra forgatásával külön-külön láthatóak lesznek / . A felsõ kormányborítást 1 csavar fogja, a gyújtáskapcsoló mellett, alulról férhetõ hozzá, miután már leszedted az alsót. Az index-lámpa kapcsolót oldalról tartja 2 csavar, kiszedése után balra kihúzható a kapcsoló.
Megérkezett a vaterán leütött gyári ködlámpaszett, takaró lapokkal, és az index kapcsoló. Minden elõ van készítve, a használaton kívüli ablakemelõ relét arrébb raktam egyel, a ködlámpa relé helyére, a ködlámpa biztosíték gyárilag benne volt / 28-as biztosíték hely, 15 A / . Mûködik a rendszer ! Kapcsoló 7000ft, lámpaszett 15000 ft volt / + postaköltségek /.
Tõle vettem, tényleg korrekt partner !
http://auto-motor.teszvesz.hu/alkatresz ... 17115.html
Köszönöm a tanácsokat, és a segítõkészséget, neked Matyi, és MDaemon márka-fórumtársnak !
És elnézést kérek ,a korábbi hozzászólásaimnál tapasztalt szakmai hozzá-nemértésemért , és a hülye kérdésekért!
Idõközben megnéztem a dolgokat a kocsimban. Tehát , alsó kormányborítást 3 csavar fogja, 1 alul, kettõ a kormány mögött / a kormány jobbra-balra forgatásával külön-külön láthatóak lesznek / . A felsõ kormányborítást 1 csavar fogja, a gyújtáskapcsoló mellett, alulról férhetõ hozzá, miután már leszedted az alsót. Az index-lámpa kapcsolót oldalról tartja 2 csavar, kiszedése után balra kihúzható a kapcsoló.
Megérkezett a vaterán leütött gyári ködlámpaszett, takaró lapokkal, és az index kapcsoló. Minden elõ van készítve, a használaton kívüli ablakemelõ relét arrébb raktam egyel, a ködlámpa relé helyére, a ködlámpa biztosíték gyárilag benne volt / 28-as biztosíték hely, 15 A / . Mûködik a rendszer ! Kapcsoló 7000ft, lámpaszett 15000 ft volt / + postaköltségek /.
Tõle vettem, tényleg korrekt partner !
http://auto-motor.teszvesz.hu/alkatresz ... 17115.html
Köszönöm a tanácsokat, és a segítõkészséget, neked Matyi, és MDaemon márka-fórumtársnak !
És elnézést kérek ,a korábbi hozzászólásaimnál tapasztalt szakmai hozzá-nemértésemért , és a hülye kérdésekért!
- akibor000
- Újonc

Sziasztok!
Csazso kolléga felizgatott szombaton és énis akarok a kocsiba ködlámpát..igazábol már több,mint 2 éve akarok,de most szántam rá magam...
esetleg vkinek nincs itt elfekvõben 1pár ködlámpa meg a hozzá tartozó kis relé(nekem gyári elektromos ablakom van) meg a ködlámpa kapcsolos indexkar is kellene...
köszi...
Csazso kolléga felizgatott szombaton és énis akarok a kocsiba ködlámpát..igazábol már több,mint 2 éve akarok,de most szántam rá magam...
esetleg vkinek nincs itt elfekvõben 1pár ködlámpa meg a hozzá tartozó kis relé(nekem gyári elektromos ablakom van) meg a ködlámpa kapcsolos indexkar is kellene...
köszi...
2001'12. E11 facelift corolla linea terra abs 1.4vvti sedan