kleingy írta: vizsgától függetlenül kiállítanának-e egy papírt, hogy mielõbb el tudd intézni.
Már felvettem a kapcsolatot a Toyota Motor Hungary-vel, hogy mondjanak pár szót az autó környezetvédelmi besorolásáról, de akkor keresek egy vizsgaállomást is. Ezekkel felvértezve már csak nem lesz gond!
Viszont van elõnye is a piros matricának: Ingyen parkolhatok a belvárosban
most látom hogy itt is van hasonló téma..
eredetileg az e9be irtam:
emberek nem találtam jobb topicot,de!
kapott valaki fekete matricát a rendszámára mûszakin??
én kaptam,de még nyáron,csak nem foglalkoztam vele,aztán most olvastam utána hogy ez a legrosszabb besorolás..
Belpiacos Estima katalógusból (bár ezen az oldalon pont Soarer van a háttérben)
A jobb oldali motor mi? 1JZGTE, valami gyári TOM'S-os leömlõvel? Hengerenként dupla (szelepek?) leömlõvel? A T-VIS még ok (ha az valami olyasmi), de ilyet még nem láttam Toyota-n.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Szerintem többünknek érdekes lehet a dolog.
Az autó környezetvédelmi besorolásáról, és a megfelelõ plakettrõl ti mit tudtok?
Hová tartoznak a mi autóink?
Ezt találtam a témával kapcsolatban, de nem tudom megfelelõen értelmezni.
Azért érdekel a dolog, mert majd amikor ott állok a mûszaki vizsgán,
és fel akarják tenni a fekete vagy piros matricát, mit mondjak miért tegyen inkább zöldet.
Azért érdekes mindez, mert a szmogriadó meg egyéb marhaságok miatt nem mindegy milyen színû a kis matrica hátul.
Nem fogsz kapni zöldet. A mienk Euro mínusz ezer még a katalizátorával is együttvéve.
Persze elméletben. Gyakorlatban kibocsátásban sokszor megver pár új diesel-t benzinest is, de ez már más tészta. A jogszabály dönt, nem a mért érték.
Talán pirosat kapsz, de tökmindegy.
Klubelnök