Te Gecsa ne hasonlítsd már õket itt. Szarrá vannak könnyítve, de gondolom nem ugyanannyi lett leszedve mindkettõbõl. Emellett talán még a motorok sem szériák? Netán sebesség, végáttételek?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Pacsker írta:Te Gecsa ne hasonlítsd már õket itt. Szarrá vannak könnyítve, de gondolom nem ugyanannyi lett leszedve mindkettõbõl. Emellett talán még a motorok sem szériák? Netán sebesség, végáttételek?
szerintem szériában sincs számottevõ különbség közöttük...én úgy gondolom kb ugyanúgy mehetnek,de olyan embert kell megkérdezni,aki mindkettõt vezetett már..
Nem jártam ma arrafelé....
A nyári talin egy elporladt dobom volt fent, 100 lyukkal....
Mostmár egy új 50es rendszer van fent, fordulaton elég sportos a hangja, nem az a nagyon ordítós, de nem is halk. Nekem bejön.