Pacsker írta:Szerintem nem olyan ritka típus, én legalábbis sûrûn látok ilyet, plusz a használtautón is fel-fel bukkan.
Ha választanom kéne, akkor az egyel utána következõ ez nem tetszik annyira
Nem tudom Te milyen használtautó oldalt nézel, a HA.HU-n biztos, hogy nem bukannak fel. Vagy nekem akkor direkt nem küldik.
Ilyen állapotú darabbal, ráadásul kék belsõvel, én még nem találkoztam!
Camry szerintem is bazi ritka, pedig én is mindig nézem (családi autónak, lassan aktuális lesz). A '92-tõl gyártottak nekem is a kedvenceim, asszem meglennék egy 2.2-es akármilyennel, de leginkább a dupla hátsó ablaktörlõs kombival. Az igazán elmebeteg. De pont ez a széria elképesztõ ritka. És ami fura, hogy pl. Svájcban drágábbak a 2.2-esek, mint a 3 literes V6-osak. A miértet még nem tudom. De egy igazán szép darab átlag 4000 CHF körül van.
A kék belsõ meg szerintem szép ebben a konkrét esetben, de hosszú távon nem biztos, hogy tudnék vele élni. Barna vagy bordó, az oké.
Biztos megvolt a kényelem akkoriban. Egész megkímélt az autó, bár jobban szeretem a gyári megoldásokat.
Egyébként a TE71 sztorimban szereplõ buzeráns Lajosnak van 2 vagy 3db ugyanebbõl
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)