Pepe írta:Nem tudom hogy valakinek elõfordult-e már de most már a második éve, hogy nagy hidegben amikor elindítom az autót,
természetesen pöcre elindul, de olyan mintha az egyik henger kihagyna de csak az elsõ 1 percben, azután minden rendben.
Múlt hétvégén amikor leesett a nagy hó Szilvásváradon voltunk és éjszaka -10-en x fok volt. 2 napig nem ment az autó és vasárnap amikor elindítottam beindult de azonnal le is állt.
Majd második indításra és egy kis gázra beindult és már mûködött is rendesen.
A szerelõm azt mondta, hogy múlt hétvégén nagyon hideg volt és egy csomó autó nem indult el az ismeretségi körében meg látott megkocsonyásodott gázolajat is.
Hát én nem tudom, de nekem nem voltak ilyen problémáim.
Én mondjuk a porlasztóra gyanakszom...
Ötletek, tapasztalatok?
Szerintem nem jó az egyik izzitógyertyád,ha beinditod gondolom három hengerezik majd beindul a negyedik is.
Gondolom van egy kis füst is amikor beindul.
Én is igy jártam nem régen az egyik nem volt jó,vedd ki mindet és ugy nézd meg hogy izzit e.
Van olyan amikor ugy látszik kivûlrõl,hogy jó de ha kiveszed csak a töve izzit,a vége nem.
Vagy ledermed az üzemanyag esetleg,bár nekem sem volt még ilyen ezen könnyen segíthetsz,rakj bele 5százaléknyi benzint és semmi gond nem lesz.