Mindenről, akármikor, akárkivel

Szükség esetén nyissatok bátran új témát, de csak akkor, ha máshova tényleg nem illik.
gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: gecsa »

sebészt esetleg,de azt is csak itt pécsen..
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bubi »

Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Sancy
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Sancy »

Pénteken reggel 7 kor böngésztem a h.autot....
Rábukkantam egy friss hirdetésre, Gyönyörû E9 xli, kouki. Szép fehér, mondhatjuk hogy makulátlan.
Addig nézegettem míg annyira megtetszett, hogy meg akartam venni, felhívtam, mondtam hogy kell, azonnal tudok akár érte menni, és látatlanba elhozom...
Ausztriából behozott autó, 2 tulaja volt, utóbbi egy 60 éves fószer, 15 évet garázsban állt... :shock:
Vételár 85E HUF :shock: , Mondtam hogy Kell és megyek érte azonnal.... alkudni sem fogok egy fillért sem...
Azt mondta hogy oké. így hát megvettem. -Ugye, túl szép hogy igaz legyen... :x
10 perc mulva jön az sms, hogy bocsi de jön már érte valaki, aki többet ígért érte.....
Ez érzékenyen hatott az idegrendszeremre, ez magyarország, aljas söpredék nép. :evil:
E11 G6 TTE Facelift 1.6 VVTI
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i

E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
Toytib
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Toytib »

Sancy írta:Pénteken reggel 7 kor böngésztem a h.autot....
Rábukkantam egy friss hirdetésre, Gyönyörû E9 xli, kouki. Szép fehér, mondhatjuk hogy makulátlan.
Addig nézegettem míg annyira megtetszett, hogy meg akartam venni, felhívtam, mondtam hogy kell, azonnal tudok akár érte menni, és látatlanba elhozom...
Ausztriából behozott autó, 2 tulaja volt, utóbbi egy 60 éves fószer, 15 évet garázsban állt... :shock:
Vételár 85E HUF :shock: , Mondtam hogy Kell és megyek érte azonnal.... alkudni sem fogok egy fillért sem...
Azt mondta hogy oké. így hát megvettem. -Ugye, túl szép hogy igaz legyen... :x
10 perc mulva jön az sms, hogy bocsi de jön már érte valaki, aki többet ígért érte.....
Ez érzékenyen hatott az idegrendszeremre, ez magyarország, aljas söpredék nép. :evil:
Tévedés!
Ez az élet.
Aki gyorsabb és többet ígér, azé a siker 8)
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
Sancy
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Akkor tegye fel egy licites oldalra, ne eladás után variáljon.
JAh, és még azt is monda, hogy ha nem alkudok, tuti az enyém az autó, induljak el érte....
Ha nem lenne messze, megtámogatnám jobbról-balról az embert.

Toytib
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Sancy írta:Akkor tegye fel egy licites oldalra, ne eladás után variáljon.
JAh, és még azt is monda, hogy ha nem alkudok, tuti az enyém az autó, induljak el érte....
Inkább örülj neki hogy költött egy smsre, amivel megspórolt neked egy kis utiköltséget.
Nekem volt már olyan hogy le volt beszélve és elõttem vitték el az autót, ráadásul ugyanannyiért amennyit én adtam volna érte.

Nézd a jó oldalát, nem lexarta hogy mész, hanem jelzett hogy ne menj!
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Az autót afrikaiak vitték el. Beszéltem vele én is, sõt visszahívott és beszéltünk fél órát.
Az autó egyébként rozsdamentes volt és bizony 2EE.
Épp jött egy tréleres üresen, aki alkatrészt hozott nekem Zalalövõrõl és pont be tudott volna ugrani érte, de mondta a tulaj, hogy 5 perce adták oda neki a 100 ezer forintot. Ez van.
Szerintem sem korrekt, ha valaki a kimondott szava ellenére mást tesz, ettõl függetlenül nem a legparasztabb eladó volt, akivel találkoztam. Ahogy mondtad írt neked is sms-t és azonnal le is vette a használtautóról.

Hogy Tibcsi érve is érvényesüljön, szerintem a korrekt megoldás ebben az esetben, ha felhív téged, megmondja, hogy 100 ezer Ft-ot kínáltak érte, megadod-e te is, mert te jelentkeztél elõbb? Mindegy kitõl kapja, a 100 ezer, az százezer, de félig legalább megmarad a betyárbecsület.
Sokan jártunk már úgy is, hogy titokba az eladó leszervezett a vásárlás idõpontjára egy élõ aukciót. Talán Andrew mesélte, hogy ahova ment egy hachiért, már 2 másik vevõ is ott volt és ott kellett liciteket nyomni...
Fõleg, hogy 250km távolságba volt, ez az egyik legnagyobb g@ciség. Mondjuk nem értem milyen feketeöves ninja lehetett, hogy nem félt az agyonverástõl.
Vagy emlékezz Bohi USA E8 esetére... Na az se volt gyenge. De legalább "kivertem" belõle a fájdalomdíjat... Bohi is csak pislogott, hogy még õ fizetett nekünk :D

Visszatérve a konkrét esetre, elrettentettem az afrikaiaktól, sõt a hosszas beszélgetés után abban maradtunk én leszek az elsõ, akit értesít, ha talál valami régi vagy "új" Toyotát. Nem szabad keseredni, sajnos itt tartunk, nincs már férfi adott szó... És elenyészõ százalékuk nem is rossz ember, csak a sok csalódásból, ígérgetésbõl már tanultak és csak a biztosra mennek. Attól, hogy nyugat, vidéken tényleg rohadt szar az élet és elcsábulnak, amikor lerakják eléjük a pénzt.
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Bohi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bohi »

Toytib írta:
Sancy írta:Akkor tegye fel egy licites oldalra, ne eladás után variáljon.
Inkább örülj neki hogy költött egy smsre, amivel megspórolt neked egy kis utiköltséget.
Nekem volt már olyan hogy le volt beszélve és elõttem vitték el az autót, ráadásul ugyanannyiért amennyit én adtam volna érte.

Nézd a jó oldalát, nem lexarta hogy mész, hanem jelzett hogy ne menj!
Igen, én is így jártam Matyival az usa sedannal. Visszamentünk, kezünkben a pénz és az ajtón kijött az az ember, aki ránklicitált valszeg egy tizest. Utólag rálicitáltam volna én is, ha meg lehetett volna még valahogy oldani. Ilyenkor ha tuti akkor rá kell mondani még egy tizest pl.
Ilyen féreg mindgi van és lesz!
Hát sajnálom Sancy!
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Slampixxx
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Slampixxx »

Akartam venni egy Zündapp SX 80-ast, elég impozáns, és enduro létére makulátlan állapotban volt. 120.000 Ft-ért volt fent, de mondja, már mennének érte. Ha adok 130-at, oké. Már 4 helyrõl össze is szedtem a pénzt, felhívom, hogy pontosítsak, de rámajánlott ugyan az. Mondom ilyen nincs. Késõbb kiderült, hogy egy jó barátom volt, úgyhogy a k*csög eladónak köszönhetõen 30E Ft-al drágábban hozta el. Kapott utána tõlem egy "gyönyörû" SMS-t, hogy remélem gyógyszerre költi a pénzt.
Corolla KE50 Liftback_ 1977
Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986

·A komoly vasak hátul tekernek·
Kép
Gugyor
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Gugyor »

Én úgy jártam egyszer,hogy blokkot akartam venni a peugeotomba.1.8 szívó de turbodieselt akartam bele venni.iszonyat áron voltak motorok.találtam egy srácot szentgothártba aki ígéretet tett nekem hogy 130 ért hoz nekem egy komplett autót ausztriából.1 hét múlva hívott hogy meg van az autó :D egybõl tréler autó 260km csak oda.az autó ott volt makulátlan állapotban végig vezetett szervízkönyvel.mentem is vele.minden rendbe volt amíg nem nyitottam fel a motorteret.1.9Szívó :evil: jól összevesztem vele és eljöttem haza.igazából nem tudom miért árul autót ha nem ért hozzá.így elmentem feleslegesen 520km-t.igazából van pozitívuma is.ekkor vettem a corollát :D
Sancy
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Matyitol idézem:
Visszatérve a konkrét esetre, elrettentettem az afrikaiaktól, sõt a hosszas beszélgetés után abban maradtunk én leszek az elsõ, akit értesít, ha talál valami régi vagy "új" Toyotát. Nem szabad keseredni, sajnos itt tartunk, nincs már férfi adott szó...

Háháháhá...
Nekem sms-ben megesküdött!!!
Frool és Bardos is látta az smst.
Sõt, igéretet tett hogy hoz nekem másikat!!
beszarok.....

Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Sancy :) Lesz@rom, hogy hív-e egyáltalán. Nem ez volt a mondandóm lényege. Beszélt rólad is, hogy valószínüleg kereskedõ lehettél. (nem tudtam, hogy rólad van szó, csak hogy Pestrõl hívta valaki, akinek ilyen autója van, legalábbis ezzel a szöveggel állt elõ.)
Klubelnök

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

Kép
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: montoya »

Sajnos úgy tûnik, hogy nekünk itt az marad, amit az Afrikaiak nem fizetnek meg... illetve ha valamire nagyon-nagyon-nagyon gyorsan érünk oda.
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Toytib
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Kell nekünk a TOYOTA
Bezzeg az egyéb európai, de még talán egyéb Japan márkákat sem keresnek ennyire.
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Ebbõl is látszik, melyik a legnyüstölhetõbb márka :)
(Legalábbis közülük az idõsebbik példányok)
Klubelnök

Kép
Válasz küldése