Ha lesz belõle valami, akkor nekem ok.Slampixxx írta:Hagyj legyek ott a hazahozatalnál, létszilétszilétszi![]()
Egyéb toyoták (eladó/vásárolandó)
- bagoly
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 1991
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GLi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Ez nekem baromi fura...
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... no-5354294
Légzsák '90-es CarinaII-ben??? Szkeptikus vagyok.
Már csak azért is, mert a hûtõrácson még Toyota felirat, a "légzsákos" kormányon meg már a jelvény.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... no-5354294
Légzsák '90-es CarinaII-ben??? Szkeptikus vagyok.
Már csak azért is, mert a hûtõrácson még Toyota felirat, a "légzsákos" kormányon meg már a jelvény.
'91 E9 Liftback 1.6 (4AFE) GLi
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Kapcsolat:
Talán az összes Toyota kormány agy egyezik.
Raktam én már régi MR2-be Yaris kormányt is. Össze-vissza lehet cserélgetni. A sztori annyi, hogy az elõzõ tulaj felrakott egy szebb állapotút, ami lufis, de természetesen nincs bekötve. A kereskedõ, meg igazán jó szakértõ.
Egyébként megnéztem tegnap én is a hirdetést
Ebben csak az a szomorú, hogy a hozzá nem értõ megveszi, aztán csak pislog, amikor foggal hajlítja 90 fokba a kormányt karambol esetén
Raktam én már régi MR2-be Yaris kormányt is. Össze-vissza lehet cserélgetni. A sztori annyi, hogy az elõzõ tulaj felrakott egy szebb állapotút, ami lufis, de természetesen nincs bekötve. A kereskedõ, meg igazán jó szakértõ.
Egyébként megnéztem tegnap én is a hirdetést
Ebben csak az a szomorú, hogy a hozzá nem értõ megveszi, aztán csak pislog, amikor foggal hajlítja 90 fokba a kormányt karambol esetén
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Óriás meló.
Plusz egy olyan autóba, amibe gyárilag nem volt tervezve lufi, az még talán veszélyes is.
Hova rakod az érzékelõt? Mennyire gyûrõdik-ha? Mikor nyílik?...
Tuti, hogy nincs bekötve. Carina II-be nem is volt olyan pörgettyûs kábelátvivõ, ami a kormánytól a bajuszkapcsolóhoz visz. Persze bele lehet rakni, amit a tempomat majd meg is kell tennem
Plusz egy olyan autóba, amibe gyárilag nem volt tervezve lufi, az még talán veszélyes is.
Hova rakod az érzékelõt? Mennyire gyûrõdik-ha? Mikor nyílik?...
Tuti, hogy nincs bekötve. Carina II-be nem is volt olyan pörgettyûs kábelátvivõ, ami a kormánytól a bajuszkapcsolóhoz visz. Persze bele lehet rakni, amit a tempomat majd meg is kell tennem
Klubelnök

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Sezrinted miért kéne más miatt?
MA70 Supra kouki kormány 3-as gomb lesz belerakva a mi alsó küllõnkbe. Ez az elsõ számú terv (megvan már hozzá minden), de van még B C és D variáció is.
MA70 Supra kouki kormány 3-as gomb lesz belerakva a mi alsó küllõnkbe. Ez az elsõ számú terv (megvan már hozzá minden), de van még B C és D variáció is.
Klubelnök

- horvatht
- Aktív fóruméletet élõ

Így kell autót árulni... (bár ezt tényleg vihetik akár oda is):
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ly-5357652
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
ezt nem viszik el mert kétajtóshorvatht írta:Így kell autót árulni... (bár ezt tényleg vihetik akár oda is):
enyémet árultam a múltkor hívott is egy feka aztán egyenlõre elhalasztottam az eladást
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Hallottad a bõrszínét a telefonban? Te nagyon értékes genetikai csoda vagy!
Tisztelettel kérem, hogy adjunk már nevet azoknak a felsõbbrendû honfitársainknak akiknek joguk van egy kisebbséget legyen az faji, vallási, sértõ módon megnevezni. Csak azért, hogy meg tudjam különböztetni én is õket, fõleg magamtól és a hozzám hasonló jóérzésû emberektõl!
Tisztelettel kérem, hogy adjunk már nevet azoknak a felsõbbrendû honfitársainknak akiknek joguk van egy kisebbséget legyen az faji, vallási, sértõ módon megnevezni. Csak azért, hogy meg tudjam különböztetni én is õket, fõleg magamtól és a hozzám hasonló jóérzésû emberektõl!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
- Bardos6
- Aktív fóruméletet élõ

OFFbubidisc írta:Hallottad a bõrszínét a telefonban? Te nagyon értékes genetikai csoda vagy!
Megint túlreagálod!
De ha neked ettõl jó akkor tessék én rasszista vagyok! és nem véletlenül saját bõrömön éreztem már nem egyszer !!!
EE90 Hatchback XLi 1.3 2E-E
AE95 Sedan 4WD Gli 1.6 4A-FE
AE92 Liftback GT-i 1.6 4A-GE
MR2 AW11 GT 1.6 4A-GE
ST162 Coupe GT 2.0 3S-GE
AE95 Sedan 4WD Gli 1.6 4A-FE
AE92 Liftback GT-i 1.6 4A-GE
MR2 AW11 GT 1.6 4A-GE
ST162 Coupe GT 2.0 3S-GE
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Erre egyetlen tisztességes, emberi magatartás van az elutasítás. Hidd el itt nem az a bátor aki kimondja, hogy rasszista. Ezen a fórumon az lapít aki nem. Pedig aki a történelmet egy kicsit is ismeri az igen is ítélje el minden létezõ formáját. Ez viszont tényleg nem az én harcom. Írjatok csak le mindent ahogy érzitek, csak titeket minõsít! 
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- Frool
- Fanatikus fórumozó

Van aki kulturált ember, de itt a fórumon idõnként csúnyán beszél elviseljük mert néha belefér + ír értelmes dolgokról is.
Van aki idõnként - bár nem feltétlenül rasszista - faji hovatartozást megjelölve írja le mondandóját, elviseljük mert néha szokott írni értelmes dolgokról is.
Van aki "idõnként" felhívja figyelmünket a rasszista viselkedés tisztességtelenségére, a szabályos közlekedés szükségességére, elviseljük mert hátha ír majd értelmes dolgokról is. Bubi! Nem arról van szó, hogy nem azonos a véleményünk - szimplán csak unalmas az állandó túlreagálásod és a hozzászólásaid többsége is a két téma között oszlik meg.
Nem taníthatsz meg mindenkit a te értékrended szerint élni, még akkor sem ha ez ideálisabb lenne mindenki számára.
Ez magán vélemény, nem kell elfogadni, szeretni stb.
(A durva életbe kell egy fesze a hacsiba / black top-fekete szelepfedelû=fesze/).
Van aki idõnként - bár nem feltétlenül rasszista - faji hovatartozást megjelölve írja le mondandóját, elviseljük mert néha szokott írni értelmes dolgokról is.
Van aki "idõnként" felhívja figyelmünket a rasszista viselkedés tisztességtelenségére, a szabályos közlekedés szükségességére, elviseljük mert hátha ír majd értelmes dolgokról is. Bubi! Nem arról van szó, hogy nem azonos a véleményünk - szimplán csak unalmas az állandó túlreagálásod és a hozzászólásaid többsége is a két téma között oszlik meg.
Nem taníthatsz meg mindenkit a te értékrended szerint élni, még akkor sem ha ez ideálisabb lenne mindenki számára.
Ez magán vélemény, nem kell elfogadni, szeretni stb.
(A durva életbe kell egy fesze a hacsiba / black top-fekete szelepfedelû=fesze/).
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!